http://gong.bg/view_article.php?article_id=369819
Добри, първата част от статията е ок. Това за но.14 го прочетох до някъде и почна да ми тече захаросана течност по екрана. Все едно си описал герой в турски сериал от праймтайма на Босфор ТВ. Айде остави Божилов да поиграе още малко на това ниво, та после го хвали толкова, а ? Аз му пожелавам успех !
ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
"...Със себераздаването си в събота, той подаде ръка на феновете за така необходимия му кредит на доверие. Сега е техен ред да решат, дали да я поемат в името на отбора..."
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman написа:Ами последната я нарисува в събота, но Дани Младенов не вкара
Rodman, сериозно питам, интересувам се от подобни неща свързани с отбора

Кролик, какво ти разбира Добри от футбол бе, този си е поръчков и слагач???
Последната му асистенция май е тази от април 2012г.

ТЪРСЯ ИНФО ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОЛОВА АСИСТЕНЦИЯ НА ГЕОРГИ БОЖИЛОВ????
Ако някой знае нека каже кога е, много ми е любопитно. Ако сподели и видео от мача ще е супер.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Кролик написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=369819
Добри, първата част от статията е ок. Това за но.14 го прочетох до някъде и почна да ми тече захаросана течност по екрана. Все едно си описал герой в турски сериал от праймтайма на Босфор ТВ. Айде остави Божилов да поиграе още малко на това ниво, та после го хвали толкова, а ? Аз му пожелавам успех !
absofuckinlutly

ex Popeye
Ron Jeremy написа:Кролик написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=369819
absofuckinlutlyи за Гонзо е попрекалил
,въпреки добрата му работа през този сезон
Popeye, нашето момче Добри редовно си е ползван от Адвоката и Пресаташето за поръчки

Добри да отиде да пита Карабаджаков

П.С.: HEATSEEKER, ако познаваш Иван Карабаджаков, питай го за №14 ако можеш!!!
Добри да отиде да пита Карабаджаков, кога му е последната и предпоследната голова асистенция на Божилката (че ме интересува
) и тогава да пише оди за неоцененият герой и лошите запалянковци-разбирачи
.
П.С.: HEATSEEKER, ако познаваш Иван Карабаджаков, питай го за №14 ако можеш!!!
Ама си упорит ! Аз преди време се бях заровил да търся футболна статистика на нашето първенство за всякакви елементи от играта, вкл. по отбори и играчи ... за съжаление не намерих почти нищо ! Ако случайно ти попадне нещо такова пусни на ЛС.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
greenpeak написа:rodman написа:Ами последната я нарисува в събота, но Дани Младенов не вкара
Rodman, сериозно питам, интересувам се от подобни неща свързани с отбора.
Кролик, какво ти разбира Добри от футбол бе, този си е поръчков и слагач???
Последната му асистенция май е тази от април 2012г.: http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... ideo=45067
ТЪРСЯ ИНФО ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОЛОВА АСИСТЕНЦИЯ НА ГЕОРГИ БОЖИЛОВ????
Ако някой знае нека каже кога е, много ми е любопитно. Ако сподели и видео от мача ще е супер.
Сериозно, радвам се че се занимаваш с подобна благородна дейност. Сигурен съм, че всеки един от нас обича много силно отбора, макар и да го показва по различен начин

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

-
- Контакти:
ок
днес ще си пийна водка с харизматичните Стефан Янев, Стефан Богомилов, Стоян Георгиев, Карабаджаков (ако дойде),великия бат Димчо, и голмаистора за 1961 Любен Костов
ще стане на въпрос и за н-14 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
tsonpen на 01 Сеп 2013 22:06
angelofdeath написа:
Ч.Море игра силно и заслужено спечели! Аз обаче не знам, какво става с Лудогорец? При тях всичко е наред, трябва само да играят и да не мислят за нищо друго. Не може отбор, който за шест кръга да има два гола да вкара цери три на кандидат шампиона.
Ами дай си сметка, че около тези 6 кръга Лудогорец изигра още 7 важни мача. "Черно море" и Лудогорец не бяха равнопоставени (за което моряците нямат никаква вина, естествено). Слабата игра на Лудогорец е свързана с евромачовете и недобрия подход към мача с "Черно море". Може би неправилен избор на титуляри и илюзорни очаквания за лесен мач след мача с Базел. Но моряците си искат своето и то на всяка цена, като въобще не им пука за евромачовете на Лудогорец. И двата отбора влизат по съвсем различен начин в мача. От там дойде и резултатът. След третия гол Лудогорец заигра и ако имаше едно полувреме пред себе си, съм сигурен, че щеше да направи обрат. Едва тогава футболистите на Лудогорец стъпиха на тревата. Преди това витаеха във въздуха. И то доста витаеха, защото обикновено един гол ги разтърсва, а сега бяха необходими цели 3.
Така че, някои е добре да приберат знамената. Лудогорец може би има проблем с натоварването и мотивацията за някои мачове в нашето първенство. Имахте късмет да сте в точния момент на точното място, иначе като нищо се нареждахте до ЦСКА и Берое с 3 на нула във вратата ви. Не че не ви се е случвало преди
Заради такива капанци много ме е яд за събота и чувствам вина. Като стана 3;0 около мен приятелите (моряци работили някога за Домусчиев) започнаха да скандират още,още. Аз взех да ги моля да не скандираме това,за да не унижаваме Лудогорец повече.