mormona написа:Ще прощавате , че се меся - мяя Лудогорец и братята нямаха ли пари ?
Тоест мани заплатата ма ми праве впечятление , че се циганят за 400 000 евро...
Ако говорехме за 4 000 000 , каквато БИ трябвало да е цената когато ща гониш участие в ШЛ, разбирам. Ама за 400 хиляди... НЕ ги виждам срещу Динамо. Тъпото е , че после пак ще има учудени що така стана или ще има гордеещи се , че само с 1 или 2 гола са се прецакали и са отпаднали. Точно за тая разлика от 1-2 гола говоря от 1 година. Тази разлика е в цената от 200 000 до 2 мил. Като искаш ШЛ зимаш защитник от Англия или Италия. Като искаш головеее зимаш нападател за 2-3 мил което си е скромна сума даже. Аз се чудя как никои СПЕЦ в БГ с пари не се сети да земе един играч от Замбия. Победител в Купата на Африка за 2012. Примерно - Кристофър Катонго или Маюка.... Амааа то верно , че тия не стават , по добре играчи от 4-5тия в Румания.
Просто политиката на клуба не е закупуването на скъпи играчи. Нашите като знаят, че Моци има проблеми и не се разбира със собственика и че контраткът му изтича догодина, разбира се че ще се опитат да платят минимално. А иначе за нападателя за 3 мил. евро - ти като си купиш отбор го вземи в редиците щом за теб това са никакви пари. Първо тези играчи не искат да играят в България и второ дори някой да дойде, не е никаква гаранция че ще се приспособи към картофените ниви. "Лудогорец" освен отбор е и бизнес, вземат се играчи, които първо могат да помогнат и второ след продажбата им да може да се припечели нещо.
П.П. Явно само за теб ще е изненада ако отпаднем. Аз не виждам фенове, в този форум, които да се убедени в победата. Най-нормалното нещо, с Моти или без него е да си отпаднем след първите два мача.