Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Cheradonna » 15 юни 2021 21:05

ugly bug написа:
Cheradonna написа:Времето си винава,а чакането на джо диксъна все повече заприличва на чакането на гърка Кокалис от едно форумно геройче да пресече границата ни с Гърция,носейки едни чували с кинти!!! :mrgreen:

Донка е страхотна!
:lol:

Липсва ми тая палавница :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юни 2021 21:28

Днес слушах по Дарик на Насо обръщението в стил дайте да дадете. Е, няма такъв гьонсурат! Вози си гъза на G класа, бара си макарите, една година неадекватно управление, един лев не е дал и сега се опитва да вменява вина на бивши легенди и фенове на отбора! Ако не дадеш пари Насо да ги управлява, значи си против клуба и пречиш! Скъсанока, който допреди година го играеше обиден и плюеше по клуба наляво и надясно, сега чете морал! :o
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юни 2021 21:38

Ozzimozzi написа:Днес слушах по Дарик на Насо обръщението в стил дайте да дадете. Е, няма такъв гьонсурат! Вози си гъза на G класа, бара си макарите, една година неадекватно управление, един лев не е дал и сега се опитва да вменява вина на бивши легенди и фенове на отбора! Ако не дадеш пари Насо да ги управлява, значи си против клуба и пречиш! Скъсанока, който допреди година го играеше обиден и плюеше по клуба наляво и надясно, сега чете морал! :o

Човека си е хвърлил доволно количество захранка.!
Сага само чака да ...:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 юни 2021 21:46

Виждам ,че много се коментира закона "Магнитски" На мен лично не ми е много ясно какво точно значи .Официално ни беше съобщено от ЕС ,че закона "Магнитски" не е в сила на територията на ЕС.
Между другото сигурен съм ,че всеки гледа ЕП , поне аз с очите си виждам рекламите на "Газпром" , първоначално въпросния закон беше наричан"анти Газпром" , но не съм забелязал бизнеса им да е пострадал особено.
Защо никой не коментира ,че ако ще прилагаме закона "Магнитски" трябва да спрем вноса на петролни продукти (около 80% идва от "Лукойл" и "Газпром") и на газ(практически 100% идва от "Газпром") . От включената във въпросния закон "ГазпромБанк" има закупени над 10000 жилища на служители на "Газпром" у нас . Какво трябва да правим с тези ,които са продали имоти на банката?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 юни 2021 21:54

Доколкото разбрах, законът Магнитски е нещо като карантина. :lol:
Ако някой влезе в черния списък, то всички бягат от него като прокажен, за да не станат свързани лица и да отнесат и те някоя санкция. Понеже болшинството финасови операции в света били в щатски долари, то нямало значение в ЕС ли си, не си ли. Просто си аут от големия бизнес.
Та в този смисъл гледам днес Цеките са включени в списък на свързани лица, понеже имат общи фирми с Черепахата. Та не знам, не знам, накъде ще избият нещата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2021 21:59

Old_death написа:.... На нас не ни дадоха лиценз заради 800000 лева, които ги имахме в момента. Крайният срок за внасянето им беше през почивните дни. В понеделник ни отказаха да приемат парите, защото сме закъснели с плащането и не можели да правят компромиси....

Георгиатанасовец, не е ли малко абсурдна тази опорка? Имали били парите, смятали да ги внесат, обаче крайният срок бил през почивните дни и така злите сили прецакали добрата харизма, миличката тя. :mrgreen: Нищо не сте смятали да внасяте, просто от дълги години си бяхте свикнали да наглеете, защото се имахте за недосегаеми и покровителствани, само дето тогава нагледно и болезнено ви разясниха, че наглостта ви не може да е безкрайна. Що другите отбори нямаха подобен проблем, хм?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 юни 2021 22:07

Относно ,,Магнитски,, нашите веднага ша са огъзят.Сащ пръцне,нашите са насират.
Последен пример-Южен поток.Не можело ,били монополисти,ЕС не разрешавал,заобикаляло Украйна.Направиха ,,Турски поток,,ний пак го духаме
Северен поток -2 е само с руски монополен газ,заобикаля Украйна,ама щом Германия има интерес за нея може.Сащ клекнаха.
Няма Бг интереси ,има Бг нагаждачи и слуги.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 юни 2021 22:11

За 800 000 лв съм го чел.Чакмаков казва Инджов ми каза,че ще даде парите.Срокът минава Инджов изпълнява планът на Ганчо и не дава нищо.цска заминава,а Инджов става собственик на новото ЦСКА
Държавата е виновна
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 16 юни 2021 07:01

vlong написа:За 800 000 лв съм го чел.Чакмаков казва Инджов ми каза,че ще даде парите.Срокът минава Инджов изпълнява планът на Ганчо и не дава нищо.цска заминава,а Инджов става собственик на новото ЦСКА
Държавата е виновна

Нас покера ти ли се бря?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2021 07:10

vlong написа:За 800 000 лв съм го чел.Чакмаков казва Инджов ми каза,че ще даде парите.Срокът минава Инджов изпълнява планът на Ганчо и не дава нищо.цска заминава,а Инджов става собственик на новото ЦСКА
Държавата е виновна

Бъркаш годините, става дума за 2008г.,тогава Томов извади заплатите на футболистите на светло и натрупа дълг към НОИ, а Батков държеше горките футболисти на Левски на минимални заплати :).
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”