turbogena написа:Много слаб мач ,ама това беше очаквано...
Важното е ,че събрахме доста голяма сума за момчето и си направихме шоуто по улиците и на стадиона.

Първото, окей, второто не знам колко е важно, може би докато остане да има шествия от по 1000 човека, както и почти толкова на стадиона.
С такава "игра", все по-малко хора ще има... Тука гледам се спори кой бил по-зле, в спортала гледам как се карат кой бил селянин и кой не.. Абе, толко ли е трудно да си гледа всеки себе си?! Аз само едно нещо ще им кажа на чорбарите, не са по-добре от нас, те да си преценяват и да си гледат себе си от тук нататък.
За нас какво да се каже.... Аз от своя гледна точка ще кажа, че за първи път ми се искаше да го сменя тоя мач, към 70-та минута и да не го пускам повече. Едвам го догледах, като последните минути вече бяха апотеоз на некадърността. Дори както си мислех "айде да вкараме", по едно време ми дойде просветлението, че и един гол не заслужаваме, толкова сме нещастни. Превърнаха ни в Славия и Локо София. Прогресивно се движим към тях. Нямаме публика, нямаме отбор, стадионът не е окей все още. И като казвам, че нямаме публика, наистина нямаме. Това посещаемост ли е? Честно да ви кажа, ако този мач беше преди 10 години, над 30 000 човека щеше да има на стадиона. По това време 25 000 левскари имаше само на Герена. Когато отборът ни е съставен от некадърници, падаме на герена от всякакви и не можем няколко паса да си подадем, каква посещаемост? В крайна сметка това е футбол, а Левски е повече от футбол, да, но едва ли на хората им е приятно да гледат тия играчи как се гаврят с името на отбора, а след това си вземат заплатките. Редовните в сектор Б бяха там, още хора, които ходят по-рядко, донапълниха сектора, а сектор В? Обидно малко публика имаше там. Все по-малко ще става.. Ултраси има 1000-2000-3000, хулигани 1000-2000-3000, моите уважения, драги ултраси, публиката на Левски не е 3000, нито 6000 човека. Батков направи така, че много хиляди хора да не присъстват на стадиона. Те са левскари като вас, не злобейте и не го забравяйте! Батков е виновен за всичко, само споменавам...
На този, който докара Бру в отбора, не мога да му пожелая нищо хубаво. Дано всичките пари, които е откраднал, в Левски да ги върне! Поне това, защото годините от живота, които е взел на всеки левскар, посредством Бру, са невъзвръщаеми! Аз по-слаб играч не съм гледал, а продължава да бъде пускан. Сухия - ВЪН!!! Марш и ти от отбора, ако мислиш да ми ги пускаш тия, льольо!!!! Отново тигъра е на вратата. Ми, добре, но защо, при условие, че Блажевич хваща всяка висока топка, а чорбарите играят с центрирания и статични положения? Много е колеблив Пламен при тия излизания, но в този мач не мога да отрека, че се справи прилично. И все пак? Взехме защитници, халфове играят в защитате, защитниците в халфовата?!?!?!

Тоя мръ*ен НЕгъ* ще вземе ли някой да го остави малко резерва? Или той понежи е звиздъ, трябва да играй всйеки мач? Ама какво да се прави, това фуДбола не е игра за идиоти, колкото и да се опитват да ни го втълпят това... Айде чао, и да знаете, докато не се махме 1/2 отбор(и не се намери треньор), някъв по-нормален футбол няма да се играе, а публика НЯМА ДА ИМА!