Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 06 сеп 2015 14:04

Madonna написа:Голяма драма няма що....Европа оцеля след 2 световни войни,десетки милиони жертви,унищожени градове и държави,милиони германци бяха преместени след ВСВ,унищожени икономики,страх от ядрена война и какво ли още не ......та какво сега края на континента идва заради някакви мангали?

Мадона,мнозина европейци мислят като теб.Именно тая наивност,заблуда и сляпо доверие изяждат главата на европееца, но той не може да се усети . Или може би го е страх да се "усети"...
пп.ВСВ е коренно различно нещо.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 сеп 2015 14:32

boabbb написа:
Руският съд реши да изземe 71 недвижими имота от украинския олигарх Игор Коломойски. Руските следователи са установили, че чрез редица контролирани от него юридически лица е придобил имотите, които се намират в Крим и Севастопол. Става дума за административни помещения, санаториуми, къщи, апартаменти, парцели, както и автосервизи.
Разпродажбата на имотите ще започне на 1 октомври. Първият обект ще бъде санаториум „Форос”. Парите ще се използват за компенсиране на вложители ужилени от банки.
Коломойски е и в списъка от 30 души, които са подведени под отговорност за извършени военни престъпления в Донбас.

На тоя са му го турили :lol: :lol: Тоя ли държеше частна армия :?:

Той, да. Сега току виж пусне една и на Поро, нещо са се сджавкали :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 14:41

FLANKER написа:Гледайте внимателно клипа от Южна Италия - какво правят африканските имигранти с инфраструктурата, как рушат безнаказано, и как е въпрос на време да започнат да избиват местното население. Трагедията в някои части на ЕС вече е ужасяваща, само дето казионните медии мълчат като нас*ани, защото изпълняват инструкциите на господарите отвъд локвата. Въпрос на време е всичко това да се пренесе и в Германия (не казвам, че България ще остане защитена):

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI[/youtube]

Това видео го бях показал тука преди два месеца още, но браво, че си го оказал пак, че си показал и още видеа какво се случва в Европа!
Това ще се случва във всички страни от ЕС и в Балканите!
Сега разбрахте ли, защо толкова бързах , да си уредя нещата за Санкт Петербург, да си продам по-най-бързия начин всички имоти в България и да замина да живея там по-най-бързия начин?
Защото се спасявам докато е време, та някои наивници ми викат, че ако съм заминал за Западна Европа, заплата ми щяла да бъде 7-8 пъти по висока , отколкото в Русия!
Първо най-много 2-3 пъти да вземам по-малко в Русия, отколкото на Запад и второ какъв смисълът да вземам и 70-80 пъти повече, като ще живея в страх , да не би някой негър да ме заколи, защото съм "неверник"!
Пък и стандартът на Запад пада постоянно!
Наистина истината е ужасяваща!
Затова съм казал, че в скоро време, белите хора от всички краища Европа ще търсят спасение именно в бяла и православна Русия от прииждащите нелегални имигранти от Африка и Азия, защото тези хора не искат да се интегрират , а да тормозят местното население!
Това са фактите, колкото и да са ни неприятни и тъжни!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 сеп 2015 14:42

vaskonti написа:
Сноудън критикува Русия, защото ограничава човешките права
Той определя положението в Русия като „разочароващо

Едуард Сноудън, който е бивш сътрудник на американското разузнаване, отправи тежки критики към Русия и определи ограничаването на човешките права и интернет свободата като „абсолютно погрешно“, съобщава ABC.
Сноудън направи изявлението по време на церемонията, на която получи норвежка награда за свободата на изразяване. Той не присъства на събитието, а осъществи видеовръзка от Русия, където живее в изгнание.

Той заяви, че ограниченията на Москва върху интернет са „грешка в политиката“. „Това е погрешно в Русия, ще бъде погрешно където и да е другаде“, заявил е 32-годишният разобличител на американската програма за следене.

Сноудън определи положението в Русия като „разочароващо“ и допълни, че ще продължи да критикува опита на властите да „контролират интернет, това, което хората виждат, и част от личния им живот“.

опаа... :roll:

Че нали опита за контрол именно чрез технологиите накара Сноудън да забегне от САЩ? Нормално да не одобрява ограниченията. А и според мен е в Русия просто щото малко други страни биха посмяли да го приемат, не че е примрял да е там инак.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 14:48

vaskonti написа:
Сноудън критикува Русия, защото ограничава човешките права
Той определя положението в Русия като „разочароващо

Едуард Сноудън, който е бивш сътрудник на американското разузнаване, отправи тежки критики към Русия и определи ограничаването на човешките права и интернет свободата като „абсолютно погрешно“, съобщава ABC.
Сноудън направи изявлението по време на церемонията, на която получи норвежка награда за свободата на изразяване. Той не присъства на събитието, а осъществи видеовръзка от Русия, където живее в изгнание.

Той заяви, че ограниченията на Москва върху интернет са „грешка в политиката“. „Това е погрешно в Русия, ще бъде погрешно където и да е другаде“, заявил е 32-годишният разобличител на американската програма за следене.

Сноудън определи положението в Русия като „разочароващо“ и допълни, че ще продължи да критикува опита на властите да „контролират интернет, това, което хората виждат, и част от личния им живот“.

опаа... :roll:

Нищо ново не казва Едуард Сноудън!
Както ЦРУ следи , така и КГБ!
Както съм казвал неведнъж демокрация няма никъде по света!
Колкото до ограниченията на някои интернет сайтове, мисля, че те гори са и полезни, за да не се развращава младото поколение! Пък и не виждам нищо лошо да забранени сайтове за гей-пропаганда, не виждам но лошо да са забранени сайтове, които са свързани с наркотици и сайтове, които клеветят Русия!
Също така освен за тези неща , в Русия контролират интернет, защото в интернет пространството има шпиони на ЦРУ и за да бъдат хванати без следене не може!
Докато в САЩ те следят за щяло и нещяло! Факт!
Ето това е разликата между следенето в интернет в Русия, и следенето на интернет пространството в САЩ!
И другата разликата между Русия и САЩ е в това, че руснаците не парадират, че са най-голямата демокрация в света!
За съжаление истинска демокрация няма вече никъде по света!
Последна промяна от aleksandrov77 на 06 сеп 2015 18:19, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 сеп 2015 14:56

Аз пък мисля че специално в България такива дивотии няма да станат.В противен случай тия ще бъдат и бити и ...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

THE G.A.M.E

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2015 16:35

HoUs4oOL написа:Съжалявам, че нямаш достатъчно въображение, за да разбереш блестящата ми алегория, но ако научиш значението на запетайката, ще ти се получи.
Да речем, че може да си се заблудил от запетайката, която може да е сложена и за пояснение, към първата част от изречението, но ако знаеш разликата между значението на двете изречения, както твърдиш и видиш последната му част ''и така нататък'', която предполага изброяване, трябва да се сетиш, но както и да е. :lol:

Бла-бла, дрън-дрън, кух си беше, кух си, и кух ще си останеш, гмеж, аре беж.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 сеп 2015 16:44

THE G.A.M.E написа:
HoUs4oOL написа:Съжалявам, че нямаш достатъчно въображение, за да разбереш блестящата ми алегория, но ако научиш значението на запетайката, ще ти се получи.
Да речем, че може да си се заблудил от запетайката, която може да е сложена и за пояснение, към първата част от изречението, но ако знаеш разликата между значението на двете изречения, както твърдиш и видиш последната му част ''и така нататък'', която предполага изброяване, трябва да се сетиш, но както и да е. :lol:

Бла-бла, дрън-дрън, кух си беше, кух си, и кух ще си останеш, гмеж, аре беж.

Това изречение определено демонстрира интелект.
[center][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2015 16:54

Шшшшт, искам те тих, мелез.

Баси, човек колкото гледа да е толерантен с различните, толкова гледате да му се качите на главата. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 сеп 2015 17:00

THE G.A.M.E написа:Шшшшт, искам те тих, мелез.

Баси, човек колкото гледа да е толерантен с различните, толкова гледате да му се качите на главата. :|

Тих ме искал, леле мале, върна ме в седми клас с тия лафчета, боже господи 2015 година сме, подбирай си лафовете. :lol:
[center][/center]

Върни се в “Свободна зона”