VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 21:43

D.Georgiev написа:Ето колко струва застрашаването на здравето и живота според БФС:

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000лева.

Да се смеем ли, да плачем ли? Наказанието за нас е 1000 лв. Докога ще се продължава с тези смешни глоби и бездействие? БФС в пряк текст казва "Палете, трошете и псувайте по стадионите, наказания няма да има!" Специално на "ЦСКА" и 50-100 хиляди плюс лишаване от домакинство за 5-6 мача пак ще им е малко.

Смешна санкция! Май са пропуснали обаче скандиранията "Смърт за турците". Затова когато дойде чужд отбор в България и някои клубове научават истинската цена на наказанията за неща, които са смятали за нормални и дори част от атмосферата.
Лудогорец е наказан с 1000 лева и аз видах пакетче семки и бутилка на терена. Момчето с бутилката беше мълниеносно намерено и изведено. БФС дали вземат под внимание адекватната реакция на клуба? Явно не!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 21:43

Изображение

Това би стояло много добре като подпис, нали? Дали пък истината отново няма да заболи?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 24 сеп 2012 21:48

D.Georgiev написа:Изображение

Това би стояло много добре като подпис, нали? Дали пък истината отново няма да заболи?

Ти си провокатор ! ! ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 21:54

Май плачеш за бан! :) :) :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 25 сеп 2012 02:01

Затова за мен агитките на Левски и ЦСКА са най-изродските, наркоманските, най-лумпенските и най-престъпните! 80% от феновете в сектор Б и Г си плачат за затвора!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:15

nikec1 написа:пеели сте песните за отбора си на куково лято, може да съм в агитката и да не ви чувам какво пеете ама всичко ми се докладва от сектор В.... всеки мач коя агитка какви песни пее, пели сте песента за Памела и основно турци, резаци и т.н... затова и един Българин е дошъл по наблизо и си е събул гащите за да видите колко е резак.... вземете се малко в ръка и не си мислете че всички на стадиона са турци и цигани..... има и Българи та дори и с по чисто потекло от някой от вашите фенове!

:lol: Хубаво е да ти докладват за да може после и вие да попеете :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:19

nikec1 написа:хич не ми пука какво пеят, че да им се обяснявам.... въпроса е принципен, идват тук от някви села и ти викат селянин, турчин, циганин макар че самите те са такива или имат такива в агитката си!

Даааа от много села бяхме София,Бургас,Варна,Русе,Велико Търново,Добрич и много други села :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 11:25

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Ето колко струва застрашаването на здравето и живота според БФС:

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000лева.

Да се смеем ли, да плачем ли? Наказанието за нас е 1000 лв. Докога ще се продължава с тези смешни глоби и бездействие? БФС в пряк текст казва "Палете, трошете и псувайте по стадионите, наказания няма да има!" Специално на "ЦСКА" и 50-100 хиляди плюс лишаване от домакинство за 5-6 мача пак ще им е малко.

Смешна санкция! Май са пропуснали обаче скандиранията "Смърт за турците". Затова когато дойде чужд отбор в България и някои клубове научават истинската цена на наказанията за неща, които са смятали за нормални и дори част от атмосферата.
Лудогорец е наказан с 1000 лева и аз видах пакетче семки и бутилка на терена. Момчето с бутилката беше мълниеносно намерено и изведено. БФС дали вземат под внимание адекватната реакция на клуба? Явно не!

Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално :evil: !

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 25 сеп 2012 12:13

BRF написа:Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално :evil: !

Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 12:25

hijack1 написа:
BRF написа:Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално :evil: !

Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:

Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?

Върни се в “Лудогорец”