Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 10:41

[center]Мен честно казано юридически подробности,търговски и всякакви регистри не ме интересуват. Комисиите се произнесоха, писмата от УЕФА и ФИФА категорично потвърдиха че Литекс е съвсем различен клуб от ЦСКА , червеният отбор си играе на Армията с екипите,звездите на гърдите и т.н Това сме го говорили ,писали многократно........[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 10:44

soilwork написа:[center]Мен честно казано юридически подробности,търговски и всякакви регистри не ме интересуват. Комисиите се произнесоха, писмата от УЕФА и ФИФА категорично потвърдиха че Литекс е съвсем различен клуб от ЦСКА , червеният отбор си играе на Армията с екипите,звездите на гърдите и т.н Това сме го говорили ,писали многократно........[/center]

Ми то си е така Литекс не е ЦСКА и няма как да бъде ЦСКА. Литекс сега се казва ЦСКА-София, а ЦСКА-София не е ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:

Ти земи кажи, що така нагло лъжете и в Русия:стадион БА откога е на МО, а, лъжецо?! Кога Литекс е спечелил обжалването, а, лъжецо?! Кога играчи на Литекс, че и цели 16 са преминали в ЦСКА, а, лъжецо?!
Последна промяна от Кашчей на 22 яну 2017 10:47, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 10:44

Кашчей написа:
soilwork написа:[center]Компетентните органи се произнесоха,феновете и легендите на клуба си казаха тежката дума с изключение на двама -трима които отидоха да работят за Антибиотик и двайсетината предатели от Обеля. Мисля че всичко приключи в полза на ЦСКА и футбола! След придобиването на емблемите, нещата окончателно свършват за бившите оздравители и кликата около тях [/center] [center]Дотук бог Гриша Таралежа почти изпапка змиите на Армията :lol: Ще изчистим всички вредни организми цъкащи около Армията [/center]

Кои са тЕя компетентни органи, които са се произнесли-ти, Александър Джамбазки, Тео, Сашо Манов и чичо Митко Гладката мисъл ли?!

Къв е тоя Александър Джамбазки :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 10:48

soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:[center]Компетентните органи се произнесоха,феновете и легендите на клуба си казаха тежката дума с изключение на двама -трима които отидоха да работят за Антибиотик и двайсетината предатели от Обеля. Мисля че всичко приключи в полза на ЦСКА и футбола! След придобиването на емблемите, нещата окончателно свършват за бившите оздравители и кликата около тях [/center] [center]Дотук бог Гриша Таралежа почти изпапка змиите на Армията :lol: Ще изчистим всички вредни организми цъкащи около Армията [/center]

Кои са тЕя компетентни органи, които са се произнесли-ти, Александър Джамбазки, Тео, Сашо Манов и чичо Митко Гладката мисъл ли?!

Къв е тоя Александър Джамбазки :roll:

Грешка моя, Александър Бакърджиев се казва "човекът"!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 яну 2017 10:48

Кашчей написа:
soilwork написа:[center]Мен честно казано юридически подробности,търговски и всякакви регистри не ме интересуват. Комисиите се произнесоха, писмата от УЕФА и ФИФА категорично потвърдиха че Литекс е съвсем различен клуб от ЦСКА , червеният отбор си играе на Армията с екипите,звездите на гърдите и т.н Това сме го говорили ,писали многократно........[/center]

Ми то си е така Литекс не е ЦСКА и няма как да бъде ЦСКА. Литекс сега се казва ЦСКА-София, а ЦСКА-София не е ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:
[center]Това са си твои лични интерпретации, щом си вярваш си е твое право. ;) [/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 яну 2017 10:52

Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....
...ПО ЗАКОН ЛИТЕКС НИЩО ОБЩО С ЦСКА!
@ Когато ми оспориш тия Де Факти с Факти тогава ела да спориме :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 10:54

soilwork написа:
Кашчей написа:

[center]Това са си твои лични интерпретации, щом си вярваш си е твое право. ;) [/center]

То и ти си вярваш, че ЦСКА-София не е Литекс, а е ЦСКА от 1948-а, ама си е твое право да си бъдеш тролче на заплата при БоК Таралежа :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2017 10:56

Teo написа:Кашчей, ти като запознат с юридическата материя би трябвало да си наясно....
...ПО ЗАКОН ЛИТЕКС НИЩО ОБЩО С ЦСКА!
@ Когато ми оспориш тия Де Факти с Факти тогава ела да спориме :lol: :lol:

Че и аз това казвам, г-н Магистре-По закон Литекс нищо общо с ЦСКА, защото Литекс е старото име на ЦСКА-София. ЦСКА-София, също по закон, г-н Магистре, също нищо общо с ЦСКА. Не знам какво точно искаш да кажеш, че и да спориш :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Fakir
Контакти:

Мнениеот Fakir » 22 яну 2017 10:58

soilwork написа:
Кашчей написа:

Литекс се преименува на ЦСКА-София,Бойко Тиквата даде базите на Гришата и натисна Перуката в БФС да узакони тези метаморфози.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 22 яну 2017 10:59

vaskonti написа:Аха, можеш да даваш линк към написаното от руските "колеги" , но ако не ти изнася нещо в линка, не можеш да ги коментираш. Колко типично.
Лиценз не може да се ползва назаем. Колкото и да е незначителна юридическата подробност, законът го забранява изрично.
Де факто, за вас всичко извън голото твърдение, че това е ЦСКА е маловажен детайл и прекалено взиране в подробности. Вие нямате нищо друго, освен голо твърдение. Нямате дори един факт, който да доказва, че това е ЦСКА. Точно обратното - пълно е с доказателства, че това не е ЦСКА, а в най-добрия случай нов клуб, наследник на Литекс. Може вече да не е Литекс поради чисто административни и географски причини, но и няма дори косвена връзка с ЦСКА. Обяснението, че Етрополе се бил "преструктурирал" на ЦСКА е върха на абсурда и на нелепостта. И това е най-мекото определение.

Ти не разбра ли, че още 1950 г. ЦДНВ е закрит, а това, което се нарича ЦСКА, е всъщност Ботев Пд? По вашата логика, в която водещо е дружеството.

Създаден е турнир за определяне на софийските участници за сезон 1950 в който първите 5 отбора се класират. След края на турнира ЦДНВ остава на 6-тото място. С решение на спортната секция на МНО, на мястото на армейският Ботев (Пловдив) се създава сборен отбор с най-силните футболисти от ЦДНВ, Ботев, Черно море, Сливен и др. Името на отбора е „Народна войска“. Отборът завършва на второ място след „Динамо“.
От следващият сезон отборът е наследен от основният армейски отбор ЦДНВ, а другите армейски отбори започват от по-ниски дивизии.

Та излиза, че най-титулуваният клуб в България е Ботев Пд. По вашата логика, в която водещо е дружеството.

Върни се в “ЦСКА”