ШЛ | Лудогорец - Ливърпул, 26.11.2014, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ШЛ | Лудогорец - Ливърпул, 26.11.2014, 21:45 ч.
Наживо,този отбор изглежда още по ужасяващо...дотам ни докара идола на целия форум-лебеда средняк!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Наживо,този отбор изглежда още по ужасяващо...дотам ни докара идола на целия форум-лебеда средняк!!!
Ходи да се мъчиш ли?
- dreben23
- Контакти:
Вашите играчи поне не ги контузват всеки мач, ама те пък са си контузени в главите.
Ние даваме по две жертви средно на мач, накрая ще трябва да се препоръчам на Венгер, дотам сме я докарали.
Някой гранд дали няма да го орезилим за вечни времена на осминафиналите- тва да паднеш от отбор с петнайсет контузени си е жива трагедия, бих напълнил гащите от кеф това да е Челси примерно
, ама не е невъзможно, аз затова съм от Арсенал, щото ме кефи най-вече духа на тоя отбор. Нито един друг тим не може да ми донесе еднакво количество и радост и болка.
А това се дължи изцяло на Венгер- футболистите също го потвърждават.
[offtopic]И безброй скъсани фишове също така.
[/offtopic]
Добре, че е Алексис, иначе болката ще вземе превес.

Ние даваме по две жертви средно на мач, накрая ще трябва да се препоръчам на Венгер, дотам сме я докарали.

Някой гранд дали няма да го орезилим за вечни времена на осминафиналите- тва да паднеш от отбор с петнайсет контузени си е жива трагедия, бих напълнил гащите от кеф това да е Челси примерно

[offtopic]И безброй скъсани фишове също така.

Добре, че е Алексис, иначе болката ще вземе превес.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Момчета сега се върнах от София. Изключителна емоция, целият сектор Г червен и пее заедно, тук таме някой гласче на лодогорсикете фенове. Слабата игра обаче е на лице, глупавият стратов състав също 4 дефанзивни халфа срещу Лудогорец е просто смешно. 25 милиона за Лалана да топли пейката и най - креативният играч в лицето на Коутиньо също. Като ще играе дефанзивно поне да беше вкарал и Ловрен накрая. Поне настроението ми остана добре и след мача благодарение на добрите приятели и алкохола в Студенски 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
9lives написа:Момчета сега се върнах от София. Изключителна емоция, целият сектор Г червен и пее заедно, тук таме някой гласче на лодогорсикете фенове. Слабата игра обаче е на лице, глупавият стратов състав също 4 дефанзивни халфа срещу Лудогорец е просто смешно. 25 милиона за Лалана да топли пейката и най - креативният играч в лицето на Коутиньо също. Като ще играе дефанзивно поне да беше вкарал и Ловрен накрая. Поне настроението ми остана добре и след мача благодарение на добрите приятели и алкохола в Студенски
Толкова се чудех къде да взема билет Б или Г и сега съжалявам , че не взех за Г

И аз очаквах да видя Коу , Лалана и Борини , но

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
wolf написа:john barnes написа:Наживо,този отбор изглежда още по ужасяващо...дотам ни докара идола на целия форум-лебеда средняк!!!
Ходи да се мъчиш ли?
Да,ходих. Добре,че поне беше голям купон със англичаните преди и след мача...иначе нямаше какво да се види от играта на отбора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Да видиш как английски отбор се е прибрал в глуха защита срещу български да пази един гол преднина, а после и равенството дори е уникално
Иначе вие не разбрахте ли, че съдията свири фаул в нападение срещу вратаря (който беше очеваден) в онази атака и гол нямаше да има нито на Ламбърт, нито на Данчо. Не че не изкопира Ицата Йовов на същата врата срещу Удинезе.

Иначе вие не разбрахте ли, че съдията свири фаул в нападение срещу вратаря (който беше очеваден) в онази атака и гол нямаше да има нито на Ламбърт, нито на Данчо. Не че не изкопира Ицата Йовов на същата врата срещу Удинезе.
- dreben23
- Контакти:
Толкова ми е безличен тоя мач, че дори не му помня ситуациите. Нищо, че 2:2 направиха скучна работа, по едно време затворих и очите за няколко минути. 
А и миналите сезони Лудогорец нагласяше мачовете в края да загуби, а сега да взима точки.. още по-скучна работа, щото знаех какво да очаквам
- слабите викове на Алекси Сокачев най-вече, аз заради него чаках тоя мач с нетърпение. 

А и миналите сезони Лудогорец нагласяше мачовете в края да загуби, а сега да взима точки.. още по-скучна работа, щото знаех какво да очаквам

***САМО ЦСКА!***
Хубава емоция беше на стадиона! Разочарован съм от изравняването на Лудогорец 2 минути преди края, но с оглед на показаното от Ливърпул, предполагам е заслужено.
Странно ми се виждаше като водим в резултата да се отбраняваме накрая, дори предвид факта, че сме гости.
На мен не ми се стори голямо превъзходството на Лудогорец, но след това като видях статистиките след мача си дадох сметка, че може би червените не са играли толкова добре
Странно ми се виждаше като водим в резултата да се отбраняваме накрая, дори предвид факта, че сме гости.
На мен не ми се стори голямо превъзходството на Лудогорец, но след това като видях статистиките след мача си дадох сметка, че може би червените не са играли толкова добре

LIVERPOOL RULZZ