csimoen2 написа:Kris_men2000 написа:Гонзо написа:csimoen2 написа:Последния сезон бе слаб за Прохазка, а и от много достоверни източници знам, че трови атмосферата в съблекалнята...
Бил страшен интригант...
100% Прохазка е интригант. Това, дето ти го правиш е интригантство обаче.
100% си един и същ розов пухчо и на двете мнения. С тези плитки гномо-микренски номера ли си решил да тровиш атмосферата в ЛЕВСКИ преди реванша. Много си прозрачен слуга на ГГ.
Колега, първо се научи да пишеш правилно, бяга ти някой и друг пунктуационен знак...
Второ, ако си набор 2000 (така предполагам от nicka, може и да бъркам), когато съм бил в школата на Левски и съм ходил по мачове си бил само пламък в на баща ти очите...
Трето, ако си направиш труда да прочетеш това, което съм написал, както и предишни мои коментари, ще разбереш, че съм син в кръвта си...
Четвърто - трябва и малко акъл, поне от време на време...
П.С. Не търся заяждане, просто това което са ми казали го споделям тук...
Прав си ,че от време на време трябва и акъл.Малко но да идва на време.Точно преди реванша реши ,че Прохаска е интригант. Така обиждаш клуба и самият играч дал толкова много за ЛЕВСКИ.Ако си със синя кръв както казваш дори нямаше да си го помислиш това камо ли да го напишеш точно сега.На 46 годи съм и по син не можеш да бъдеш от мен и цялата ми рода.Още на Витиня колим агнета в памет на ГУНДИ И КОТКОВ.Та затова хайде да не си ги мерим на кой е по голям синият шал.