HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!
http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394Бежанци ли са това, дето изхвърлят вода и храна , дадена им безплатно?
Не това не са бежанци, а пришълци и нелегални икономически имигранти,нагли неблагодарници, гледайки да си наложат своето!
По принцип един истински бежанец винаги е благодарен, когато му дадат храна и вода!
И този имигрантски поток , финансиран и подклаждан от САЩ цели да унищожи Европа!
Русия тук няма нищо общо - Русия не свали нито режима на Кадафи, нито на Саддам Хюсеин, нито предизвика Арабската пролет, нито тръгна да унищожава Сирия, нито тръгна да нахлува в Афганистан!
Всичко това е дело на Империята на злото - САЩ!
А Европа с тези пришълци, ще бъде погубена! И именно затова се спасявам в Русия, а не в САЩ или Западна Европа, защото там е пълно черни и мюсюлмани!
И защото цивилизацията е в Русия! Факт!
И за да видиш , че все пак в мен има малко човещина и малко толерантност, ако аз съм на власт бих приел тези пришълци, които приемат, подпишат и изпълнят следните условия, за оставане в България:
1. Смяна на името от арабско или чуждо с българско - примерно ако се казва Хасан Рашид , да си смени името на Христо Радославов! Или Ахмед Джахир - Ангел Добринов или какво българско име си изберат от българския именник!
2. Задължително изучаване на перфектно четене и говорене на български език и задължително да говори на български език на обществени места, преминавайки през образователен процес!
3.Да научи химна на България на наизуст!
4.Да се съобразява с българските и християнските порядки и да научи българските обичаи!
5.Ако има дете, има право да учи само в българско училище и да бъде кръщавано задължително с българско име!
6. Отказва се от мюсюлманската си религия и приема православното християнство!
В случай, че извърши престъпление срещу българин - кражба - влизане в концлагер, убийство , изнасилване или опит за убийство или поругае националния флаг - разстрел!
Ако почне да троши имущество на територията на България - бой до спукване и в каторгата - работа до смърт!
Ако не приеме тези условия няма да бъде пуснат на територията на България!
Ето така трябва да процедира с "бежанците", ако аз съм на власт!