Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот enguerino » 27 апр 2011 00:22

Molotov написа:Определено една много противоречива личност. Допада ми като треньор, но като характер е прекалено арогантен ;)

+1 И аз съм като теб, като треньор спор няма че е много добър и е като хамалеон, но човешките му качества... въпреки че понякога има и изказвания на които съм се усмихвал (позитивно)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 апр 2011 09:20

enguerino написа:
Molotov написа:Определено една много противоречива личност. Допада ми като треньор, но като характер е прекалено арогантен ;)

+1 И аз съм като теб, като треньор спор няма че е много добър и е като хамалеон, но човешките му качества... въпреки че понякога има и изказвания на които съм се усмихвал (позитивно)

Всички които го познават казват само хубави неща за него.Вие какво знаете за човешките му качества?
Много често за някой като се каже нещо и се повтаря по инерция.Не сте ли гледали филми за Мауриньо.Всички бивши негови футболисти плачат за него.
Той е лош за противниците си във футбола.Но това не означава че човешките му качества са лоши.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 апр 2011 10:23

sl321 написа:
enguerino написа:

Всички които го познават казват само хубави неща за него.Вие какво знаете за човешките му качества?
Много често за някой като се каже нещо и се повтаря по инерция.Не сте ли гледали филми за Мауриньо.Всички бивши негови футболисти плачат за него.
Той е лош за противниците си във футбола.Но това не означава че човешките му качества са лоши.

Като човешки качества имах предвид това което съм му чел да казва и реакциите и жестовете му на терена, иначе не го познавам лично (макар че съм го виждал директно). Иначе това за футболистите е така но тук идва и момента дали не е така защото Моу си изгражда външни врагове е се говори повече за него отколкото за тях :?: :roll:

П.п. Дали Каналес и Педро Леон са доволни от Моу :?
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 апр 2011 10:37

enguerino написа:

Трябва да ги питаме.Не е изключено да са.
Между другото гледам че много често Каналес и Леон се слагат под общ знаменател.Според мен те са с много различен статут.Каналес е на 20 години,и Мауриньо не един и два пъти е казвал че вижда пред него добро бъдеще.
При Леон нещата седят по по-различен начин до колкото виждам ( без да съм сигурен).Просто един футболист който не може да се наложи в отбора.Това е.
В крайна сметка същия въпрос преди няколко месеца можеше да се зададе относно Бензема,но виждаме че нещата при него се оправят,и не без помоща на Мауриньо,защото имаше доста търпение към него.И в мачовете в които не игра добре той казваше че е много доволен от старанието му.Резултатите не закъсняха въпреки че Бензема все още не е разкрил възможностите си според мен.
Говореше се и за напрежение между Мауриньо и Кака,до като дойде момента Кака да излезне и да каже че Мауриньо е най-силното оръжие на Реал Мадрид и му благодари за огромната покрепа.
И последно: Едва ли има човек от който всички да са доволни.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 апр 2011 10:55

sl321 написа:
enguerino написа:

Между другото гледам че много често Каналес и Леон се слагат под общ знаменател.Според мен те са с много различен статут.Каналес е на 20 години,и Мауриньо не един и два пъти е казвал че вижда пред него добро бъдеще.
При Леон нещата седят по по-различен начин до колкото виждам ( без да съм сигурен).Просто един футболист който не може да се наложи в отбора.Това е.
В крайна сметка същия въпрос преди няколко месеца можеше да се зададе относно Бензема,но виждаме че нещата при него се оправят,и не без помоща на Мауриньо,защото имаше доста търпение към него.И в мачовете в които не игра добре той казваше че е много доволен от старанието му.Резултатите не закъсняха въпреки че Бензема все още не е разкрил възможностите си според мен.
Говореше се и за напрежение между Мауриньо и Кака,до като дойде момента Кака да излезне и да каже че Мауриньо е най-силното оръжие на Реал Мадрид и му благодари за огромната покрепа.

Според мен Каналес трябваше да го оставят още 1-2 год в Расинг да се развие, а Педро Леон играеше доста добре в Хетафе нз кво му стана в Реал сигурно си е повярвал и не тренира както Моу иска
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 апр 2011 13:25

enguerino написа:
sl321 написа:
enguerino написа:

Според мен Каналес трябваше да го оставят още 1-2 год в Расинг да се развие, а Педро Леон играеше доста добре в Хетафе нз кво му стана в Реал сигурно си е повярвал и не тренира както Моу иска

Ами съгласен съм и за двамата,с тая разлика че си мисля че няма лошо един футолист на 20 години и да не е играе редовно,да тренира с първия отбор на Реал.Аз съм привърженик на постепенното налагане на даден футболист.Сър Алекс е типичен пример за това,как шлайфа диамантите си.Не че не пуска тук таме някои футболисти под наем,но по голямата част от тия които мисли да налага ги държи в отбора и постепенно ги налага до като станат звезди.
И въпреки това се вижда че за Каналес няма място в момента в Реал.Колкото и да е талантлив няма кой да замести,или по скоро той не е първа смяна а трета което не е добре за него.
В Мадрид от карай време е проблем че се чака някой много да изпъкне някъде за да се вземе.Да ама тогава струва и пари.В момента футболист юноша на отбора който е на нивото на всички в средната линия е Борха Валеро-невероятен футболист.Но в момента струва 20 мил.И какъв беше проблема да седи в Реал след като така и така минаха сума недоразумения през отбора.
Това е големия проблем на Реал че в последните години нямаше концепция за развитие.Сега в последните години се виждат някакви наченки на по добър мениджмънт.
И това цялото го пиша на фен на Барса.... :) ама няма лошо де.Ти поне си разбран човек.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 апр 2011 14:09

sl321 написа:Ами съгласен съм и за двамата,с тая разлика че си мисля че няма лошо един футолист на 20 години и да не е играе редовно,да тренира с първия отбор на Реал.Аз съм привърженик на постепенното налагане на даден футболист.Сър Алекс е типичен пример за това,как шлайфа диамантите си.Не че не пуска тук таме някои футболисти под наем,но по голямата част от тия които мисли да налага ги държи в отбора и постепенно ги налага до като станат звезди.
И въпреки това се вижда че за Каналес няма място в момента в Реал.Колкото и да е талантлив няма кой да замести,или по скоро той не е първа смяна а трета което не е добре за него.
В Мадрид от карай време е проблем че се чака някой много да изпъкне някъде за да се вземе.Да ама тогава струва и пари.В момента футболист юноша на отбора който е на нивото на всички в средната линия е Борха Валеро-невероятен футболист.Но в момента струва 20 мил.И какъв беше проблема да седи в Реал след като така и така минаха сума недоразумения през отбора.
Това е големия проблем на Реал че в последните години нямаше концепция за развитие.Сега в последните години се виждат някакви наченки на по добър мениджмънт.
И това цялото го пиша на фен на Барса.... :) ама няма лошо де.Ти поне си разбран човек.

Мерси за последното :)

Иначе е вярно че Каналес натрупва опит с първия отбор но на такава възраст си мисля че му трябва и игрова практика. Борха Валеро излезе от Реал преди доста години като игра във Валядолид, после Майорка където направи добър сезон и чак сега избухна във Виляреал така че тук по-скоро не може да се обвинява някой от Реал че са го оставили да си тръгне.

Другото което виждам и което е недостатък на Моу е че не разчита на такива недоказани играчи. В Челси не помня да извади някой юноша на клуба, в Интер пускаше отвреме навреме Сантон и Балотели, сега в Реал пусна едни младежи но по 1 мач и догодина не мисля че ще има кой знае какви промени в това отношение.
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 апр 2011 17:42

enguerino написа:Иначе е вярно че Каналес натрупва опит с първия отбор но на такава възраст си мисля че му трябва и игрова практика. Борха Валеро излезе от Реал преди доста години като игра във Валядолид, после Майорка където направи добър сезон и чак сега избухна във Виляреал така че тук по-скоро не може да се обвинява някой от Реал че са го оставили да си тръгне.

Другото което виждам и което е недостатък на Моу е че не разчита на такива недоказани играчи. В Челси не помня да извади някой юноша на клуба, в Интер пускаше отвреме навреме Сантон и Балотели, сега в Реал пусна едни младежи но по 1 мач и догодина не мисля че ще има кой знае какви промени в това отношение.

Не съм съгласен с някои неща,но в общи линии нещата са такива.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 апр 2011 20:44

sl321 написа:
enguerino написа:Иначе е вярно че Каналес натрупва опит с първия отбор но на такава възраст си мисля че му трябва и игрова практика. Борха Валеро излезе от Реал преди доста години като игра във Валядолид, после Майорка където направи добър сезон и чак сега избухна във Виляреал така че тук по-скоро не може да се обвинява някой от Реал че са го оставили да си тръгне.

Не съм съгласен с някои неща,но в общи линии нещата са такива.

Ние говорим за неща които не са точно за тази тема така че по-добре да спрем :)
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 апр 2011 15:04

Моу: Ако кажа всичко, което ми е на сърцето, с кариерата ми е свършено

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че отборът му вече няма шансове да елиминира Барселона, след като загуби с 0:2 на свой терен, и предстои реванш на „Ноу Камп”. Моуриньо бе изгонен да догледа полуфинала от Шампионската лига от трибуните в 63-та минута, след като видя един от най-важните му играчи – Пепе – да бива изгонен от арбитъра Волфганг Щарк.

„Реваншът е мисия невъзможна,” заяви Моу след мача. „Барселона се класира за финала. Понякога футболният свят ме отвращава. Да, ние отпаднахме.”

„Искахме да изкараме до определен момент при 0:0, след което да вкарам нападател, и след това да атакуваме вече с четирима. Но реферът не го позволи,” обясни игровия си план португалецът.

„Ако бях на мястото на Барселона, щях да се срамувам от начина, по който спечели Шампионската лига през 2009,” продължи да напада съперника Моуриньо, намеквайки полуфинала между Челси и Барса тогава. „Беше скандално това, което се случи тогава на „Стамфорд бридж”. Сега същото скандално нещо се случи на „Бернабеу”.

„Не знам дали е заради Вияр, заради УНИЦЕФ, или какво, но не разбирам как това може да продължава. Никой няма шанс срещу Барселона. Откъде идва мощта им? Да печелиш така е отвратително,” добави „погнусен” наставникът на Реал.

„Какво казах на рефера, за да ме изгони? Нищо. Просто му се смях. Ако кажа онова, което ми е на сърцето в момента, с кариерата ми е свършено. Просто не знам защо се случват такива неща…,” завърши Жозе.

Върни се в “Архив”