Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Old_death » 15 юни 2021 10:04

Warped написа:
Old_death написа:
Warped написа:Как знаеш, какво е споразумението?
Ако там пише, че може да се превежда и сума като минимум на месец?
И не е 100 лева, а над 10 хиляди.

В закона понятието "ако" не съществува. Там има договорени месечни вноски и се посочва размера им. При неспазване на споразумението от страна на длъжника цялата сума става изискуема заедно с лихвите. Да не говорим че вече не знам за кой път сключвате споразумение с НАП, поне според вашите приказки. Миналата година ви дадоха лиценз под условие. Тази година пак. До кога?

Ти чел ли си в договора какво пише?
МОже да има клауза за минимална вноска .....?
Казвам АКО там пише, защото нито ти нито аз знам какво пише.
Като научиш какво пише, като го прочетеш ЦЕЛИЯ, тогава преценяваш дали се спазва ИЛИ НЕ.

Няма нужда да чета договора. Ваши ръководители казаха, че са се споразумели с НАП за погасителни вноски в размер на 147000 лева месечно. Пак от тях става ясно, че от началото на годината са внасяни по 10000 лв.

чл. 183, ал. 4 от ДОПК: (4) При неизпълнение на падежа, съответно на две вноски съгласно погасителния план, дължимите суми стават незабавно изискуеми заедно със законната лихва от датата на даденото разрешение. В този случай чл. 169, ал. 2 не се прилага.

Това гласи закона, но явно той не се отнася за всички. В България само вие и циганите живеете от социални помощи на гърба на народа. А ти си го тълкувай както си искаш!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2021 10:07

Old_death написа:
Warped написа:
Old_death написа:
Warped написа:Как знаеш, какво е споразумението?
Ако там пише, че може да се превежда и сума като минимум на месец?
И не е 100 лева, а над 10 хиляди.

В закона понятието "ако" не съществува. Там има договорени месечни вноски и се посочва размера им. При неспазване на споразумението от страна на длъжника цялата сума става изискуема заедно с лихвите. Да не говорим че вече не знам за кой път сключвате споразумение с НАП, поне според вашите приказки. Миналата година ви дадоха лиценз под условие. Тази година пак. До кога?

Ти чел ли си в договора какво пише?
МОже да има клауза за минимална вноска .....?
Казвам АКО там пише, защото нито ти нито аз знам какво пише.
Като научиш какво пише, като го прочетеш ЦЕЛИЯ, тогава преценяваш дали се спазва ИЛИ НЕ.

Няма нужда да чета договора. Ваши ръководители казаха, че са се споразумели с НАП за погасителни вноски в размер на 147000 лева месечно. Пак от тях става ясно, че от началото на годината са внасяни по 10000 лв.

чл. 183, ал. 4 от ДОПК: (4) При неизпълнение на падежа, съответно на две вноски съгласно погасителния план, дължимите суми стават незабавно изискуеми заедно със законната лихва от датата на даденото разрешение. В този случай чл. 169, ал. 2 не се прилага.

Това гласи закона, но явно той не се отнася за всички. В България само вие и циганите живеете от социални помощи на гърба на народа. А ти си го тълкувай както си искаш!

Това е защото цигани и левскари в 90% от случаите се припокриват като понятие, а и чисто фактически :lol: :lol: :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юни 2021 10:16

Цеката и него са го изтипосали в списъка с Рапона и Леевски. Мама Свинкя и тя там, чакаме Бижутеринчето.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 юни 2021 10:29

Виждам, че не четете, личи си.
Какво пише в довора аз не знам.
Може да има клауза внасяне на 100хилки всеки месец, може да има клауза за внасщне на некви други минимални вноски.
Тва няма как да се каже без договор.
НАП имат нов шеф, ако може да чете да каже.
Виждам, че само можете да обиждате, тва е.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юни 2021 10:41

Warped написа:Виждам, че не четете, личи си.
Може да има клауза внасяне на 100хилки всеки месец, може да има клауза за внасщне на некви други минимални вноски.

Ти не четеш. Пляснал съм ти текста на закона, касаещ разсрочване на задълженията към държавата, който в случая се отнася за вас, а ти глаголстваш. През 2013-та година ревахте за пенсията на баба Гицка, сега какво се промени? В закона никъде не пише, че можете да внасяте каквато сума си искате. Там пише за погасителни вноски, договорени между двете страни, а размера на тия вноски, според вашите ръководители е 140000 лв. Сираков малко след Нова година каза, че задължението към НАП се увеличава и две години са обслужвани само старите задължения.
Последна промяна от Old_death на 15 юни 2021 10:42, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юни 2021 10:41

Прокобатаааа, прокобатаааа, ...нея не можете да я излъжете!

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 15 юни 2021 10:49

Old_death написа:

Ти не четеш. Пляснал съм ти текста на закона, касаещ разсрочване на задълженията към държавата, който в случая се отнася за вас, а ти глаголстваш. През 2013-та година ревахте за пенсията на баба Гицка, сега какво се промени? В закона никъде не пише, че можете да внасяте каквато сума си искате. Там пише за погасителни вноски, договорени между двете страни, а размера на тия вноски, според вашите ръководители е 140000 лв. Сираков малко след Нова година каза, че задължението към НАП се увеличава и две години са обслужвани само старите задължения.

Ти кажи умрелото Сесека кога ще върне 10 млн задължения към НАП, защото при умишления фалит от Полуръста, за който феновете бяха съгласни и преместването на Литекс Ловеч на Кочината се дължаха 14 млн към държавата. С далаверата за бракуваните строшеняци на Полуръста за МВР, пак държавна поръчка уж се покриха 4.5 млн лв и останаха 9.5 млн ??? Кога ще ги върне преместения Литекс, нали му викаш Сесека ? Или пак ще се чакат държавни поръчки и държавата ще си връща сама на себе си пак :lol: :lol: Вие припоците не трябва да си отваряте изобщо устата за НАП

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 юни 2021 10:55

Old_death написа:В България има закони, но те не важат за всички. Според закона, уреждащ задълженията към държавата, за дължими суми в размер над 1 000 000 лева разсрочване на задължението става само с разрешение на министъра на финансите и такова разсрочване може да се сключи само веднъж. При една невнесена в пълен размер вноска, дългът става изискуем в пълен размер заедно с лихвите по него. От началото на годината подуенци са внасяли символични суми, вместо договорените 147000.
Въпроса е какъв документ за финансова изрядност са подали сините в ЛК? Кой е излъгал? НАП, ЛК или и двете?

То това споразумение не е от сега! Първоначалните дългове към НАП бяха натрупани от Борат.
Споразумението е от януари 2017 (когато им запорираха сметките) и беше сключено в последните дни на Владислав Горанов като МФ (всички прилики с отдаването на Подуяне за "безсрочно и безвъзмездно ползване" са случайни ;) . За да бъдем по-точни, споразумението беше сключено от МФ в оставка :!:
После 3 години Краси Универсиадата се биеше в гърдите, че всичко се обслужва.
Най-вероятно споразуменията са повече от 1, защото първото не е изпълнявано.
Февруари 2019 Павел Колев заяви:
Васил Божков е най-хубавото нещо, което се е случвало на Левски през последните 10 години. Остава най-важното – да се платят задълженията към НАП. Има процедура, която трябва да изпълним. Тя е разписана. Цялото задължение към НАП е една колосална сума, която ще изисква доста време, за да бъде изплатена. Откакто Спас Русев е в Левски, клубът не е погасявал задълженията си към държавата – 6 милиона главница към НАП и 2 милиона лихва.

Интересното е, че Министър на финансите за този период беше отново В. Горанов, а Черепа изплю камъчето, че от 2017 до края на 2019 е предал лично на Горанов и Борисов над 60 млн лева :)

Разбира се, че ЛК към БФС си е затваряла очите в продължение на години. Няма нищо случайно в смяната на Краси Универсиадата с ПК( по това време заместник изпълнителен д-р на БФС и един от най-близките хора на Пиян Боби) в края на 2018 от Спас Русев.
Най-интересното е, че след изявлението на ПК, че Русев не е плащал с години на НАП, в ЛК на БФС се направиха на ударени и нямаше абсолютно никаква реакция :)
Сами срещу всички :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 15 юни 2021 10:57

току що излезе допълнение към списъка "Магнитски",там са съдружниците на санкционираните лица....
Всички бивши "собственици" на Левски са там....плюс Цеките....гледа се за пет години назад....
та как и от кого Раев придоби Левски?
негов ли е? държавата не трябва да има НИКАКВИ отношения с лица от списъка,как ще водите "преговори" за концесии,наеми и намерения?
и как Цеките са спонсори на бфс и наливат реклами в държавната БНТ?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 юни 2021 11:09

soulfly1948 написа:току що излезе допълнение към списъка "Магнитски",там са съдружниците на санкционираните лица....
Всички бивши "собственици" на Левски са там....плюс Цеките....гледа се за пет години назад....
та как и от кого Раев придоби Левски?
негов ли е? държавата не трябва да има НИКАКВИ отношения с лица от списъка,как ще водите "преговори" за концесии,наеми и намерения?
и как Цеките са спонсори на бфс и наливат реклами в държавната БНТ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сега с интерес ще следя сайтовете, които иначе публикуваха всяка диария на Цеката, кога и дали изобщо ще отразят новината :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”