И Николай Йорданов "изгоря"......
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: И Николай Йорданов "изгоря"......
Да не се е самозапалил ???
-
КироВарна написа:Как според тебе протича един мач,ако в 11 минута единият отбор изравнява след 2 метра засада на 2-ма души?
Така или иначе мачът си тръгна грубо още от 1-вата мин.
Не ми се навлиза в причините за това ... Имаха ищах и двата отбора, хвърлиха се.
Така че, изравнителният гол не бе причината за влизанията ...
Да, и играчите в синьо действаха твърдо ( брутално на моменти ) ... Ама случаите бяха доста по-малко от тези, на вашите хора.

Имаше ситуации преди голът за Левски, в които спокойно ваш играч можеше да бъде изгонен.
Имаше и след това ...
Аз предпочитам да не беше зачетен голът, но и вашите да си бяха останали с човек по-малко, което щеше да е резонно.
Да помислим ...
Дали ако рефера буташе Левски, нямаше през 2-рите 45 мин. да накаже някое от грубите влизания на ваш играч с ч.к.?
А събарянето на Силва в продължението след онзи свободен удар, за който всички са съгласни, че си е абсолютна дузпа ... Защо не бе дадена ?
Моето мнение е, че рефера държеше мачът да е равен !
Цялостното му поведение говореше за това ...
За нас обаче, равният си беше чиста загуба !
По-какъв начин по точно ни е подпрял, след като можеше да ни бутне, както се прави - "като хората", та да си тръгнем с 3-те точки от Варна ?

dreben23 написа:petkan написа:Футболните ни съдии са типични представители на държавицата ни и не са нищо по-различно от всичко, което се случва в нея. Корупция, алчност, некомпетентност, некадърност, страх, сервилничене..... да си ги наказват! Правилно!
Но защо никой не отваря приказка за футболните ни примадони, които още в детско-юношеските школи първо биват научени как да симулират фаул или дузпа, как да бавят време, как да заблудят съдията?
Еми и най-добрият съдия да си, няма как да не сбъркаш!
Затова, при доказана симулация, трябва да има и съответно наказание за провинилия се.... както всеки от нас си носи наказателната отговорност в съда за лъжа, заблуда и т.н.
Ще кажете, това никъде го няма по белите държави. Вярно е, но пък и ние не сме такава. Хан Крум ни трябва на нас...
[offtopic]Не ми обръщайте внимание. Само си приказвам[/offtopic]
Няма човек, който да те учи на симулации. Това си е въпрос на талант според мен, а до голяма степен на липса и на спортно-технически качества. Както е тръгнало, догодина няма да има първенство и най-добре да се успокоим.При такова рязане на глави просто не виждам кой от младите съдии ще покрие норматива!
Ще бягат от тая професия като дявол от тамян...
[offtopic]Подгрявайте за дербито и тва е.[/offtopic]
Аааа, има, има! Бил съм свидетел на това. На мой приятел сина му играе при децата и на една тренировка чух с ушите си как треньора му се скара, че като не можел да излъже защитника или да бие, да паднел за дузпа поне. Втещих се! Детето е на 13 години и това са първите му уроци по футбол

[offtopic]Кое дерби?

[offtopic]Ако имаш предвид Лудогорец - не се коси, те са ни абонати

на 90% сигурно е че Гошката Йорданов ще свири Дербито 

Ех значи, много са ми интересни всички как повтарят едно и също, без факти и без да са обективни. Клишета от типа "Има си начини" на Иво Тонев, което медиите го превърнаха в сензация или други от типа на "4 съдии изгониха след мачове на Левски" без да се погледне защо и как и да се обоснови. Важното е да се плюе по Левски, не е важно защо!
Нека аз се обоснова:
"Има си начини": Изватка от инфарктно интервю, точно след края на среща завършила с негативен резултат на господин Тонве, който 15 секунди по-късно се обсновава кои са въпросните начини и че говори за чисто футболни, както не малко пъти и след това поясни, но понеже на червените най-вече им е удобни си го повтарят, все едно сам си е признал, че уговаря съдии, делегати , пратеници на уефа и т.н.
"4 съдии изгониха след мачове на Левски":
Нека се върнем към началото на тези съдии. Първия мач беше на Ахмед Ахмед, един съдия, който преди този мач беше със статут некадърник и без това. В този въпросен мач най-дискутираното положение беше отмененият гол на Литекс. Аз не искам никой да ангажирам с мойто мнение първо да уточня, не съм като господата червени или медиите, не искам да обеждавам никого в това, което аз съм написал, но моля да се проверят нещата, които казвам спрямо лесно достъпните видео материали.
Та, този гол беше отменен за нарушение срещу Де Карвалио, нещо много неадекватно и аз съм съгласен, че това е така, но това не значи, че голът е бил редовен. Първо, при самият гол има пасивна засада на футболиста зад Карвалио, който иска - има запис на ситуацията в сайта на Левски (levski.bg).Засадата се случва след като футболист на Литекс играе с глава и отклонява топката към далечната греда, а не при самото изпълнение на фаула. На всичкото отгоре съдията на 3 пъти си промени мнението в дадената ситуация и настъпи пълен цирк. Второ, при самата атака и преди фаула, който получиха, гостите от Ловеч извършиха 100% фаул, който не беше отсъден и чрез ,който взеха топката от Левски. От цялата ситуация, да Ахмед Ахмед е виновен и е пълен не адекватник и като цяло не се справи с двубоя, но голът не беше редовен, мое мнение, проверете записите и това което съм написал.
Страничния съдия също беше наказан от тази среща защо никой не казва обаче каква беше причината? Ами те казаха, но никой не я отбелязва, на 3 пъти футболисти на Левски бяха маркирани в засада без да има такава и беше тотално неадекватен през цялото второ полувреме и това също го има на този клип, но естествено може да го видите във всеки запис на мача.
Втория мач срещу Черно Море ще се запомни с нередовният гол на Левски, но никой не споменава за чистата дузпа или поне единият ясен червен картон за футболист на Черно Море. Равносметката от този мач е, че така или иначе щеше да завърши поне 1:1, а домакинете щяха да завършат срещата с човек по-малко, не виждам как това е ощетяване, но отново при 3 такива грешки е нормално да се накаже съдията, не е заради Левски, както виждате в 2 ситуации, Левски е ощетения, просто самия съдия е пълен некадърник, мое мнение. Клип и запис сами вижте.
Трети мач - Локо София. Протестите от този мач бяха, че на Локо им дали 2 смешни червени картона - абсолютно съгласен съм и този път, но на Михелич му беше също толкова смешен и тримата не заслужаваха да бъдат изгонени, а в последствие наказанията им даже останаха като това на Михелич бе за 2 мача вместо за 1, въпреки че съдията беше наказан. В тази ситуация нещата са 2:1, но тук е момента да припомня мача на Цецска с Ботев Враца в който имаше подобни ненормални съдииски отсъждания, но почти никой не ги отрази. Според мен, съдията както изгони двама футболисти на Локомотив, така и неадекватно можеше да изгони двама на Левски, но не го направи, най-вече защото нямаше точно как. Футболистите на Левски не играха толкова грубо и видимо от нищото чак не можеха да им дадът картони , въпреки този на Михелич. Поредния пример за некадърен съдия, не заради това че бута Левски, а просто защото си е такъв.
И дойдохме до мача с Литекс. Домакините претендираха за дузпа срещу Георги Миланов. Да ме извиняват, но може да се види на запис, че дори и да е било фаул е бил извън границата на накзателното поле. (според мен не е 100% фаул, но всеки си има мнение, да приемем, че е). Не е дузпа, а е фаул. Някои даже имат наглоста да искат втора дузпа, но на запис ясно се вижда че няма как да си предпази раката Ели от топката, а и удара в крайна сметка стига до вратата, така че съдията в крайна е трябвало да остави удара. На всичкото от горе в този момент нито един футболист на Литекс не претендира за такова нещо, нито някой след мача за това положение не споменава, каквото и да е, чак след гледане на записи медиите споменават и сайта на Литекс.
От другата страна, не само че отмениха абсолютно редовен гол за Левски, но и голът на Литекс дойде от несъществуващ фаул за Литекс, за второто, гледайте запис , просто пародия. Няма смисъл да споменавам в колко други случая съдията сбърка и подробностите ще ги спестя защото Литекс, както и Левски излязоха с клипове от срещата и кой къде и как бил ощетен може да видите сами по-подробно, но извода от този мач поне за мен е, че Левски беше ощетен в 2 ключови момента, а Литкес в един.
Но най-големия извод от всичко това е, че съдиите бъркат не само в полза на Левски. Всъщност от тези четири мача ключовите грешки са на кантар. Пребройте ги. Но за едно съм съгласен , реферите трябва да се накажат, просто не трябва да е защото подпират Левски и това да се повтаря до безкрай без доводи, ами защото те са си чисти некадърници. На всичкото от горе, колкото повече се повтаря това, толкова повече реферите, които водят двубои на Левски ще се спичат и ще грешат, сигурен съм че и някои умишлено ще свирят против Левски, само и само да угодят на негудуващите, което е просто жалко.
Нека аз се обоснова:
"Има си начини": Изватка от инфарктно интервю, точно след края на среща завършила с негативен резултат на господин Тонве, който 15 секунди по-късно се обсновава кои са въпросните начини и че говори за чисто футболни, както не малко пъти и след това поясни, но понеже на червените най-вече им е удобни си го повтарят, все едно сам си е признал, че уговаря съдии, делегати , пратеници на уефа и т.н.
"4 съдии изгониха след мачове на Левски":
Нека се върнем към началото на тези съдии. Първия мач беше на Ахмед Ахмед, един съдия, който преди този мач беше със статут некадърник и без това. В този въпросен мач най-дискутираното положение беше отмененият гол на Литекс. Аз не искам никой да ангажирам с мойто мнение първо да уточня, не съм като господата червени или медиите, не искам да обеждавам никого в това, което аз съм написал, но моля да се проверят нещата, които казвам спрямо лесно достъпните видео материали.
Та, този гол беше отменен за нарушение срещу Де Карвалио, нещо много неадекватно и аз съм съгласен, че това е така, но това не значи, че голът е бил редовен. Първо, при самият гол има пасивна засада на футболиста зад Карвалио, който иска - има запис на ситуацията в сайта на Левски (levski.bg).Засадата се случва след като футболист на Литекс играе с глава и отклонява топката към далечната греда, а не при самото изпълнение на фаула. На всичкото отгоре съдията на 3 пъти си промени мнението в дадената ситуация и настъпи пълен цирк. Второ, при самата атака и преди фаула, който получиха, гостите от Ловеч извършиха 100% фаул, който не беше отсъден и чрез ,който взеха топката от Левски. От цялата ситуация, да Ахмед Ахмед е виновен и е пълен не адекватник и като цяло не се справи с двубоя, но голът не беше редовен, мое мнение, проверете записите и това което съм написал.
Страничния съдия също беше наказан от тази среща защо никой не казва обаче каква беше причината? Ами те казаха, но никой не я отбелязва, на 3 пъти футболисти на Левски бяха маркирани в засада без да има такава и беше тотално неадекватен през цялото второ полувреме и това също го има на този клип, но естествено може да го видите във всеки запис на мача.
Втория мач срещу Черно Море ще се запомни с нередовният гол на Левски, но никой не споменава за чистата дузпа или поне единият ясен червен картон за футболист на Черно Море. Равносметката от този мач е, че така или иначе щеше да завърши поне 1:1, а домакинете щяха да завършат срещата с човек по-малко, не виждам как това е ощетяване, но отново при 3 такива грешки е нормално да се накаже съдията, не е заради Левски, както виждате в 2 ситуации, Левски е ощетения, просто самия съдия е пълен некадърник, мое мнение. Клип и запис сами вижте.
Трети мач - Локо София. Протестите от този мач бяха, че на Локо им дали 2 смешни червени картона - абсолютно съгласен съм и този път, но на Михелич му беше също толкова смешен и тримата не заслужаваха да бъдат изгонени, а в последствие наказанията им даже останаха като това на Михелич бе за 2 мача вместо за 1, въпреки че съдията беше наказан. В тази ситуация нещата са 2:1, но тук е момента да припомня мача на Цецска с Ботев Враца в който имаше подобни ненормални съдииски отсъждания, но почти никой не ги отрази. Според мен, съдията както изгони двама футболисти на Локомотив, така и неадекватно можеше да изгони двама на Левски, но не го направи, най-вече защото нямаше точно как. Футболистите на Левски не играха толкова грубо и видимо от нищото чак не можеха да им дадът картони , въпреки този на Михелич. Поредния пример за некадърен съдия, не заради това че бута Левски, а просто защото си е такъв.
И дойдохме до мача с Литекс. Домакините претендираха за дузпа срещу Георги Миланов. Да ме извиняват, но може да се види на запис, че дори и да е било фаул е бил извън границата на накзателното поле. (според мен не е 100% фаул, но всеки си има мнение, да приемем, че е). Не е дузпа, а е фаул. Някои даже имат наглоста да искат втора дузпа, но на запис ясно се вижда че няма как да си предпази раката Ели от топката, а и удара в крайна сметка стига до вратата, така че съдията в крайна е трябвало да остави удара. На всичкото от горе в този момент нито един футболист на Литекс не претендира за такова нещо, нито някой след мача за това положение не споменава, каквото и да е, чак след гледане на записи медиите споменават и сайта на Литекс.
От другата страна, не само че отмениха абсолютно редовен гол за Левски, но и голът на Литекс дойде от несъществуващ фаул за Литекс, за второто, гледайте запис , просто пародия. Няма смисъл да споменавам в колко други случая съдията сбърка и подробностите ще ги спестя защото Литекс, както и Левски излязоха с клипове от срещата и кой къде и как бил ощетен може да видите сами по-подробно, но извода от този мач поне за мен е, че Левски беше ощетен в 2 ключови момента, а Литкес в един.
Но най-големия извод от всичко това е, че съдиите бъркат не само в полза на Левски. Всъщност от тези четири мача ключовите грешки са на кантар. Пребройте ги. Но за едно съм съгласен , реферите трябва да се накажат, просто не трябва да е защото подпират Левски и това да се повтаря до безкрай без доводи, ами защото те са си чисти некадърници. На всичкото от горе, колкото повече се повтаря това, толкова повече реферите, които водят двубои на Левски ще се спичат и ще грешат, сигурен съм че и някои умишлено ще свирят против Левски, само и само да угодят на негудуващите, което е просто жалко.
САМО ЛЕВСКИ!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Антон Генов каза : Дузпа и ЧК в полза на Литекс !!!!!!
-
Пускайте "Пред банята", шоуто е в разгара си ... 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
И от там нататък трябваше да спрат с тея картони и нарушения , защото мача отива в друга посока при дузпа и 10 от Левски . Не се заяждам с абсолютно никой , това са фактите ! 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
А и дето толкова ревете за гола на Йовов , се оказва че е в засада .
MiG31 написа:Няма никакво значение това което прави БФС . Тонев го каза вече - ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ШАМПИОН !!!!! Всички съдии които бяха наказани с неопределено време да не свирят ( с изключение на Пастичката който на практика е наказан за 6 месеца защото тогава става на 45 г ) , ще бъдат реабилитирани още следващия сезон . Какво означава това ?! Проста математика показва , че до края на сезона всеки съдия може да свири не повече от 7-8 мача . Сметнато в пари това са 7-8 хиляди лева хонорари за всеки от тях . Господина Тонев ( понеже ножа за Левски е до кокъл заради Газпром и ако се пропусне още една година без трофей всичко отива по дяволите)отива при всеки от тях и им казва : Пичове ей ви на по 20 хилки да свирите за Левски пък дори и да ви накажат си взимате всичко с лихвите . Какво се е получило до тук . Тонев спира парите на играчите до края на сезона като ги насочва към съдиите което му излиза в пъти по евтино от сериозните заплати на мега звездите . Така Левски трупа точки само срещу минимални заплащания на съдията на мача - 10000 евро колкото е на месец заплатата само на Карвальо . Какво излиза , че срещу скромните 40 000 евро Левски остава фаворит номер 1 за титла и купа без даже да показва и половината от играта да речем на Литекс и Ботев Пд . Ей това е истината в момента . Който не я е прозрял да погледне онзи порутен сектор на Герена дето така си стои 2 месеца вече , щото Газпром имат пари ама не са балъци да ги ръсят ей така за някакъв измислен отбор като Левски ако няма нещо насреща . А такова за сега няма хич даже . Тук въпроса не са някакви си съдии , тук въпроса е на живот и смърт за Левски като клуб , като структура и най вече ФИНАНСОВ .Няма ли пари от Газпром Левски на практика фалира защото има огромни дългове към Батков , а той няма да чака дълго ще си ги потърси защото и той е фалирал почти навсякъде където е почнал бизнес !!!
Титане на мисълта. Как е възможно да не си плащаш на играчите и те да играят? Разтрогват на втория месец всички и после те осъждат да им платиш, заедно с лихвите. Ти връзка с главният мозък имаш ли? Конспиратор, отивай да пишеш в спорт 1 при ГАГА.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Върни се в “Футбол - България”