enguerino написа:sl321 написа:enguerino написа:П.п. Дали Каналес и Педро Леон са доволни от Моу

Трябва да ги питаме.Не е изключено да са.
Между другото гледам че много често Каналес и Леон се слагат под общ знаменател.Според мен те са с много различен статут.Каналес е на 20 години,и Мауриньо не един и два пъти е казвал че вижда пред него добро бъдеще.
При Леон нещата седят по по-различен начин до колкото виждам ( без да съм сигурен).Просто един футболист който не може да се наложи в отбора.Това е.
В крайна сметка същия въпрос преди няколко месеца можеше да се зададе относно Бензема,но виждаме че нещата при него се оправят,и не без помоща на Мауриньо,защото имаше доста търпение към него.И в мачовете в които не игра добре той казваше че е много доволен от старанието му.Резултатите не закъсняха въпреки че Бензема все още не е разкрил възможностите си според мен.
Говореше се и за напрежение между Мауриньо и Кака,до като дойде момента Кака да излезне и да каже че Мауриньо е най-силното оръжие на Реал Мадрид и му благодари за огромната покрепа.
И последно: Едва ли има човек от който всички да са доволни.
Според мен Каналес трябваше да го оставят още 1-2 год в Расинг да се развие, а Педро Леон играеше доста добре в Хетафе нз кво му стана в Реал сигурно си е повярвал и не тренира както Моу иска
Ами съгласен съм и за двамата,с тая разлика че си мисля че няма лошо един футолист на 20 години и да не е играе редовно,да тренира с първия отбор на Реал.Аз съм привърженик на постепенното налагане на даден футболист.Сър Алекс е типичен пример за това,как шлайфа диамантите си.Не че не пуска тук таме някои футболисти под наем,но по голямата част от тия които мисли да налага ги държи в отбора и постепенно ги налага до като станат звезди.
И въпреки това се вижда че за Каналес няма място в момента в Реал.Колкото и да е талантлив няма кой да замести,или по скоро той не е първа смяна а трета което не е добре за него.
В Мадрид от карай време е проблем че се чака някой много да изпъкне някъде за да се вземе.Да ама тогава струва и пари.В момента футболист юноша на отбора който е на нивото на всички в средната линия е Борха Валеро-невероятен футболист.Но в момента струва 20 мил.И какъв беше проблема да седи в Реал след като така и така минаха сума недоразумения през отбора.
Това е големия проблем на Реал че в последните години нямаше концепция за развитие.Сега в последните години се виждат някакви наченки на по добър мениджмънт.
И това цялото го пиша на фен на Барса....

ама няма лошо де.Ти поне си разбран човек.