fcb_bg написа:dunavfc написа:Какви зъркели можеш да ми отвориш ти, бе юнак

Моето мнение за Борисов си го изграждам сам, независимо дали е негативно или позитивно, вие сте тия матрици, които знаете само черно и бяло и друг нюанс за вас няма, ограничени коне с капаци, това сте вие...
Не знам пак в какви измислени твои истории ме вкарваш, какво сме говорили, какво сме опонирали, на вашите манипулации не могат да се хванат спатиите.
Кой е казал, че Борисов е спазил правилата и принципите в тая ситуация ? Предпочел е вместо трупове да събира негативни коментари от партньорите...От правна страна е грешник от морална гледна точка получава един голям +
Но вие продажни ( не във финансов, а в робски аспект ) и жалки душички, вие продавате България всеки ден, всеки час в името на матушка Русия ! Вие най-големите родоотстъпници и анти-българи имате наглостта и безочието да търсите кусури за това, как българските политици били в зависимост от Брюксел, Вашингтон и Марс, а за Русия сте готови да дадете въздуха, водата, земята и гъза си ! Вие сте абсолютни курви, а ти самият си начело на тоя развратен ансамбъл. Долна, мръсна и гадна бургаска жрица, такъв, като теб бих го разстрелял на секундата, разбира се в крака, защото не искам да умреш, а просто да се гърчиш...После те пращам при Бат Станко да копаете някоя мина !
Влюбен си в тоя Борисов, ей. Засегнах ти чувствата май май, много се вбеси. Циганин ******** е рядко срещано явление, но явно го има. Точно ти, циганино ******** защитаваше с плам Борисов когато го плюех за заспалата съдебна реформа. Прочете ли ми подписа, това са лъжите на твоята любов, циганино ********, не мои измишльотини!
И да ти обясня ли разликите между разстрелване и прострелване, циганино ********, скрит комунист?
Звездичките са термин за мъж с различна сексуална ориентация от нормалната.
Добре, кое беше правилното решение в тази ситуация,според теб и другите поклонници на Русия? Ако бяха ги прихванали и при неподчинение свалили, нямаше ли да пищите как ни вкарват във война и, че не е трябвало да го прави, че сме послушковци и изпълнители на нарежданията на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив, че сми колониална държава без суверенитет и т.н., мантри, които постоянно пишете? А като са решили да ги пропуснат за да няма напрежение, отново е постъпено неправилно според вас или по-точно според теб, тъй като ти си плюеш постоянно, дори и да е направено нещо правилно и позитивно.
Хайде кажи си мнението как е трябвало да се постъпи в тази ситуация, за да знаем кое според теб е правилното държавническо решение, защото най-лесно е да плюеш по всичко и всички, без да дадеш аргументирано мнение или решение.