ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 23:40

POPCORN написа:да бе а аз съм Батман!Колкото псувахте и Гаджев миналият сезон, как бил леке ала бала не искал да играе за Левски , ако нямал желание да си ходил бил най-слабият с Йовов и тн и сгеа пак ще му целувате краката :lol: :lol:

Говориш наизуст. Влез в нашия подфорум и потърси кой величае изброените от теб футболисти?! Дори не искаме Йовов на терена, да, не отричаме какво е направил за нас, но той пречи на отбора. В мачът срещу Сараево играхме без ляво крило. Та какво да му величаем СЕГА на Йовов?! За Гаджев отдавна сме на мнение, че трябва да си намери нов отбор, както и на него му се искаше, защото в момента разхожда само фланелката, ама.. В мачът от ЛЕ имаше едно единствено хубаво нещо в играта му - головият пас!! През другото време си вя задните части.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 23 юли 2012 23:40

POPCORN написа:да бе а аз съм Батман!Колкото псувахте и Гаджев миналият сезон, как бил леке ала бала не искал да играе за Левски , ако нямал желание да си ходил бил най-слабият с Йовов и тн и сгеа пак ще му целувате краката :lol: :lol:

Така е навсякъде. И вие често бяхте недоволни от Делев дори и от Платини. Така, че спорът е безсмислен.
П.С. Тук дискусията не се ли разминава малко с темата ? :?
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:43

Wishes написа:

Така е навсякъде. И вие често бяхте недоволни от Делев дори и от Платини. Така, че спорът е безсмислен.
П.С. Тук дискусията не се ли разминава малко с темата ? :?

аз не съм казал,че не е на всякъде така!Дори 90% от феновете като бяхме в Ловеч псуваха много яко Янев сега му ръкопляскат :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 юли 2012 23:48

за какво е спора :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2012 03:18

Фарс, голям фарс..,
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юли 2012 08:47

W84me написа:
vaskonti написа:Да, вместо да ни бият и да станат шампиони, те решиха да лягат. Умно... :roll:

Ами точно това е причината ! Толкова ли си прост?

Айде да си подбираш приказките малко, да не се пляскаме? :evil:

Ако те не са искали да стават шампиони(сигурно имаш разумно обяснение за подобно нежелание), какво общо има ЦСКА в случая?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 24 юли 2012 10:54

Да си кажа и аз мнението без да се смятам за експерт.Мисля,че всички тези футболисти,които ги спрягат ще са ни добра придобивка.Може и да не са много по каачествени от тези,с които разполагаме,но поне ще имаме по двама равностойни на всеки пост,да не говорим ,че ляв бег така си и нямаме.И при очаквана продажба на някой от тези,които броим за титуляри(Бандаловски например) през зимата замяната му ще е по безболезнена защото новите ще са се обиграли.Между другото ако вземем парагваеца и още един нападател(добър) и при условие,че тези от Локото дойдат,плюс Пакурар мисля,че в Бг няма да имаме конкуренция,стига да имат време да се сработят.Гледах контролите,гледах и първия ни мач с Мура-не стоим чак толкова лошо на терена,просто няма кой да вкара.Но Платини се върна,ще се отпуши и Анисе,още един нападател-и сме готови.Дори бих казал,че ако отидем срещу Арсенал съвсем не сме за отписване! И ето го спореед мен състава: М Боли-Бандаловски-Грънчов-Крачунов(Апата или Бенжелюн)-Венков(или португалеца с уговорки)-Златински-Дюлгеров(тук изборът е много голям,например Саша Лукас много ми допадна)-Анисе(Пакурар)-Карачанаков-Платини-Присо. И си помислете кои остават-Черни,Сержиньо,Родригес,парагваеца(евентуално)Тасио,гърка(съвсем не лош футболист),плюс куп от старите пушки(Коцето,Тошко,Коста Янев...)Лошо ли е?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 юли 2012 12:14

лошо им е .. на ония от Подуяне :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 24 юли 2012 12:39

Знаете ли ,че вашата трансферна политика много ме кефи :mrgreen: Много ме кефи когато подпишете с 50 играча на полусезон.Да не говорим, че основната част на селекцията се извършва когато сезона е започнал и тия сладури те първа почват подготовка с обора. :mrgreen: Примера със Спрокел е най-добър взимат го за титуляр, две седмици по-късно им се отваря възожност Бенжалюн и други чернилки от буферите - и хоп, ни терен, ни заплата ще помирише.А сега чета ,че искали да разтрогват с него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Един нормален футболен клуб може всяка година да гледа трансферите на цска и да ги записва като пример "така не се прави" - нито кражбите, нито продажбит.Такъв цирк като привас никъде няма Изображение Изображение Изображение
Последна промяна от flo на 24 юли 2012 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 24 юли 2012 12:59

Ти си адски заблуден човек. Не знам как може да има толкова злоба и то в някакъв форум, който е за да си правиш кефа. Кой сме откраднали? Знаеш ли как играе Спрокел, че да говориш? Дойде като звезда, ама младежите ни играят по-добре от него..

Върни се в “ЦСКА”