Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Бадема наистина много ни липсва.Такъв състезател за без пари няма къде да намерим.С него нямаше да допуснем двата равни мача със Зимбру.Той даваше класата на ЦСКА миналия сезон и ръководството трябваше да го задържи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Взехме баскетболиста.
Край, почнахме ги.
Край, почнахме ги.

Тончи Кукоч е футболист на ЦСКА София
[center]
[/center]
[center]
Успех момче!

[center]
[/center]Тончи Кукоч вече е футболист на ЦСКА. Договорът на хърватския защитник е за 2 години. Месечното му възнаграждение е в размер на 12 000 лева. Кукоч е роден на 25 септември 1990 година, в Сплит. Юношеските си години прекарва в Омладинац Враняц, РНК Сплит и Хайдук Сплит. От 2009 до 2013 година е собственост на Хайдук Сплит. Играе под наем за Истра, Мосор и Хърватски Драговоляц. Последно е защитавал цветовете на италианския Бреша. Има мачове и за младежкия национален отбор на родината си.
Успех момче!

Red_Neck написа:Т.е. изхождайки от философията на Стойчо последните 2 сезона ( отзад 0:0, а напред каквото стане), Апата си е перфектен
Според мен, качество трябва в центъра ... от къде ще дойде - един Господ знае.
Продажбата на Чочев отвори сериозна дупка в отбора, но пък запуши финансова такава.
За съжаление, такива са реалностите.
Не толкова на Чочев, а тръгването на Бадема отвори сериозна дупка, особено когато се отнася за воден от Стойчо отбор.
Не е случаен факта, че и при двете титли на Стойчо като треньор Бадема беше в отбора.
- trokadero_
- Контакти:
Re: Тончи Кукоч е футболист на ЦСКА София
Дано покаже класа и допринесе победи за отбора 

Този ми прилича малко на Бандаловски, не само заради татуировките, ами и самата му осанка е доста подобна...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Нека го видим.
vaskonti написа:Този ми прилича малко на Бандаловски, не само заради татуировките, ами и самата му осанка е доста подобна...
Новата Банда.. само, че отляво

- dreben23
- Контакти:
vaskonti написа:Този ми прилича малко на Бандаловски, не само заради татуировките, ами и самата му осанка е доста подобна...
Само дано не е груб като Бандаловски.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Venko123 написа:Red_Neck написа:Т.е. изхождайки от философията на Стойчо последните 2 сезона ( отзад 0:0, а напред каквото стане), Апата си е перфектен
Според мен, качество трябва в центъра ... от къде ще дойде - един Господ знае.
Продажбата на Чочев отвори сериозна дупка в отбора, но пък запуши финансова такава.
За съжаление, такива са реалностите.
Не толкова на Чочев, а тръгването на Бадема отвори сериозна дупка, особено когато се отнася за воден от Стойчо отбор.
Не е случаен факта, че и при двете титли на Стойчо като треньор Бадема беше в отбора.
Разликата м/у двамат бе. че Чочев направи голяма крачка в развитието си за един сезон, а кариерата на Бадема върви към залез. Другото нещо е, че Чочев бе много полезен в двете фази на играта, Бадема основно в нападение.
Както и да е - трябваше ни класа в средата а не 12-и защитник ..... според мен

... имайки предвид и 5-имата дефанзивни халфа.
Опциите в атака са изключително лимитирани.
dreben23 написа:Само дано не е груб като Бандаловски.
Спомням си само един, отговарящ на описанието - Енгибар Енгибаров

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.