Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zippy
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот zippy » 19 юни 2013 13:40

Swarovski написа:
POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд. ;) ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ? :shock: :shock: :shock: :shock: В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА ;) Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт ;) Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей. ;) Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента ;)

От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.Локо Пд бяха ли ги срам като взеха лиценза?Ботев бяха ли ги срам?Те защо не си платиха задълженията вместо да фалират и да почнат отначало а?И какво начало като почнаха от В група, ако не се лъжа и взеха лиценза на някой друг отбор?Защо не почнаха от окръжните там както си трявба?Какво като вземем лиценза на Нефтохимк?Какво толков е станало?Ние ги съсипваме , а те преди 2-3 седмици казаха,че нямат финансии да издържат отбора в А група.Кой отбор закриваме?Ние да не ги караме на сила да го правят?И да сме им сложили пистолет до главата...Много смешно и тъпо мислене имате 90% от тоя форум.Пълни завистници и лицемери.Ако се бее случивло това с вашият отбор, щяхте да се радвате до небесата.Да във форума може и да кажете ,че ви е срам от това което става, ама нямаше да е истина!Що не ви беше срам когато ЦСКа плащаше само той за да играе на собствения си стадион?

+1
Освен това, продължавата да казвате, че ние сме палача на Литекс. Чакайте малко, Литекс беше създаден в това си лице от ГГ, нали така? Т.е. той може да го прави каквото си иска! Аз в моя си апартамент мога да се изходя на средата на хола, нали така? С извинение към няколкото "верни" фенове на Ловеч, но това си е самата истина!

Еми те и титан ви създадоха лице. А ако искат да закрият клуба? нали си е техния апартамент!?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 14:04

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд. ;) ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ? :shock: В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА ;) Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт ;) Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей. ;) Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента ;)

От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.Локо Пд бяха ли ги срам като взеха лиценза?Ботев бяха ли ги срам?Те защо не си платиха задълженията вместо да фалират и да почнат отначало а?И какво начало като почнаха от В група, ако не се лъжа и взеха лиценза на някой друг отбор?Защо не почнаха от окръжните там както си трявба?Какво като вземем лиценза на Нефтохимк?Какво толков е станало?Ние ги съсипваме , а те преди 2-3 седмици казаха,че нямат финансии да издържат отбора в А група.Кой отбор закриваме?Ние да не ги караме на сила да го правят?И да сме им сложили пистолет до главата...Много смешно и тъпо мислене имате 90% от тоя форум.Пълни завистници и лицемери.Ако се бее случивло това с вашият отбор, щяхте да се радвате до небесата.Да във форума може и да кажете ,че ви е срам от това което става, ама нямаше да е истина!Що не ви беше срам когато ЦСКа плащаше само той за да играе на собствения си стадион?

Разбира се, че щеше да ме е срам, ако Славия краде лиценза на друг отбор и ограбва играчите на друг, а новата мутра-шеф е собственик в сянка на 2 отбора в А група ;) Това, че вие сте лишени от елементарно чувство за чест и достойнство, не значи че другите са като вас ;) Вие показахте истинската си същност - с цената на всичко, с всякакви шашми, далавери и врътки, да останете в А група, да не плащате, да прецаквате и разтурвате други отбори. Като сте толкова мъже, има 2 варианта - или джуджето от Микре плаща всички дългове и се маха окончателно от Литекс, или ви фалирва и почвате начисто от селските дивизии. Това са вариантите, при останалите просто се проявявате като цигани и тарикати и заслужено ще ви се подиграват из цяла България ;) Ботев имаха доблестта да започнат от В група и да си извървят пътя до елита, какво се сравняваш с тях ? И наистина нищо не е станало като вземете лиценза на Нафтата, Литекс или който и да е друг отбор, това е в генезиса на комунистическата история на вашия отбор. ;)
Изображение

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 19 юни 2013 14:05

Първия кръг приемаме Лудогорец 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2013 14:11

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд. ;) ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ? :shock: В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА ;) Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт ;) Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей. ;) Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента ;)

Разбира се, че щеше да ме е срам, ако Славия краде лиценза на друг отбор и ограбва играчите на друг, а новата мутра-шеф е собственик в сянка на 2 отбора в А група ;) Това, че вие сте лишени от елементарно чувство за чест и достойнство, не значи че другите са като вас ;) Вие показахте истинската си същност - с цената на всичко, с всякакви шашми, далавери и врътки, да останете в А група, да не плащате, да прецаквате и разтурвате други отбори. Като сте толкова мъже, има 2 варианта - или джуджето от Микре плаща всички дългове и се маха окончателно от Литекс, или ви фалирва и почвате начисто от селските дивизии. Това са вариантите, при останалите просто се проявявате като цигани и тарикати и заслужено ще ви се подиграват из цяла България ;) Ботев имаха доблестта да започнат от В група и да си извървят пътя до елита, какво се сравняваш с тях ? И наистина нищо не е станало като вземете лиценза на Нафтата, Литекс или който и да е друг отбор, това е в генезиса на комунистическата история на вашия отбор. ;)

Викторчо,успокой се малко!Нека видим как ще се развият нещата и тогава коментирай!
Ако Гриша Ганчев реши да спре с Литекс и да продължи с ЦСКА и го направи по нормален начин,всичко написано от теб губи смисъл!Тогава пак ще приказвате,че сме затрили отбор,ама както и да е!Трябва да има нищо официално и ако е законно,всичко е наред!След това всеки един от нас червените фенове ще си прецени за себе си и толкова!Кво се врете в неща,които не ви засягат?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 15:12

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.

Kакво преживяхте? Две години се борите за титла и всеки път сте в топ 3! Това ли не го е преживял никой отбор?
Докато новината не стане официално, не я приемам за вярна, но ти такъв начин ли искаш, за да си оправите отбора? На едните лиценза, на другите играчите, само това ли е правилно за вас? ;)
Преди месец имахте знаме "65", актуално ли е към днешна дата?

Все пак има нещо,което не сме преживявали.Не сме отпадали от Септември Симитли... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 15:16

Абе синте фенове... гледайте си вашия двор бе! Разбирам да ви върви отбора, че да се подигравате на нас, ама вие сте такива куци коне, че единствената ви радост са нашите проблеми! Затова сега толкова и злобеете, защото мн добре знаете кво ви чака, ако при нас нещата се наредят... ;) ;) ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 15:51

BoGo написа:Абе синте фенове... гледайте си вашия двор бе! Разбирам да ви върви отбора, че да се подигравате на нас, ама вие сте такива куци коне, че единствената ви радост са нашите проблеми! Затова сега толкова и злобеете, защото мн добре знаете кво ви чака, ако при нас нещата се наредят... ;) ;) ;)

Я ни "осветли" какво ни чака,че сме умрели от страх...не че не знаем КАКВО е Ганчев и КАКВО е Стоичков,де...
Сетих се!!!Трябва да ни е страх от албанчето Ванюша и други такива мегазвезди... :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 15:53

Вас ли кво ви чака.. Чака ви поредния евросрам...и поредните калъвки! ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 15:54

BoGo написа:Вас ли кво ви чака.. Чака ви поредния евросрам...и поредните калъвки! ;)

Кой го казва само...Вие какво спечелихте този сезон,че нещо ми се губи???

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 15:59

Нищо и положението на клуба е много зле... и точно по тая причина всички фенове най-накрая виждаме светлина в тунела, но на такива злобни фенчета като вас, които вместо да си гледат отбора се занимават с ЦСКА... за вас не виждам светлина в тунела.. Гледайте си отбора, радвайте му се и не се занимавайте с нас... Не сме длъжни да ви четем тъпите мнения и плоските шеги...

Върни се в “ЦСКА”