Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:Ти друго кажи..... кого ще продавате, за да картотекирате тоя екзекутор, че и той не е от държава в ЕС, а май с него стават повече от позволените, като бройка

Е, предполагам, че от БФС ще ни покрият за пореден път. Ако пък не успеят, ще се намеси и УЕФА и тя ще ни удари едно рамо...и така.
Васко, излагаш се с този си пост!
Не, че от БФС не ви покриват, ама ви е удобно да се правите на жертви.УЕФА би ви бръкнала в джигера, ако някой я сезира.Да не мислиш, че тоя мониторинг беше просто така, защото на пичовете от УЕФА им е скимнало да ви го направят.. или неееее... те ви наблюдават от 2008-а и едва сега ви направиха предписания, защото до лятото на 2012 вие бяхте абсолютно изрядни... смешките-в цирка!
Предписания има всяка година, тези последните бяха за да бъде вдигнат мониторинга. Не знам какво още има да въртиш и да сучеш! Каза ли УЕФА, че ЦСКА е изряден? Каза! Каза ли, че вдига мониторинга? Каза го! Какво още чоплиш и дълбаеш и се чудиш как да извъртиш нещата?! трябвало някой да сезира УЕФА... ми що не ги сезират, като всички се ежат и ни плашат с УЕФА от 4 години? Що Киряков не ги сезира като толкова много знаеше? А и в крайна сметка нали тия чичковци бяха дошли на крака на Армията, за какво по-голямо "сезиране" от това ми говориш?
Говори ми после как съм се излагал аз, а не ти, дето смяташ, че целия свят лъже, само и само да покрие ЦСКА, но само ти виждаш истината!