mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.
Да, особено в първия кръг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.
siniq_fen написа:mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.
drvasko98 написа:Не че това е проблемът, но понеже стана на въпрос. Той играе безобразно. Не само дузпи, но и никакви по-критични топки не спасява. И на гола нямаше никаква реакция, а някакво полягване, все пак ударът макар и в ъгъла не беше много силен, поне някакъв плонж, макар и леко закъснял можеше да опита. И не е само в този мач.
На мен не ми харесва как пази в последната година.
siniq_fen написа:drvasko98 написа:Не че това е проблемът, но понеже стана на въпрос. Той играе безобразно. Не само дузпи, но и никакви по-критични топки не спасява. И на гола нямаше никаква реакция, а някакво полягване, все пак ударът макар и в ъгъла не беше много силен, поне някакъв плонж, макар и леко закъснял можеше да опита. И не е само в този мач.
На мен не ми харесва как пази в последната година.
Съгласен съм. Освен това е доста несигурен на излизания.
siniq_fen написа:mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, olimpi и 38 госта