Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот kartago » 01 фев 2012 17:58

lothar_matthaus написа:
Защо някои потребители имат повече права от други. Обиждат си, а мненията им стоят и не получават наказания

Old_death, не ми се прави на ощипана мома, с тебе говорихме по въпроса за ЛС! Аз питам за тези обиди които са във форума?! Казах ти, че съвсем лесно на Word можеш сам да си напишеш ЛС и да ми говориш, че си го копирал! Ама не можел си да боравиш с тази програма, аз откъде да знам?! Знаеш ли колко пък хора го могат?! Като видиш, че е от него ЛС, ами изтрий го просто! Какъв е проблема?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 фев 2012 10:10

kartago написа:
lothar_matthaus написа:
Защо някои потребители имат повече права от други. Обиждат си, а мненията им стоят и не получават наказания

Old_death, не ми се прави на ощипана мома, с тебе говорихме по въпроса за ЛС! Аз питам за тези обиди които са във форума?! Казах ти, че съвсем лесно на Word можеш сам да си напишеш ЛС и да ми говориш, че си го копирал! Ама не можел си да боравиш с тази програма, аз откъде да знам?! Знаеш ли колко пък хора го могат?! Като видиш, че е от него ЛС, ами изтрий го просто! Какъв е проблема?

Не се правя на ощипана мома,въпреки че все още не мога да разбера как мога да си пратя на личен писмо от чуждо име,като писмото отговаря на всички изисквания с линкове към потребителя и как един модератор няма да може да различи истинско писмо от фалшифицирано такова.Но все пак ти видя ли подписа на човека,или и той си е пратил сам съобщението?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 фев 2012 14:17

Old_death написа:
kartago написа:
lothar_matthaus написа:

Не се правя на ощипана мома,въпреки че все още не мога да разбера как мога да си пратя на личен писмо от чуждо име,като писмото отговаря на всички изисквания с линкове към потребителя и как един модератор няма да може да различи истинско писмо от фалшифицирано такова.Но все пак ти видя ли подписа на човека,или и той си е пратил сам съобщението?

Ето ти пример!

"Re: Много е лесно!
Изпратено на: 02 Фев 2012 14:17
От: kartago
До: Old_death
Не си спомням да съм ти писал въобще някога такова съобщение, а бъди сигурен, че не съм! Просто ти давам пример, колко лесно може да се манипулира! Е, отнема минутка-две! Как мислиш сега по въпроса??? )))))"

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2012 15:23

:lol:
Цирка си е цирк. Има една опция - враг. Спираш на момента да получаваш лични съобщения...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 фев 2012 15:16

Предлагам на екипа на сайта да открие раздел на Дунав,за да има къде да се изявява Кашчей.Предложението ми е с плахата надежда,че това ще го извади от форума на ЦСКА. ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2012 16:09

Old_death написа:Предлагам на екипа на сайта да открие раздел на Дунав,за да има къде да се изявява Кашчей.Предложението ми е с плахата надежда,че това ще го извади от форума на ЦСКА. ;)

Като ви изхвърлят от А група, за неплатени задължения (Платини) и нерегламентирани контакти с футболист, който има договор (Анеси) ще мирясам и аз :mrgreen:

ПП-Ако си тийни бих те разбрал, но на тези години да искаш "дисквалификация" на някого, защото не ти харесват мненията му... си е притеснително!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 фев 2012 16:45

Кашчей написа:
Old_death написа:Предлагам на екипа на сайта да открие раздел на Дунав,за да има къде да се изявява Кашчей.Предложението ми е с плахата надежда,че това ще го извади от форума на ЦСКА. ;)

Като ви изхвърлят от А група, за неплатени задължения (Платини) и нерегламентирани контакти с футболист, който има договор (Анеси) ще мирясам и аз :mrgreen:

ПП-Ако си тийни бих те разбрал, но на тези години да искаш "дисквалификация" на някого, защото не ти харесват мненията му... си е притеснително!

Пак търсиш под вола теле.Аз му търся поле за свободна изява,а той ми говори за "дисквалификация"! :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 мар 2012 10:53

Можем да съхраняваме до 100 писма. Има ли шанс да бъдат увеличени? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2012 19:16

Само да кажа на г-н модератора, че не е изтрил мой профил, а на баща ми :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2012 19:18

А и нали уж веднъж да пишеш за гонг е забранено и получаваш бан за 1 месец, а в друг случай няма проблеми и модератор даже ги обсъжда.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”