Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот lionel_messi » 22 авг 2010 14:16

Pro-European написа:
Blue_Girl написа:
Гара Дембеле написа:Не виждаш ли душичке. Само с Дъндолк и Калмар направи мач.... от тогава никакъв го няма имам лошо предчувстие за него :|

Гарра за мачовете, които споменаваш, головете му бяха важни и това е факт неуспорим.
Аз ще спомена и мача ни с ЦСКА, в който игра на ниво.

Blue girl, [offtopic]ти ли каза неУспорим?
Как ще станеш учител, след като не можеш да пишеш?[/offtopic]

То да е само това.. :mrgreen: пунктуацията в 99% от мненията и е грешна. А и все казва някакви изтъркани фрази, които дразнят много. :twisted:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
MightyNerd
Контакти:

Мнениеот MightyNerd » 26 авг 2010 17:27

Дембеле е надценен според мен. Иса показва много повече потенциал и дори в момента мисля, че е по-добър от французина.
In the beginning God created the Bit and the Byte. And from
those he created the Word. And there were two Bytes in the Word; and nothing else existed.
And God separated the One from the Zero; and he saw it was
good.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 авг 2010 23:56

MightyNerd написа:Дембеле е надценен според мен. Иса показва много повече потенциал и дори в момента мисля, че е по-добър от французина.

чисто чаоооооооо
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 27 авг 2010 00:07

Middlesbrough написа:
MightyNerd написа:Дембеле е надценен според мен. Иса показва много повече потенциал и дори в момента мисля, че е по-добър от французина.

чисто чаоооооооо

очевидно е надценен... :lol: :lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 авг 2010 11:12

След мача снощи пак ли твърдиш същото???????
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 27 авг 2010 11:35

tatusindo написа:

Може би да.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 авг 2010 11:40

Blue_Girl написа:
tatusindo написа:

Може би да.
:mrgreen:

Кой каквото иска да твърди снощи Гара-та пак ни носеше на гръб-асистенция за първия,бележи втория,създаде си още поне 2 ситуации сам, отделно колко изпусна на контри, но все пак беше навсякъде по терена!За мен това е футболист, който не е за Българското ни първенство,а вече 2-ри сезон играе тук :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 27 авг 2010 17:53

Спортният директор на Левски Георги Иванов гостува в студиото на Спортно шоу Гонг и разкри, че сините правят всичко възможно, за да привлекат още един играч.

„Правим всичко възможно да има нов футболист. Има два-три варианта, които обсъждаме”, заяви Иванов.

„Искам да има баланс между българи и чужденци. Трябват ни българи, за да запазим духа на Левски. Българите знаят какво е Левски. Затова не искам да пресоля манджата. Т.е. може и да е българин следващият нов играч на Левски”, каза Гонзо.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 авг 2010 18:14

Според мен най-вероятен вариант е Димо Атанасов,който е и откритие на Я.Петров. Също вариант е Галин Иванов(Славия) за който се знае че беше желан от Гонзо още миналата година,може да бъде един от многото трансфери Левски- Славия. Не са невъзможни варианти и Здр.Лазаров -близките отношения на Гонзо със Зума правят възможен един такъв трансфер. М.Тошев също е възможен по схемата ,която миналата година ЦСКА взе М.Платини. Като последните две имена са малко вероятни.
За мен най-доброто крило в българското първенство е Дерек Асамоа,но той не влиза в графата българин.
Последна промяна от honda на 27 авг 2010 18:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2010 18:16

Аз пък си мисля за Пепи Димитров от Берое :roll: Но Слори си остава най-добрият вариант за крило.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”