Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция сезон 2016
Да Кашо, преебахме све! ФИФА, ФУФА, МУФА, ООН, НАТО, другите не ги помня. Преебахме баба Пена с пенсията, ама тя си е свикнала.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
HardWork написа:Надявам се да е вярно! Това момче изглежда като суепр класен играч за Бг стандартите! Оценяван е на 1.5 милиона евро, има мачове и голове за първия отбор на Порто и младежите до 21 на Португалия!
Ето и клипче за него има даже:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Olywx0pjzcY[/youtube]
Вижда ми се доста добър . Някъде четох , че след края на месеца става свободен агент , но може и да не е вярно . Няма логика да бъде изпуснат без пари толкова млад и перспективен играч .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Очевидно е трудно да намерят централен нападател, който да се конкурира с Преслав. Хем да е класен, хем да е по-скоро резерва, хем да не товари бюджета - трудна работа.
Имаше слух за Буш в Берое. Знаем, че е част от схемите на Лупи. Но момчето е свястно, класна 9-ка, свикнало е в ЦСКА, наказа лилавите и няма да е никак лошо да пробват да го върнат. Естествено при приемливи за клуба условия.
Имаше слух за Буш в Берое. Знаем, че е част от схемите на Лупи. Но момчето е свястно, класна 9-ка, свикнало е в ЦСКА, наказа лилавите и няма да е никак лошо да пробват да го върнат. Естествено при приемливи за клуба условия.
Re: Селекция сезон 2016/17

Уилмар Джордан , Руй Педро , Рубен Пинто .
Отбора почва да придобива форма . Ползотворна работа на новите играчи .
- dreben23
- Контакти:
Руи Педро се чудех кой е, ама като го видях се сетих. Той, Арсенио и Виана ще смачкат всички лоши! Нужен ни е един защитник още да си партнира с Божо и сме готови.
https://vimeo.com/170527927
Техничари събрахме, браво на Стойчо Стоилов. Пълното име е Руи Педро Коуто Рамальо, запомнете това име.
https://vimeo.com/170527927
Техничари събрахме, браво на Стойчо Стоилов. Пълното име е Руи Педро Коуто Рамальо, запомнете това име.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Колко милиона дългове имате а какви играчи взимате.Заплати огромни плащате и на никой не му пука. http://www.transfermarkt.co.uk/jumplist ... bewerb/BU1
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
И Ботев имат дългове, и Левски, и кой ли не. За тях няма ли да напишеш нещо или само ние ви бъркаме там, където най-боли? 

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
- Red Warrior
- Контакти:
Май изстинаха местата на Галчев и Малинов. Доста халфове посъбрахме, не че не ни е нужна допълнителна класа там. Джордан ме притеснява, тъй като не е играл дълго време. И аз мисля, че имаме нужда от поне един централнен защитник до Чорбата. Ще е добре, ако можем да привлечем Бодуров, а и Манолев, който си е класа за нашите стандарти. Така може защитата на ЦСКА да се превърне в и защитата на националния отбор. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Селекцията е супер,много силни халфове,но ще ни трябва още един централен нападател!Харесва ми подхода на новият треньор(може и да е на Стоилов,но все тая) и това,че събраха повече хора говорещи един език и от една школа-на страната европейски шампион
Има значение 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red Warrior написа:Май изстинаха местата на Галчев и Малинов. Доста халфове посъбрахме, не че не ни е нужна допълнителна класа там. Джордан ме притеснява, тъй като не е играл дълго време. И аз мисля, че имаме нужда от поне един централнен защитник до Чорбата. Ще е добре, ако можем да привлечем Бодуров, а и Манолев, който си е класа за нашите стандарти. Така може защитата на ЦСКА да се превърне в и защитата на националния отбор.
Галчев май ...да

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!