Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Green Fighters
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Ами след като е официално - честито завръщане при аматьорите. Един лек поглед в историята показва, че Нефтохимик е най-успешния представител на Бургас. Доказано е, че вие сте асансьор из групите в цялата си история. Името ви е сменяно многократно. Днес дори гледах извадки,показващи, че дори и в ранните години и средата на 20 век Левски и Ботев Бургас са доста по-успешни за времето си. Оп забравих вие се мислите за наследници на Ботев. 

[center]
[/center]
БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Моите съболезнованияНе ми е до базик,но това трябваше да стане. На този свят има поне някаква справедливост
Което е трябвало да стане е станало и ще става дизел, но за нови футболни радости по-добре лягай и се моли да сънуваш неща от Порточановия Нефтохимик или живей със спомените си. Ако живееш с настоящето рискуваш да станеш дребен и злобен човечец, който потрива ръчички мислейки си, че регреса на единия
отбор е прогрес за другия. Пък с такова мислене явно Господ правилно е отредил съдбите ни: ние да заиграем в аматьорския футбол, а вие да избирате... към кой Нефтохимик да се пришиете.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Green Fighters написа:Ами след като е официално - честито завръщане при аматьорите. Един лек поглед в историята показва, че Нефтохимик е най-успешния представител на Бургас. Доказано е, че вие сте асансьор из групите в цялата си история. Името ви е сменяно многократно. Днес дори гледах извадки,показващи, че дори и в ранните години и средата на 20 век Левски и Ботев Бургас са доста по-успешни за времето си. Оп забравих вие се мислите за наследници на Ботев.
Е не. Сериозно ли фен на Нефтохимик го пише това ????

BRF написа:Ши въ смачкам бе акули-марули!
Ай затваряй си устата бе...
[offtopic]Ти що не ни честитиш В групата, ами се заяждаш ?...

Green Fighters написа:Ами след като е официално - честито завръщане при аматьорите. Един лек поглед в историята показва, че Нефтохимик е най-успешния представител на Бургас. Доказано е, че вие сте асансьор из групите в цялата си история. Името ви е сменяно многократно. Днес дори гледах извадки,показващи, че дори и в ранните години и средата на 20 век Левски и Ботев Бургас са доста по-успешни за времето си. Оп забравих вие се мислите за наследници на Ботев.
Един лек поглед в историята показва,че два отбора с името Нефтохимик са изхвърляни сред аматьорите за уговаряне на мачове.Също така този отбор е рекодьор по пребити футболисти на гостуващи отбори и съдии,заплашвани след размахване на пищови в съблекалните,а тези успехи са ненадминати ако не са лъжа не само на местно,но и на национално ниво.За последните неща сте в лют спор с Литекс,Славия от 90-те и Черно море

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Бургаският футбол умря. И двата отбора пропаднаха за пореден път. И любимият ми Нефтохимик, и Черноморец пак ще почнат от нулата... Бургас още дълго време няма да има представител в А група.
Относно историята - ами 2-рото място на Нефтохимик от 1997-а е най-доброто постижение на бургаски отбор в историята на БГ футбола, ама какво да ме топли това, след като от цялата работа, от сегашното ни положение Бургас губи най-много... а покрай него и феновете. Не е номерът да лежиш на стари лаври, а да надграждаш, за да се повторят успехите рано или късно. Така правят големите отбори...
Относно историята - ами 2-рото място на Нефтохимик от 1997-а е най-доброто постижение на бургаски отбор в историята на БГ футбола, ама какво да ме топли това, след като от цялата работа, от сегашното ни положение Бургас губи най-много... а покрай него и феновете. Не е номерът да лежиш на стари лаври, а да надграждаш, за да се повторят успехите рано или късно. Така правят големите отбори...

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Бургаският футбол умря. И двата отбора пропаднаха за пореден път. И любимият ми Нефтохимик, и Черноморец пак ще почнат от нулата... Бургас още дълго време няма да има представител в А група.
Напълно съм съгласен с мнението ти. Факт е, че Нефтохимик е постигнал най-доброто класиране в А група за бургаски клуб. Никой не оспорва този успех, но няма как да живеем само с миналото и статистиката. Трябва да гледаме напред, но аз не виждам светлина в тунела. Лично аз ще бъда много доволен, ако всеки бургаски отбор заиграе на стадиона си, а резултатите да зависят САМО от спортно-техническите качества. С политико-икономическите еквилибристики видяхме до къде я докарахме.
Историята,тази от последните 10 години, говори,че заради проекта ПСФК Ч-ц Нефтохимик губи манипулативно 2 баража за влизане в А група,от втори в Б група отива във В,от изпаднал от А група отива в Б окръжна,от отбора с най-силната школа в България остава без такава,от отбора с най-добрия стадион в страната,а и преди няколко години и на Балканите играе домакинствата си навсякъде другаде,освен в Бургас. И всичко това заради великия проект за ПСФК-то. Проект,който от самото начало никога не е бил футболен,а да разграбва проекти и да пере милиони.
Пожелавам на малкото останали истински фенове на Черноморец най-после да имате истински отбор,отбор с който да обичате истински,с който да се гордеете,ВАШИЯТ ОТБОР. Възполавайте се от времето си във В група,или където продължите,там не е толкова лошо,ние като фенове спечелихме много повече там,отколкото загубихме,така,че може и това да е вашия шанс.
Пожелавам на малкото останали истински фенове на Черноморец най-после да имате истински отбор,отбор с който да обичате истински,с който да се гордеете,ВАШИЯТ ОТБОР. Възполавайте се от времето си във В група,или където продължите,там не е толкова лошо,ние като фенове спечелихме много повече там,отколкото загубихме,така,че може и това да е вашия шанс.
- Bartolomej
- Контакти:
Малко радост за силяндурити и се почустваха най-великите на света 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
mazut написа:Историята,тази от последните 10 години, говори,че заради проекта ПСФК Ч-ц Нефтохимик губи манипулативно 2 баража за влизане в А група,от втори в Б група отива във В,от изпаднал от А група отива в Б окръжна,от отбора с най-силната школа в България остава без такава,от отбора с най-добрия стадион в страната,а и преди няколко години и на Балканите играе домакинствата си навсякъде другаде,освен в Бургас. И всичко това заради великия проект за ПСФК-то. Проект,който от самото начало никога не е бил футболен,а да разграбва проекти и да пере милиони.
Приятелю. Виж ми подписа...истина е. ЗАВРЪЩАМЕ СЕ НА АКАЦИИТЕ. СИГУРНО Е. Спечелихме нещо, което и 10 години да бяхме в профи футбола нямаше да се случи. Гледай напред. Лазур се дава под наем. СОБСТВЕНИКЪТ му, човекът който го купи от бащицата ви преди години го предлага. Ай върнете се там, плащайте му масрафа и после пак обвинявайте Черноморец за сетните си неволи. Чудя се обаче от тук насетне търсите ли си нова причина и вина за да я прехвърляте на някого.
Пожелавам на малкото останали истински фенове на Черноморец най-после да имате истински отбор,отбор с който да обичате истински,с който да се гордеете,ВАШИЯТ ОТБОР.
И аз ви пожелавам същото от сърце. Ние вече нямаме избор. ПСФК, ОФК. Този Черноморец ни е. Вие обаче сте, като пред обедно меню. Който Нефтохимик искате-него може да си изберете.