Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Стратега

Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Мнениеот Стратега » 30 мар 2013 22:55

Гочето1913 написа:
Стратега написа:Доволен съм, имаме двама играчи на супер ниво, това са Александров и Георги Божилов, това е класата в Черно Море!Мръсното джудже, чухте ли го след мача - ''ние сме Левски'', ах само ако бях на мача, щях да сляза после долу и да му покажа свирепия си поглед!А онова селянче от Шабла как ме е яд, че го докарах в Черно море такова свирепо ритане правеше, как не останахме без сериозно контузен играч не знам.

Мишо се завърна във форума! :mrgreen:

Да Жоро , но се завъщам по-силен от всякога!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 мар 2013 23:09

Стратега написа:
Гочето1913 написа:
Стратега написа:Доволен съм, имаме двама играчи на супер ниво, това са Александров и Георги Божилов, това е класата в Черно Море!Мръсното джудже, чухте ли го след мача - ''ние сме Левски'', ах само ако бях на мача, щях да сляза после долу и да му покажа свирепия си поглед!А онова селянче от Шабла как ме е яд, че го докарах в Черно море такова свирепо ритане правеше, как не останахме без сериозно контузен играч не знам.

Мишо се завърна във форума! :mrgreen:

Да Жоро , но се завъщам по-силен от всякога!

Ба си!И къде ти е силата?В прогнозите ли?Или в онова недоразумение Милен Василев дето ни го предлагаше за нас зимата?
Забравих в предният си пост да спомена почти брилянтната игра на Комел в защита,че и в нападение се включваше няколко пъти нелошо.Така го оплюхте момчето,че чак се замислих дали става въпрос за същият играч днес.Аз имах една идея че е крило/или поне халф/,но си е бек та дрънка!Толкова чиста игра в защита и направо обезличи всички които играха в неговата зона.Това е класен играч Мишо!Просто му е трябвало време да се поотпусне.А защо нищо не казваш за Камазола и Еденилсон?Мигар не са класни играчи?Жалко за контузиите на Камазола.Много ни липсваше до сега.А за Божилов си знаем че е добър футболист и е абониран да вкарва на Левски.Миро изора терена днес и беше на косъм да вкара и да ги погребе дълбоко.Дано с тази точка им поспадне напрежението и заиграят по освободено.Верно че Гонзо може да излезе нелош треньор.Понеже ми се скапа нета и неможах да видя ситуацията за "дузпата",ако някой може нека пусне линк,или някое мнение поне.И кажете как феновете на Левски се отнесоха към Гонзо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 мар 2013 23:17

Специално за мача,както спомена някой съфорумник за първи път,моряците натиснаха в края на мача,за разлика от друг път. :geek:

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 30 мар 2013 23:19

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:32, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 23:29

moreto vn написа:Специално за мача,както спомена някой съфорумник за първи път,моряците натиснаха в края на мача,за разлика от друг път. :geek:

Аз го споменах и си умрях от кеф,защото никога не съм виждал тази картинка,винаги последните минути сме окопани назад.И знаете ли причината?Гонзо.Да,правилно,звучи еретично,нали?Обаче докато Илианчо правеше смените си в 40-60 минута,нашия чакаше и направи смените си между 75 и 80 минута...и видяхте как ги метнахме дотам,че едва дишаха,малшанс просто ни лиши от победа.Мога да кажа,че Гонзо си изигра смените перфектно и най-важното - не избърза като теле пред майка си да смени Миро,направи нещата точно когато трябваше.Това ме зарадва,че има мислещ човек на пейката,търсещ победата.Колкото и да съм го мразел през годините се радвам,че след поредицата нещастници и мишоци най-после седи един,който гори в играта и е победител по душа....При всяко грешно решение скачаше и крещеше,разправяше се,я се сетете за Зафиров и Генов как кротко си спинкаха под навеса...разбуждаха се чак когато вече губехме доволно и мача беше свършил
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Стратега

Мнениеот Стратега » 30 мар 2013 23:35

На нас ни трябва СТОЙЧО СТОЕВ, прекрасен треньор, който може да направи чудеса само за няколко месеца начело на отбора!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 23:51

И преди казвах,и сега ти казвам - Стойчо Стоев е треньор като Стефан Генов,т.е. МИШКА.В Черно Море само една мишка е успявала - Кольо,но то беше благодарение на Кривия.Абсолютно съм убеден,че на нас треньора трябва да е откачалник,да подскача,да вика,да строява.Гонзо е идеален,той освен това е и победител.Морския казва,че му е гледал тренировките и са много добри,аз виждам само,че играчите ни имат въздух,значи добре ги е подготвил.Добре движи смените също.Не ми харесва само,че разчита на крила много,а ние дефакто нямаме,дори Идалго не е крило,а Райков тепърва тренира и играе.Добри са и трансферите му - Комел е добър и много стабилен защитник,а Идалго поставен където трябва ще е смъртоносен,може би срещу по-слаби съперници може да смени единия от бразилците...макар,че днес Камазола и Еденилсон бяха безгрешни въпреки,че отнесаха сигурно по 50 ритника и толкова лакътя от дивака Димов...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 мар 2013 23:57

В България винаги ще има скандали със съдииството докато съществува "отбора на съдиите" Съдиите стават за смях във всеки мач на Левски с престараването си да им подарят голове ,дузпи ,да отменят чисти голове на противника и т.н. За това Левски са посмешището в Европа и туморът в Българския футбол!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 31 мар 2013 00:10

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 мар 2013 00:38

giorgolito написа:
MainEventer написа:Със сигурност сте ревали заради гола ни, затова.... да се отбележе, че съдията трябваше да изгони двама футболисти от Черно Море и да даде абсолютна дузпа в полза на Левски в края на мача. Играта с ръка на Пламен Илиев беше в неговото наказателно поле.

Алооо пий си хапчетата редовно, Мюлдер и шабленския какви картони заслужаваха бе ?????

Ще си пия каквото си искам. Райков симулира, какъв картон ви гони. Това ако е червен, вие трябваше да завършите мача само с вратаря. Шабленския не го знам кой е този.
Колкото и картони да е трябвало да получат футболистите на Левски, Черно Море трябва да е с два червени повече.

Върни се в “Черно море”