Nuke написа:
Защо не гласуваш с "НЕ" на всички въпроси? Доста по-добре, отколкото изобщо да не си кажеш мнението. И без това никой по принцип не ти го иска в България...
Защото мнението ми не е НЕ по всички въпроси.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nuke написа:
Защо не гласуваш с "НЕ" на всички въпроси? Доста по-добре, отколкото изобщо да не си кажеш мнението. И без това никой по принцип не ти го иска в България...
sin4ec написа: Защото мнението ми не е НЕ по всички въпроси.
гражданин от село написа:И защо да няма образователен ценз?Като не можеш да четеш как най-малкото ще разбереш за кого искаш да гласуваш като си вземеш бюлетината или вече някой ти е дал клечка с необходимата дължина.
nickkal написа:sin4ec написа: Защото мнението ми не е НЕ по всички въпроси.
Мнение желязно, но не си разбрал, че не се гласува анблок, а на всеки въпрос отделно. При това депутатите могат да редактират въпросите...
fcb_bg написа:гражданин от село написа:И защо да няма образователен ценз?Като не можеш да четеш как най-малкото ще разбереш за кого искаш да гласуваш като си вземеш бюлетината или вече някой ти е дал клечка с необходимата дължина.
В България няма ли закон според който всеки е длъжен да има основно образование или се бъркам?
sin4ec написа:Nuke написа:
Защото мнението ми не е НЕ по всички въпроси.
sin4ec написа:nickkal написа:sin4ec написа: Защото мнението ми не е НЕ по всички въпроси.
Мнение желязно, но не си разбрал, че не се гласува анблок, а на всеки въпрос отделно. При това депутатите могат да редактират въпросите...
Това са 6 отделни референдума.
nickkal написа:Да лягаме и да мрем...
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 26 госта