Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Бербатов пред завръщане в националния на България
Май някои забравят, кой сектор псуваше най-много Бербати!
kirchaka написа:А защо българският футбол и ние-феновете трябва да страдаме заради онези ръмпели??
Защото те така са решили. Сега треньор ще е Мадански, който нз какви успехи има, но щял да подмладява отбора. Той с младежите само загуби има, направи един мач с Холандия и се помисли за голям треньор. Ще изчакаме да видим какво ще направи...
noi написа:kirchaka написа:А защо българският футбол и ние-феновете трябва да страдаме заради онези ръмпели??
Защото те така са решили. Сега треньор ще е Мадански, който нз какви успехи има, но щял да подмладява отбора. Той с младежите само загуби има, направи един мач с Холандия и се помисли за голям треньор. Ще изчакаме да видим какво ще направи...
Е поне успехите ще са повече от тези на Матеус(той има ли някакви)?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
iori написа:Как не се уморихте да я дъвчете тая тема. Всеки месец поне по две теми ще се върне, няма да се върне дрън дрън дрън............................
Kaкъв ти месец.През седмица даже ако не и всяка седмица се появяват спекулации,че господина от Манчестър се връща.
kirchaka написа:noi написа:kirchaka написа:А защо българският футбол и ние-феновете трябва да страдаме заради онези ръмпели??
Е поне успехите ще са повече от тези на Матеус(той има ли някакви)?
Класира Партизан в ШЛ. Това не може да не му се признае

Стига с Берба бе, да не е нормален да се върне тука, дето само той беше виновен... сега без Митко от незнам си колко мача имаме 3-4 гола.. да си стой в Ман, резерва пак си взима яките пари, боли го *** за тоя умрел бг футбол
- florentin_petre
- Контакти:
Ако това е вярно бих казал "Добре дошъл" най точният момент да ни пооправи атаката и креативноста. Както каза Мадански " Имаме нужда от всеки качествен футболист играещ и в чужбина. Крайно време е тея футболни хора да се сетят че имам фенове на който им писна от простотията по стадионите, а чакат истинският футбол отново да ни докосне и да дерат гърла с "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ"
пп: ехо Гонг пуснете анкета да се види иска ли българския фен да гледа Митко отново в национала, аз съм едно голямо ДА!!!!
пп: ехо Гонг пуснете анкета да се види иска ли българския фен да гледа Митко отново в национала, аз съм едно голямо ДА!!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Предлагам темата да се заключи. По спомен ще цитирам думите му пред българските медии след мача с Англия. Бербатов: И аз да играех нямаше с какво да помогна. Аз в клубният си отбор не играя, камо ли в националният... На въпроса на журналист: Каза, че ще се върнеш в България за да оправиш футбола ни това време дойде ли?. Бербатов: Има време не съм приключил кариерата си като футболист.
Това по спомени, но това беше смисъла. Стига вече с Бербатов. Играл е, вкарвал е и е приключил с националният отбор. Това изобщо няма да му помогне и за кариерата му в клубният му отбор. И сега има много отбори, които биха го взели. Мисля, че Байерн и Милан ще му паснат. Стила на Манчестър в момента и Бербатов не се вписват. Жалко, но факт. Свободни съчинения на медиите само го свързват с националният отбор на България
Това по спомени, но това беше смисъла. Стига вече с Бербатов. Играл е, вкарвал е и е приключил с националният отбор. Това изобщо няма да му помогне и за кариерата му в клубният му отбор. И сега има много отбори, които биха го взели. Мисля, че Байерн и Милан ще му паснат. Стила на Манчестър в момента и Бербатов не се вписват. Жалко, но факт. Свободни съчинения на медиите само го свързват с националният отбор на България

На Дейли Стар не вярвам... Щом бяха написали, че ЦСКА е най - известния отбор от България..
[center]1914[/center]
Бербатов сгреши с трансфера си в Манчестър Юн
Бербатов не трябваше да ходи там ида търпи подигравки, Сър-а готов да пусне Смолинг централен нападал ако Уелбек не е във форма, не го искат там, 1 година само резерва, ако беше отишъл в друг отбор - Байерн, Ман Сити, Челси сигурно щяха да имат уважение към труда и уменията му, но Сър-а го провали и му се подиграва