Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Атака подкрепи ДПС и БСП

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2013 12:42

„Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет. Той подчерта, че вратата на ГЕРБ ще е винаги отворена за Пламен Орешарски и екипа му.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот W84me » 29 май 2013 12:43

styopa написа:
W84me написа:Айде всички пожарникари и физкултурници У ЛЕВО! :mrgreen: Добре, че кухите тикви от форума нямат право да гласуват!

Ами викаш друго си е неграмотник и продажник като Сидеров.

Не, същото е! ГРОБ и БАТАКА нямат място в Парламента!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Gterry
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот Gterry » 29 май 2013 12:45

зеления написа:
mtaraduda написа:
nakito18 написа:
mtaraduda написа:Поздравления за всички кретени и идиоти, които гласуваха за помяра сидеров, чиито лъжи бяха по - нагли от тези на 3-ната коалиция, а жалките му опити да се изкара борец за правда могат да минат само пред заблудения му кретенски електорат.

Не наричай хората, гласували изцяло с патриотична мисъл, кретени и идиоти. От 2005 година до днес винаги когато съм имал право на глас, съм го давал за Атака. Не смятам, че съм идиот и кретен и пак бих гласувал за националистическа партия, която има шанс да влезе в парламента, но категорично това вече няма да бъде Атака. Самият лидер се изгаври и изплю на всички национални идеи тази сутрин и все пак не ме е срам, че съм гласувал за чистите национални идеи, а по-скоро съм погнусен от действията на Сидеров и подкрепата му за най-простурското правителство в историята на България!

Каква патриотична мисъл бе? Турци и комунисти да те управляват ли? Ква националистическа партия? Ти да не си на 5 години? За следващите избори и IQ тестове да вземат да направят, че някои на 18+ години нямат мозък и на 2 годишно бебе. Само идиот не би прозрял желанието на сидеров да влезе на всяка цена в парламента, за да си вземе жалките 12лв на глас.

+1. Кеф ми е, че Болен "се доказа". Изплува като лай*о във вода, каквото в същност си е. От години казвам, че това мекере е за лудницата и, че за нищо не става, ама... Всеки народ си заслужава управниците!

++1

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 29 май 2013 12:48

Сидероглу паша, честито на вас и всички гласували за вас, а ние останалите може да се съберем на орлов мост. Бива да си "гьонсурат" (сигурно разбира този език), обаче такъв "ибрикчия" не вярвах че може да падне толкова низко. Жалко подобие на политик, това е Волен. То не съм и очаквал друго от главен редактор на вестник, уволнен заради злоупотреби. Кой създаде АТАКА ? това трябва да си отговорят тези малоумници и идиоти които гласуват за него. Той не е никакъв националист, а болен шизофреник който с евтини трикове лъже хората. Е , лъсна задника на този идиот. Не може стрелец по магистралите и бияч на стюардеси да бъде националист. Човек който разведе приятел и му открадна жената, нищо че в последствие разкара и нея заради младите ку.вета жадни за парички и луксозни пътувания в Париж, НЕ МОЖЕ да говори за морал и чест, толкова е жално и долно, както и цялата му партия. Всичко е ясно, ДС/БКП дърпа конците. Повечето ку.ви в новия бардак са със същите нрави, не очаквайте чудеса. "Матриала" наистина е кофти щом търпи да ги управляват същите тези кради които съсипаха държавата последните 60 че и повече години. Всеки народ си заслужава управляващите, макар те били избрани само от 25 % от имащите право на глас. Не може комунистите да са на власт в 2/3 от времето след "измисления преход" и да говорят как другите били съсипали държавата. Другари и другарки, по ваше време не взимах 2 хиляди заплата, спрете популистките изказвания. А този дабуч от Банкя, 4 години си бара оная работа и говореше само за магистрали които все още не са построени. Не става така, мачлета в Бистрица, карти в правец с Вальо Златев и Първаноглу-Гоце , който толкова нагло излъга че не бил агент, а после да ни говорите как всички работите за благото на тази държава. НЕ СТАВА ТАКА ! Когато промените конституцията, когато промените начина на избиране на депутати и намалите партийните субсидии, тогава ще разберем че искате да направите нещо добро за нас. Не може за пенсионери и майки да няма пари, а за мангалите дето опоскаха всичко което може да се върне на вторични, винаги има пари за социални помощи. Стига празни приказки и безсмислено говорене, работете иначе след един месец отново ще сме на улицата , само че този път много повече. Много хора ме упрекваха че давам крайни примери като този в Аржентина , обаче мисля че това е решението : Нахлуване в парламента когато всички са там, бой бой бой бой бой, след това се запалва парламента и следващите които искат да управляват да заповядат. Тези не разбират от друго, за тях всичко е събиране на лумпени или седянки , а не народен гняв. Е такива изроди НЕ искам да ме управляват.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2013 12:48

Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет.

Това вярно ли е?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2013 12:51

Pichichi написа:
Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет.

Това вярно ли е?

E как. По телевизията го даваха. Пак са си разпределили идеално нещата мръсни изруди... Бойко ще се прави на опозиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...
Само паветата ще ги вразумят!
Последна промяна от bigbonusprize на 29 май 2013 12:57, променено общо 2 пъти.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 май 2013 12:52

Вън националните предатели от парламента!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 29 май 2013 12:54

bigbonusprize написа:
„Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет. Той подчерта, че вратата на ГЕРБ ще е винаги отворена за Пламен Орешарски и екипа му.

Бойко никога няма да гласува за бпс и дпс това е ясно, а това което каза беше очевадно популистки.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 май 2013 12:55

Pichichi написа:

Това вярно ли е?

Вярно е,вярно е,даже прекалено вярно.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 май 2013 12:56

Не разбирам само от какво се изненадвате, беше ясно какво ще стане. Волен Сидеров от много време насам е твърдо навсякъде с БСП, неговата партия изповядва възможно най-левите идеи в българското политическо пространство. Преди 2 години имаше около 120 000 гласа на президентските избори, което го накара да направи поредния завой. В началото трупаше дивиденти чрез анти-ДПС риторика, впоследствие гласуваше 2 години абсолютно всяко решение на ГЕРБ безкритично, беше тотален пудел на властта, след което видя накъде отиват нещата и инициира нещо като бой пред софийската джамия. Преди протестите през февруари беше направил коалиция с ВМРО с надеждата да минат 4 %, но виждайки възможност в народното недоволство, разтури коалицията, започна с комунистическите призиви, което му донесе 250 000 гласа. Сега ще подкрепя чрез какви ли не маневри, къде скрити, къде явни БСП и ДПС и ще чака да му се отвори нов шанс за завой, с който да влезе още веднъж в парламента след време. С антитурско и националистическо говорене ми се струва, че вече няма кой да му повярва, останаха му само гласовете на болните комуноиди, за които обаче борбата вече е много сериозна при наличието на НФСБ. Целта на Волен винаги е била да се направят кинти, отдавна го е казал, макар и в лични разговори, доказва го и със скъпите си обяди и екскурзии, а същевременно много го боли за бедните пенсионери. Тотален боклук.
Последна промяна от acmilan на 29 май 2013 12:57, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”