Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlatan » 09 юли 2013 10:19

След мача с Иртиш някои играчи дори няма да се върнат в София ако не дай Боже се провалим.
Тренера и той ще се загуби някъде по-трасето с тия прикачвания.Аз вече не вярвам на тези пичове от миналата година така че съм притръпнал и очаквам най-лошото,но ме е яд че ако имаме тренер може и отбор да се направи.Дано не съм прав и дано ме опреваргаят тези сладури,защото СРАМА ще е голям .
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2013 11:03

Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров вече няма да работи на "Герена". Той се върна в клуба в средата на март по изричното настояване на тогавашния треньор Илиан Илиев. Остана и след смяната му. След провала в първенството и купата той се зае да прави селекция, да стегне отбора. На първата тренировка обаче за спортен директор беше назначен Наско Сираков. А Боримиров така и не бе уволнен официално. "С Левски нищо не става, какво да правя? Вече нямам работа там. Щях да имам срещи с Тодор Батков, да ми предлага нещо… Но само щеше да предлага. Първо школа, после друго… На този етап няма нищо. Тъжно е, но какво да правя. Не ми казват дори, че ме освобождават. Не ми се коментират постъпките на Батков, няма смисъл… Гадно е, но ги приемам нещата такива, каквито са. По-добре да не коментирам темата дали се чувствам употребен", каза пред "Тема Спорт" Боримиров.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=436308

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 юли 2013 16:00

tevez написа:
Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров вече няма да работи на "Герена". Той се върна в клуба в средата на март по изричното настояване на тогавашния треньор Илиан Илиев. Остана и след смяната му. След провала в първенството и купата той се зае да прави селекция, да стегне отбора. На първата тренировка обаче за спортен директор беше назначен Наско Сираков. А Боримиров така и не бе уволнен официално. "С Левски нищо не става, какво да правя? Вече нямам работа там. Щях да имам срещи с Тодор Батков, да ми предлага нещо… Но само щеше да предлага. Първо школа, после друго… На този етап няма нищо. Тъжно е, но какво да правя. Не ми казват дори, че ме освобождават. Не ми се коментират постъпките на Батков, няма смисъл… Гадно е, но ги приемам нещата такива, каквито са. По-добре да не коментирам темата дали се чувствам употребен", каза пред "Тема Спорт" Боримиров.

Много грозно и долно наистина!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 юли 2013 16:47

venger написа:
tevez написа:

Много грозно и долно наистина!

Ми грозен е единствено начина, по който се е развила ситуацията с Борето, ако разбира се казва истината. Иначе при наличието на Сираков не виждам каква работа би имал на Герена. Аман от една камара шефчета, алкохолизирани съветници, скаутски звена и тем подобни нищо не вършещи хорица. Ако и Йовов вземе, че си набие шута от Левски също няма да е зле.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 09 юли 2013 18:25

zlatan написа:След мача с Иртиш някои играчи дори няма да се върнат в София ако не дай Боже се провалим.
Тренера и той ще се загуби някъде по-трасето с тия прикачвания.Аз вече не вярвам на тези пичове от миналата година така че съм притръпнал и очаквам най-лошото,но ме е яд че ако имаме тренер може и отбор да се направи.Дано не съм прав и дано ме опреваргаят тези сладури,защото СРАМА ще е голям .

Няма как да не се съглася. Миналата година още твърдях, че Херо (например) с тези играчи щеше да е шампион с двуцифрена разлика.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 юли 2013 09:21

Левски почти сигурно ще има нов треньор в началото на следващата седмица. Шансовете на Николай Митов да за пази поста си са минимални, дори сините да елиминират днес Иртиш и да продължат във втория квалификационен крьг на Лига Европа. Собственикът на клуба Тодор Батков вече е вдигнал мерника на наставника. Въпреки че именно босът прибърза с назначаването му за постоянно, сега има друга позиция.
Контрактът на Митов, който замени на поста Илиан Илиев в средата на април, бе до края на миналото первенство. След победата над Лудогорец с 1:0 обаче Батков, воден от емоцията, се изпъна пред медиите и заяви, че му удължава договора. И въпреки че сините не спечелиха титлата, а я загубиха в последния крьг срещу Славия, адвокатът удържа на думата си. Батково баче вече съжалява. Сега той е убеден, че след постната продукция срещу Иртиш на "Герена" на Левски му трябва промяна. Сините се мъчиха цял мач и не успяха да вкарат гол на шестия в Казахстан. Затова босьт вече е започнал сондажи за нов треньор на отбора, който да замени Митов след завръцането на тима от Павлодар. Новият наставник трябва да има на разположение една седмица преди старта на първенството. Ако Левски елиминира Иртиш, то на 18 юли, четвъртък, му предстой мач от втория квалификационен крьг на Лига Европа срещу босненския Широки Брег.

[offtopic]"Тема спорт"[/offtopic]

Ако това е вярно,Батков ще направи грешка,поне според мен на Н.Митов трябва да му се даде повече време за да видим какво може.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юли 2013 09:31

Трябва да имаме ебахти футболистите, за да са от полза постоянните треньорски смени. Още ме е яд за Велев.....
А то сигурно за 4 години са минали 70-80 футболисти. Мен ми е трудно да им запомням имената...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 юли 2013 17:07

Като преминете Иртиш, всичко ще се нареди :mrgreen: :mrgreen: 17:10
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 11 юли 2013 17:16

Няколко неща имам да кажа:
За мача с Иртиш до момента какво да се каже, ми за по 10000 евро заплата толкова, какво очаквате...
Повече никакви сълзливи приказки не ме интересуват, аз на мачове за тенекиени и явно кухи купи няма да ходя, нито на евро турнири поне докато не стигнат 2рия кръг. Няма да ходя също така ако в титулярите има повече от 4ма чужденци. Отдавна обръщам внимание, че в момента играят по 6ма титуляри и няма нито 1 юноша в стартовия състав. Сега е момента най-накрая за тия пусти юноши, СЕГА, както и за млади Български момчета представящи се на ниво в други клубове. На футболистите да се орежат заплатите и парите да се пренасочат за школата и за добри треньори от чужбина (само за треньори, не за футболисти). Приказки от типа:"Ти не си Левскар", няма да ме трогнат, не съм и мазохист...

Бих отишъл на Герена само за 100 годишнината и то от уважение към клуба. Май не са направили нищо и по въпроса за така желания от феновете червено-жълт екип, ма що ли и да го мърсят.

Очаквам и фиаско срещу Ботев...
България !!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юли 2013 18:53

Гочето за SL: С радост ще поема Левски

Дано се случи! Митов си изгърмя патроните.

Върни се в “Левски”