Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 11:54

Eastern написа:
Eminem написа:
Eastern написа:Дали това с разпределинието на билетите е вярно?Ако е така ръководството ни трябва веднага да поиска билетите да са 50:50 просто иначе няма да е справедливо

Откъде знаеш, че това е станало без мнението на вашето ръководство ? Мислите ли, че е възможно ? Естествено, че те са се съгласили.

Не мисля че ръководството ни би се съгласило да сме гости.Просто питах дали това е официално или някой син журналист си драска глупости :)

Вие винаги и навсякъде ще сте гости срещу нас. Дори и на Тича да беше-все тая...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 13 май 2015 12:02

sin4ec написа:
Eastern написа:
Eminem написа:
Eastern написа:Дали това с разпределинието на билетите е вярно?Ако е така ръководството ни трябва веднага да поиска билетите да са 50:50 просто иначе няма да е справедливо

Откъде знаеш, че това е станало без мнението на вашето ръководство ? Мислите ли, че е възможно ? Естествено, че те са се съгласили.

Не мисля че ръководството ни би се съгласило да сме гости.Просто питах дали това е официално или някой син журналист си драска глупости :)

Вие винаги и навсякъде ще сте гости срещу нас. Дори и на Тича да беше-все тая...

След това което си написал не се обиждай като ви викат че сте наркомани ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 12:09

Боли ме хуя кво ни викат разни недораслеци с комплекси. За един ден ошушкахме резервациите на хотелите в Бургас, докато вие ше си седите смръчкани 2 500 човека и още 1 000 местни лаладжии в сектора.
Аз толкова години гледам мачове, но такъв рев и сополи никога не съм виждал. Още от момента, в който Аниете вкара гола на Лц се е започнало. Получихте стадиона и датата, които желаехте, а ревът още по-голям става...Но нейсе, еднаж изядохте петумбата тая година, ще я излапате още еднаж и кой откъде е!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 13 май 2015 12:20

sin4ec написа:Боли ме хуя кво ни викат разни недораслеци с комплекси. За един ден ошушкахме резервациите на хотелите в Бургас, докато вие ше си седите смръчкани 2 500 човека и още 1 000 местни лаладжии в сектора.
Аз толкова години гледам мачове, но такъв рев и сополи никога не съм виждал. Още от момента, в който Аниете вкара гола на Лц се е започнало. Получихте стадиона и датата, които желаехте, а ревът още по-голям става...Но нейсе, еднаж изядохте петумбата тая година, ще я излапате още еднаж и кой откъде е!

Стадиона просто е най добрия в България ,а че на никой друг стадион не ви искат са виновни хулиганите ви ножари банално стана да пишете че Бургас ни е бил по близо ,като разтояние да но вие ще пътувате по магистрала а ние по любимите ми завои по които шофирането е ужасно.Пак казвам нека са по равно билетите и ще видим дали ще сме 3000човека,надявам се да те боли гъза след финала.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 12:41

Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 май 2015 15:38

Морето ще накаже саламджиите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 2:1 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 май 2015 16:03

sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Ти си бил много страшен бе. В качеството си на какъв се разпореждаш кой, къде и кога да ходи? Във Властелина на Морската градина ли се вживяваш? Много отворен се видиш нещо. Що не вземеш да вървиш на майната си? Центъра на Бургас и морската градина били негови... келеш. Тези наркотици съвсем са ви сгъбясали телешките мозъци. Добре че ви се надупи Лудогорец че да видите и вие какво е това нещо, но което се казва "море".

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 13 май 2015 16:19

sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Аз пък ти казвам, че ние ще сме в центъра на Бургас и морската градина още от сутринта с бухалки. Ако ти стиска ела, ама се съмнявам. Сигурно си някое лапе на 12 години, което се надъхва след като е гледало кеча. Успокой се малко.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 13 май 2015 16:41

аз лично ще взема 2 шпека..нека някой се сети и за хляб...хора,за бога,помагайте на отбора на народа...проявете милостиня....малко повечко билетчета,саламче от бургаските бакалии...нека се попекат и на моренце...миди да си изкарат...нали селския туризъм е на мода..:)))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2015 17:35

Бургаски кръчми? Вие сте по кварталните супермаркети и не по бирите, а по щеките ШПЕКОВ САЛАМ и САЛАМ КАМЧИЯ...така говорят, не знам аз :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”