Избори 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Избори 2013

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 18:58

Laetitia написа:
KategorieC написа:Taка повече ми харесват резултатите. Иначе Вуjко ВаВањо е за бесене, наред с още много пасмина!
Дори и само заради това, че се съгласи да подпише и приеме Конвенцията за националните малцинства и сега имаме новини на "майчин език" и още едно паразитуващо малцинство! Дори и само заради това е за бесилка! Десен бил, _!_ ми е десен. Жив боклук е !
Аха, а очилатата съветска мастия тогава не знам за какво е, след като постоянно си правят 69 с фесовете...

Иначе моят мъж е прав, разбира се...

Чакай сега, много добре ми знаеш мнението за мелезът между бг комунистка и украйнски евреин, комунист. Хамстерчето е за балнеосанаториум в Полша, в който ще бъде освободен чрез работа!( Arbeit macht frei!) ;)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 19:01

Laetitia написа:
Иначе моят мъж е прав, разбира се...

Добре, че го промени това изречение. Оцъклих се като го прочетох, в предишния му вариант! :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 май 2013 19:08

KategorieC написа:Чакай сега, много добре ми знаеш мнението за мелезът между бг комунистка и украйнски евреин, комунист. Хамстерчето е за балнеосанаториум в Полша, в който ще бъде освободен чрез работа!( Arbeit macht frei!) ;)
Смяташ, че не ми е познато мотото за арбайт-а ли? ;) Иначе въобще не споделям виждането ти, бих изпратила доста народ в балнеосанаториум от този вид, но не и него.
А онова изречение го промених после, защото не видях, че си писал след моя мъж.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 19:11

Laetitia написа:
KategorieC написа:Чакай сега, много добре ми знаеш мнението за мелезът между бг комунистка и украйнски евреин, комунист. Хамстерчето е за балнеосанаториум в Полша, в който ще бъде освободен чрез работа!( Arbeit macht frei!) ;)
Смяташ, че не ми е познато мотото за арбайт-а ли? ;) Иначе въобще не споделям виждането ти, бих изпратила доста народ в балнеосанаториум от този вид, но не и него.
А онова изречение го промених после, защото не видях, че си писал след моя мъж.

A не, този вид е за окончателно решение на проблема- комунист и гърбонос в едно. Без пощада, до последният са за Полша!
Е, аз видях, че стана изпреварване, но първоначално бе шок за мен, после се усетих и видях градския ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 19:26

KategorieC написа:
dunavfc написа:Залагам си името,че АТАКА няма как да има повече гласове от ДПС,това би ме шокирало повече и от пълна победа на комунистите !
ДПС гласуват под строй ! Те 10 % си ги имат винаги,ако ще да се установи,че Доган е бил канибал или педофил...

Не познаваш ситуцията в момента. ДПС има отлив, дори в селата има разединение на турците, създадоха партия друга, а и турците се отчаяха и те. Говоря от преки наблюдения.

Напротив,добре познавам турските настроенията,защото и семейният ни бизнес е концентиран в такъв район.Да влиянието на ДПС намаля,което е много добре,но пак 10 % си ги имат,ако не позная,бих бил истински щастлив,но да видим :)

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 19:33

dunavfc написа:
KategorieC написа:
dunavfc написа:Залагам си името,че АТАКА няма как да има повече гласове от ДПС,това би ме шокирало повече и от пълна победа на комунистите !
ДПС гласуват под строй ! Те 10 % си ги имат винаги,ако ще да се установи,че Доган е бил канибал или педофил...

Не познаваш ситуцията в момента. ДПС има отлив, дори в селата има разединение на турците, създадоха партия друга, а и турците се отчаяха и те. Говоря от преки наблюдения.

Напротив,добре познавам турските настроенията,защото и семейният ни бизнес е концентиран в такъв район.Да влиянието на ДПС намаля,което е много добре,но пак 10 % си ги имат,ако не позная,бих бил истински щастлив,но да видим :)

И аз поради същата причина го казвам, а и от преки впечатления. ;) Дотук е повторение на предишния парламент.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 май 2013 19:54

[offtopic]Под номер 37 е ПП „Глас народен”.[/offtopic] Това избрах аз.Пускам поста си така понеже остават още малко минути до края на вота,но не достатъчно,че да променя мнението на някой,който още се колебае за кой да гласува. :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 19:55

ДПС със 100 000 гласа от Турция ще идат на 12-13 %, няма как да ги бием...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2013 20:00

мръсните турци имат повече гласове от Атака ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ :evil: срам и резил!!!!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 май 2013 20:01

Турците с повече гласове от АТАКА....

Върни се в “Свободна зона”