Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа:Мегън, финалът е в Мадрид, защото това беше желанието на баски и каталунци. Дори имаше официална молба до федерацията, мачът да се играе на ... Сантяго Бернабеу. Но Флорентино Перес категорично отказа.Вчера имаше среща между Росел и Вийяр (шефа на испанския футболен съюз). И явно се е стигнало до компромисния вариант, финалът все пак да е в Мадрид, но на стадиона на Атлетико Мадрид.
frostbite написа:То по-добре мачът да беше на Местая. Сега ще има сблъсъци,боища,арестувани и т.н като се срещат баски и кастилци
megan fox написа:frostbite написа:То по-добре мачът да беше на Местая. Сега ще има сблъсъци,боища,арестувани и т.н като се срещат баски и кастилци
Не съм съгласен. А и нали ти е ясно, че ще има свръх масирано полицейско присъствие?
frostbite написа:megan fox написа:frostbite написа:То по-добре мачът да беше на Местая. Сега ще има сблъсъци,боища,арестувани и т.н като се срещат баски и кастилци
Не съм съгласен. А и нали ти е ясно, че ще има свръх масирано полицейско присъствие?
То като стане едно близо 100хилядно сбиване нищо няма да помогне да бъде някой наръган или нещо такова. Абе, да не се случва!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта