Много голямо интервю на Пламен!
П.С: Сега дават Радостин Стойчев по НоваТВ.
Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пламен Константинов няма да ни е треньор
Mourinio написа:parvanoff написа:Mourinio написа:Aз се чудя и как федерацията е назначила Найденов да води националния отбор в Световната лига, няма такъв некадърник, не знам какво целят, искат да се провали тотално националния отбор, да разбият този спорт ли какво, назначението на Мартин Стоев, който е в конфликт с половината отбор също е странно.
Нека някой да каже, че защитниците на Радо не плюят. "няма такъв некъдърник"-една обоснована и добра критика към треньора...
Не съм защитник на Стойчев, нито пък от най-големите му критици, на мнение съм, че не точния човек за треньор на националния отбор.
Така звучи малко по-различно от "няма такъв некадърник" мисля

ros написа:parvanoff написа:ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен
Кой казал-какво казал... Някоипък нали казаха, че е невъзможно Пламен да е треньор, тъй като федерацията приела решение националният треньор да води само национален отбор... Хубаво е да се дискутират неща, които са чути от конкретен човек, а не от медиите само. Какво значи от федерацията казаха-някакво име нещо? Това федерацията не е човек
Постарах се заради теб да изнамеря записа от спортно шоу гонг... Пусни си го от 33.00 до 34.00 мин. Специално за теб Борислав Кьосев като говорител на БФБ каза следното:
http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=20567
Не съм казал, че не ти вяpвам, но "федерацията казаха" ми прозвуча странно.

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
fireblood написа:Много голямо интервю на Пламен!
П.С: Сега дават Радостин Стойчев по НоваТВ.
Благодаря, че ми каза

1. Б. Борисов е поканил определени волейболисти и хора от щаба, като сред тях не е Владо Николов. Никой не казва, защо капитанът не е до треньора и най-добрите ни състезатели
2. Матей категорично отпада от състава, въпреки че Свилен Нейков нещо обяснява за опити за връщането му
3. Цирковете ще продължават
ПП: изпуснах началото на интервюто и ще е хубаво някой да даде линк за да го изгледаме отначало
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- AceVentura
- Контакти:
parvanoff написа:ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен
Кой казал-какво казал... Някоипък нали казаха, че е невъзможно Пламен да е треньор, тъй като федерацията приела решение националният треньор да води само национален отбор... Хубаво е да се дискутират неща, които са чути от конкретен човек, а не от медиите само. Какво значи от федерацията казаха-някакво име нещо? Това федерацията не е човек
Вчера като гледах мача и Найденов взе прекъсване в 3тия гейм при 6-2 за тях мисля, не им каза абсолютно нищо, единствените му думи на края на 30те сек, бяха - Айде, айде, айде.
Нови изцепки от федерацията:
http://bgvolleyball.com/new.php?id=10458
Все пак да кажем, че това е неофициална информация.
Пускането на името на Мартин Стоев, като евентуален наследник на Радостин Стойчев, е било да се видят обществените настроения и реакцията на основните играчи от националния отбор
Все пак да кажем, че това е неофициална информация.
Камило Плачи ще е новият треньор
Найден Найденов и Георги Петров остават асистенти. Матей Казийски пред завръщане в тима
Камило Плачи ще бъде обявен за селекционер на мъжкия ни национален отбор утре, научи BGvolleyball.com. Хора от УС на федерацията са разговаряли с италианеца, който в момента е в родината си, и той е уверил, че здравословно всичко с него е наред.
Преди десетина дни Плачи е получил подуване на крака заради, което се наложи да изкара няколко дни в Института за бърза медицинска помощ Пирогов. Възстановяването върви по план и до няколко дни той ще е напълно готов да си изпълнява задълженията. Това е уверил той ръководството на волейболната ни централа.
Помощници на италианеца ще са Найден Найденов и Георги Петров, който в момента водят Лъвовете на турнира от Световната лига в Аржентина. Вероятно те ще бъдат сами и в следващия турнир от надпреварата в Португалия.
Пускането на името на Мартин Стоев, като евентуален наследник на Радостин Стойчев, е било да се видят обществените настроения и реакцията на основните играчи от националния отбор.
Очаква се назначаването на Камило Плачи да окаже положително въздействие и върху отказалия се от тима Матей Казийски, който да се завърне в отбора за мачовете от финалите на Световната лига и олимпийския турнир в Лондон.
Камило Плачи ще бъде обявен за селекционер на мъжкия ни национален отбор утре, научи BGvolleyball.com. Хора от УС на федерацията са разговаряли с италианеца, който в момента е в родината си, и той е уверил, че здравословно всичко с него е наред.
Преди десетина дни Плачи е получил подуване на крака заради, което се наложи да изкара няколко дни в Института за бърза медицинска помощ Пирогов. Възстановяването върви по план и до няколко дни той ще е напълно готов да си изпълнява задълженията. Това е уверил той ръководството на волейболната ни централа.
Помощници на италианеца ще са Найден Найденов и Георги Петров, който в момента водят Лъвовете на турнира от Световната лига в Аржентина. Вероятно те ще бъдат сами и в следващия турнир от надпреварата в Португалия.
Пускането на името на Мартин Стоев, като евентуален наследник на Радостин Стойчев, е било да се видят обществените настроения и реакцията на основните играчи от националния отбор.
Очаква се назначаването на Камило Плачи да окаже положително въздействие и върху отказалия се от тима Матей Казийски, който да се завърне в отбора за мачовете от финалите на Световната лига и олимпийския турнир в Лондон.
-
- Контакти:
Re: Камило Плачи ще е новият треньор
След като Гибона се отказа, Плачи е най-добрият вариант за националите ни.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Дано Матей се завърне за България .
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
До тук всичко е добре, остана само онзи комуноид , другаря лазарОФФ да се омете заедно с УС и нещата ще си дойдат по местата. Време е за промени в спорта, не само волейбола. Всички отрепки които командват по 15-20 години във федерациите да бъдат незабавно отстранени и да се направят финансови проверки във всички федерации, от футбола до дартс и волейбол.
Плачи е единсвения и незаменим вариант за отбора с оглед на наближаващите финали на световната лига и олимпиадата (в отсъствието на Стойчев). От четири години е помощник треньор и само при него би се върнал Казийски, което в момента най-важното за волейбола ни. Промените в БФВ може да почакат след приключването на тези два турнира.