Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот Theos » 21 апр 2014 19:45

topchaki написа:
Bobolin написа:Пак питам, кога ще е гражданското неподчинение пред офисите на човека с мустака, убиеца на Левски? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Като намериш собственик ! Или може би ти ще даваш пари и ще издържаш клуба .

Какъв собственик е тоя мустак? Защо не е на мач? Какви са тия играчи дето е довел, какви са тези треньори? Защо нито един качествен треньор не иска да дойде в Левски? Защо си тръгнаха Ники Илиев,Иванков,Борето,Сираков? Кой е виновен в случая???
Вече предпочитам чистилището на В група , пред тоя некадърник!
Последна промяна от Theos на 21 апр 2014 19:48, променено общо 1 път.

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 21 апр 2014 19:47

Още нещо - доколкото дузина качулки вадят думата ХОРЕОГРАФИЯ като светая светих, заради което боговете трябва да слезнат на земята и да им се обяснят с френски ласки, дотогва ще става все по жалък сектора. Уринирам върху хореографията ви. НЕ съм някакво стадо, че някакъв пикльо долу с микрофон 2 часа да ме кара да викам "кур за оня, шибахме онзи, ебахме еди кой си". Ти ли си ми водача бе - презряно на клетъчно ниво същество. Поливим всики ви със сочна урина и плюя на криво разбраната ви подкрепа.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 21 апр 2014 19:48

Ами, пичове и Ние и Вие сме жертви на едно и също.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 21 апр 2014 19:53

Theos написа:
topchaki написа:
Bobolin написа:Пак питам, кога ще е гражданското неподчинение пред офисите на човека с мустака, убиеца на Левски? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Като намериш собственик ! Или може би ти ще даваш пари и ще издържаш клуба .

Какъв собственик е тоя мустак? Защо не е на мач? Какви са тия играчи дето е довел, какви са тези треньори? Защо нито един качествен треньор не иска да дойде в Левски? Защо си тръгнаха Ники Илиев,Иванков,Борето,Сираков? Кой е виновен в случая???
Вече предпочитам чистилището на В група , пред тоя некадърник!

Съгласен съм ама тия изброените никой не дава лев за Левски а само чака да получава.Дай някой които да издържа клуба Или тия всичките да дават по милион на година и да вървим напред

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 21 апр 2014 19:56

Срам ме е от този Левски, просто нямам думи...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 апр 2014 19:58

ChelseaFUN написа:Срам ме е от този Левски, просто нямам думи...

Споко,много се насъбра напоследък.Гледайте напред.
Изображение

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 21 апр 2014 20:03

Цирка е пълен - Николеткин казал, че има някаква магия...Левскари, защо позволявате да се е...бават така гадно с вас :?: :roll: :oops:

РосенВарна
Контакти:

Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред

Мнениеот РосенВарна » 21 апр 2014 20:11

"Старши треньорът на баскетболния Левски и организатор по честванията на юбилея на футболния клуб - Тити Папазов, поздрави публиката на „сините“ след поражението с 1:3 от ЦСКА.

Специалистът изгледа на живо Вечното дерби на Националния стадион „Васил Левски“.

„Левски е вековен, кой помни такива работи като днес, кой помни? Това е история - 100 години история. Момчетата на ЦСКА спечелиха днес мача, сърцат отбор на Левски, в спорта е така. На кое място са ЦСКА? Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред в държавата“, сподели Тити Папазов.

„Не сте ли чули за честванията? Нали е обявено, не сте ли чели, чакаме Лацио на 23 май“, коментира още специалистът.

„На вас не ви ли хареса мачът? Четири гола, публиката на Левски е най-великото нещо, името на Левски и 100 години история. Единственият отбор в Шампионската лига, това не може да се промени. Левски има откъде да тръгне. Арсенал и Ливърпул ги нямаше също. Но Левски има на какво да стъпи, велика и вековна публика. И Старокин, и Димов играха с много голямо сърце, сбъркаха, ами да ги съдим ли? Ние само това правим в България. Батков бил виновен, Тонев съборил стадиона.“

„Щом Кирил Домусчиев и Лудогорец напълниха стадиона с 42 хиляди души, значи Левски трябва да има 142 хиляди. Като бият ЦСКА, четвърти път, пети път, поздравяваш ги и продължаваш“, каза още Папазов."

На мен лично това мнение на Тити ми идва малко в повече. Футболът в БГ не започва и не свършва в София. Времето на силните моменти за Левски и ЦСКА вече е история/далеч съм от мисълта да я пренебрегвам, все пак и аз съм се вълнувал от победите им в международните мачове/ и много хора трудно свикват с тази мисъл и опитват да се топлят на стари лаври, да ама не! Реалността е друга. Освен това не е правилно проблемите на двата софийски гранда да се стоварват на главата на всички БГ отбори, че кой им е виновен? Провинциалните отбори ли са виновни за лошия мениджмънт на двата столични гранда? Видяхме, че стойностен футбол в и извън БГ може да има и без участието на Левски и ЦСКА.
Споделяте ли мнението на Тити?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 апр 2014 20:16

Айде сега се върнете около 10 месеца назад и си припомнете колко пъти ни погребвахте вместо да си гледате в собствената паничка. Живи и здрави да сте, още 100 години така да ревете на чужд гроб!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред

Мнениеот Neron » 21 апр 2014 20:16

Харесвах Тити докато не се замеси в тези глупости и стана поредния параван на Батков и наркоманите с качулки. След всяка загуба излиза и тръби за тоя мач с Лацио, който пак е в изгода на наркоманите да се видят с римските си приятели наркомани. На левскарите въобще не им е до мач с Лацио и на тоя мач ще има не повече от 15 000 човека. Това не е юбилей, а резил и петнене на историята на Левски. Всичките вън!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”