Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 10 сеп 2015 21:36

THE G.A.M.E написа:Ами освен да създадем едно Национално Движение ДУЛО, като максимата да ни е - "Майната им на всички, важни са българите и България", к'во друго ни остава ? :lol: :mrgreen:

Хубава идея! :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2015 22:17

FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:Ами освен да създадем едно Национално Движение ДУЛО, като максимата да ни е - "Майната им на всички, важни са българите и България", к'во друго ни остава ? :lol: :mrgreen:

Хубава идея! :)

Аз това го мисля, къде на шега, къде на истина, от повече от година. :) Едно такова движение ще обедини спортните фенове, при това младите, които са стотице хиляди, а със сигурност всяка година ще има нови попълнения :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 сеп 2015 22:28

Ако имахме политици на място, щяхме да цоцаме здраво от американците. Да пуснем малко фандък на Русия и после-газ на 200 долара и преференциален петрол. Да дарманим всякакви Дъндита, докато омекнат. И прочее...
Ма сме дупедавци. Ставаме за посмешище едва ли не всеки ден. Роско днес пак изби рибата. Ако се вгледате в изказването му, то Гърция не е лоялен член на НАТО и са предатели на евроатлантическата идея. Бях казал, че няма да го споменавам, докато не мине период време от личната му трагедия. Но той и преди, и сега си е същият. Платен комсомолски секретар, поел новото си амплоа с комсомолски плам и по-католик от папата.
Нищо не става от нас. В руските форуми ми се чудят как може да имаме проблем с цигани??? Обяснявам им, а те знаете ли какво ми казват: Не е сериозно! Факт! Защо, казват, не ги смажете за една нощ и не им набиете канчетата, както се полага? В Русия има от няколко години система за повишаване на раждаемостта, и тя дава сериозни резултати. Има премии, за трето дават жилище, и хората действат...а тук плащаме на циганите да раждат. Пълен ташак!
Аверчето, за което споменах, е настанен в скромна къщица в Подмсковието. Аз, вика, брат, следя всичко по нета, знам за проблемите и си мисля-тия ще ме почнат. Щот знаят, че е българин. А те ми викат-ела братушка, не стой сам вечер, да пием по нещо, гъби сме набрали, ще ги сготвим...пък като му дошло семейството-на ти ягоди за децата, аве пълни идиоти!
Надрали се една вечер със самагон и му казали: ако беше задник, да сме те изстъргали оттука. Ти обаче си от наште и точка. Имаш ли проблем-викай, свиркай, стреляй-тука сме. Прости хора, кво да им кажеш?
Па и всичките имат АК, за защита от крадци един вид. Агресори по приода.
Мда.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 10 сеп 2015 22:54

Турски дипломат е предупреден, че ще бъде изгонен от България, ако продължи да пропагандира за автономия на райони със смесено население в България. Дипломатът говорил също как Османската империя щяла да възстанови старите граници, които включват и големи части от нашата страна.
Aвтономия може да се получи с референдум или допитване на хората там. Без войска. Мирно, кротко и ЗАКОННО:
http://frognews.bg/news_97478/Avtonomii ... av-serial/
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 сеп 2015 23:04

tirion написа:Турски дипломат е предупреден, че ще бъде изгонен от България, ако продължи да пропагандира за автономия на райони със смесено население в България. Дипломатът говорил също как Османската империя щяла да възстанови старите граници, които включват и големи части от нашата страна.
Aвтономия може да се получи с референдум или допитване на хората там. Без войска. Мирно, кротко и ЗАКОННО:

Краят на България, такава каквато я познаваме, може да не е толкова далеч, колкото си мислим... :(

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 сеп 2015 23:27

diplomat написа:
tirion написа:Турски дипломат е предупреден, че ще бъде изгонен от България, ако продължи да пропагандира за автономия на райони със смесено население в България. Дипломатът говорил също как Османската империя щяла да възстанови старите граници, които включват и големи части от нашата страна.

Краят на България, такава каквато я познаваме, може да не е толкова далеч, колкото си мислим... :(

Ако дойде краят, то ще е от другаде. Турция с всичките си безкрайни проблеми и вражески държави, няма да рискува да си влоши отношението с най-близката и приятелска страна, каквато е България, колкото и иронично да звучи :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 23:37

FLANKER написа:Еййй,голЕм "пич" тоя Паси :

[offtopic]Соломон Паси: Един от първите големи имигранти е Хан Аспарух
Между 2 и 5 милиона бежанци ще искат са се преселят у нас, казва бившият външен министър

Атлантикът Соломон Паси обяви в студиото на БНТ, че България е страна, създадена благодарение на миграцията. "Не бива да забравяме, че един от първите големи имигранти в България е Хан Аспарух. Така че не е добре да гледаме негативно на тези хора. Пък и някои от най-големите гении в света са първо поколение имигранти - Стив Джобс е дете на сирийски имигранти", обясни бившият външен министър. Той бе поканен да коментира нарастващата вълна от бежанци в световен план.
След това това той допълни, че в един Ливан,- сравнително малка държава с 4 млн човека, има един един милион емигранти. В Турция са близо 2 милиона миганти. В Танзания има стотици хиляди мигранти от Конго и Борунди, но никой не е чул нито чел за имигрантска криза в Танзания.

"Около 50 хиляди години човечеството се движи от Африка към Северния полюс и Америка. Очакването ми е някъде около 2 и 5 милиона мигранти да поискат да се преселят в България", допълни Паси. /БЛИЦ[/offtopic]

Моисей е преди него 8-) Така че Мони много, много да не знае ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 сеп 2015 23:42

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2015 09:18

diplomat написа:

Е, как ще е краят, бе :? Нали имаме партньори - НАТО, ЕС, братята американци ... Да не се окаже само, че Турция им е по-ценен партньор и изведнъж да минеме в графата " тия избиват собствения си народ" и ... знаеме как става натам :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vladimir_putin

Мнениеот vladimir_putin » 11 сеп 2015 09:45

boabbb написа:Е, как ще е краят, бе :? Нали имаме партньори - НАТО, ЕС, братята американци ... Да не се окаже само, че Турция им е по-ценен партньор и изведнъж да минеме в графата " тия избиват собствения си народ" и ... знаеме как става натам :roll:

Точно това е проблемът и това ме притеснява. Ако не бяхме в НАТО и ЕС , аз в ЕАС нямаше да има проблеми от такова естество!
Защото при едно едно евентуално нападение на Турция НАТО няма да ни защити, защото едно на ръка че имат много по-силна армия от нашата и второто е, че за САЩ Турция им е по-важен и по-ценен партьор от нас. Неслучайно ни накараха да си унищим ракетите СС 23, които ни даваха защита и бяха заплаха дори и за Турция!

Върни се в “Свободна зона”