Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 01 сеп 2013 17:46

:mrgreen: :mrgreen: Какъв хейт само ей.. В края на сезона ще видим кой се смее най-добре :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 01 сеп 2013 17:47

Хейтъри:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1240511_742745269099025_8518589_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 сеп 2013 17:47

МАН ЮТД - 20 титли! Това е! Другите ужасно много да ни догонват! УСПЕХ! Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 сеп 2013 17:47

Karsa Orlong написа:
vasilnv написа:Нищо не казвате за РвП. Много се изнервих на пропуска му. Той като цяло вече втори пореден слаб мач записва... Иначе се нахвърляйте на Йънг, който изигра приличен мач.
Силно включване на Чичарито и Нани, дават заявка за титулярното си място. Заха също трябва да играе. Какво толкова направи Уелбек, че да му се нахвърляте толкова?
Иначе добре е да има ротации в халфовата линия и защитата, вижда се, че не се получава така...
Честита победа на Ливърпуул!
П.п. Радвам се на хейтърите, това показва, че са доста комплексирани от Юнайтед. :lol:

Няма защо да обвинявате РвП - миналата година ви спечели титлата, а днес имаше само едно положение и то на неудобния си крак, така че не може да го обявите за грешник. По-скоро трябва да се сърдите на халфовата линия. А иначе за "хейтърите" - аз лично писах конкретно на един човек, който ми направи много лошо впечатление преди мача с коментара си. "Комплексирани" от Юнайтед, не ми казвай, че Фъргюсън не е бил комплексиран, когато е заставал начело, че и дълги години след това - всичко в живота е на периоди и всичко си има край, а ако някой не го разбира, значи се е главозамаял до безкрайност.

Пич ти се доказа в тая темата като иди*т. Съжалявам, че използвам тая дума, но да казваш, че Юнайтед ще затънат без САФ и то само след 3 мача е пълен хейт :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 01 сеп 2013 17:47

Нека се радват момчетата като дигнат титлата над главите си тогава,ще си говорим.
Изображение

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 01 сеп 2013 17:48

Karsa Orlong написа:
vasilnv написа:Нищо не казвате за РвП. Много се изнервих на пропуска му. Той като цяло вече втори пореден слаб мач записва... Иначе се нахвърляйте на Йънг, който изигра приличен мач.
Силно включване на Чичарито и Нани, дават заявка за титулярното си място. Заха също трябва да играе. Какво толкова направи Уелбек, че да му се нахвърляте толкова?
Иначе добре е да има ротации в халфовата линия и защитата, вижда се, че не се получава така...
П.п. Радвам се на хейтърите, това показва, че са доста комплексирани от Юнайтед. :lol:

Няма защо да обвинявате РвП - миналата година ви спечели титлата, а днес имаше само едно положение и то на неудобния си крак, така че не може да го обявите за грешник. По-скоро трябва да се сърдите на халфовата линия. А иначе за "хейтърите" - аз лично писах конкретно на един човек, който ми направи много лошо впечатление преди мача с коментара си. "Комплексирани" от Юнайтед, не ми казвай, че Фъргюсън не е бил комплексиран, когато е заставал начело, че и дълги години след това - всичко в живота е на периоди и всичко си има край, а ако някой не го разбира, значи се е главозамаял до безкрайност.

Лошо е да има чак такава злоба у вас :)
Къде беше след края на миналия сезон? Къде бяхте всички? Защо се появявате само когато Юнайтед губи?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 сеп 2013 17:48

Иначе и пуля са малко по-добре от миналия сезон! Значи имат шансове за топ 4! За сметка на Арсенал! Имат си шансовете! Този сезон ще е много труден! Арсенал, пуля, шити, Челси, Евертън и МАН ЮТД ще се борят за топ 4! МАН ЮТД според имат нулеви шансове за титла и за ШЛ! Ако се преборим за някоя от другите две купи ще е страхотно!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 01 сеп 2013 17:50

Аз си мисля,че всеки път паднем ли и те ще идват да хейтват глупаците.Няма да затънем набийте си го в скапаните глави,ще се вдигнем винаги се вдигаме след загуби и съумяваме да се изправим.
Изображение

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2013 17:53

Безобразен Юнайтед откъм креативност. Срещу по-слаби отбори в дефанзивен план се вижда, че нещата се получават, но срещу по-подредени отбори си личи, че плеймейкър за Юнайтед е задължителен. Като цяло далеч от Юнайтед от миналия сезон. Има време за промени, но трябва да бързате, а сега вече и ще ви искат огромни пари.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 сеп 2013 17:53

cantonaFAN написа:
Karsa Orlong написа:

Лошо е да има чак такава злоба у вас :)
Къде беше след края на миналия сезон? Къде бяхте всички? Защо се появявате само когато Юнайтед губи?

Какво значи появяваме се, само когато Юнайтед губи, бе пич? Аз влизам в тема за мач на вашия отбор, само когато играе срещу моя. И когато видя как някакъв селянин, който даже не може да пише грамотно ми разправя какво ще се случи на "лузърите" и най-накрая "лузърите" вземат даже, че бият, е нормално да се появя. Миналата година, когато ни победихте като домакини с 2-1 бях писал преди мача пак във вашата тема, че очаквам да ни биете, защото съдия ще е Уеб. Когато обаче той не повлия на изхода на двубоя влязох веднага да ви честитя победата и отбелязах, че е свирил перфектно.Така че не виждайте само това, което искате да видите, моля. И стига с този минал сезон - нашите проблеми започнаха преди много години точно след смяната на един велик мениджър и край на една хегемония - преди много години прогнозирах, че това ще се случи и при вас. Дали ще е така - ще видим. Но голяма част от вашите фенове са много арогантни, не говоря конкретно за този форум, просто познавам много такива, това няма как да не дразни.

Върни се в “Манчестър Ю”