Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот amstel_beer » 08 апр 2013 01:19

dunavfc написа:Много сте жалки,когато почвате да поставяте тия епитети....Огледай се около себе си,защото 100 % някой твой роднина или приятел,може да е от категорията на "обратните" ;)

Пример: Миналото лято си седя на кафенце и минава познат - инвалид първа група с чужда помощ, разбира се в инвалидна количка. Та, го почерпих едно кафе и човека с болка ми обесняваше как пенсията три година не е увеличавана, пък и му спрели някви 20-ина лева добавки, които преди това получавал. :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 апр 2013 01:34

amstel_beer написа:
dunavfc написа:Много сте жалки,когато почвате да поставяте тия епитети....Огледай се около себе си,защото 100 % някой твой роднина или приятел,може да е от категорията на "обратните" ;)

Пример: Миналото лято си седя на кафенце и минава познат - инвалид първа група с чужда помощ, разбира се в инвалидна количка. Та, го почерпих едно кафе и човека с болка ми обесняваше как пенсията три година не е увеличавана, пък и му спрели някви 20-ина лева добавки, които преди това получавал. :oops:

Е аз или хората,които гласуват за ГЕРБ,трябва ли да бъдем педерасти за това ? Проблемът в пенсията на човека не е,че не е увеличавана 3 год. а че за 23 год. почти не е мръднала !

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 02:37

dunavfc написа:
amstel_beer написа:

Е аз или хората,които гласуват за ГЕРБ,трябва ли да бъдем ********и за това ? Проблемът в пенсията на човека не е,че не е увеличавана 3 год. а че за 23 год. почти не е мръднала !

Според мен проблемът е, че пенсиите са същите като преди 23 години, но сега билетчето не струва 6 ст., а 1 лв! Разликата обаче е, че предишните 45 години бяхме в Социализъм, а последните 23 сме в Капитализъм!! Тогава 99% от България беше държавна, сега 96% е частна и въпреки това има хора които умират от глад и се самозапалват!!! Защо е така??? Партиите ли са виновни или строят? Аз не знам. Вие решете!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 03:04

Само преди 30 години, когато бях млад се смеех като разглеждах щандовете в пловдивския панаир на Габон, Нигерия и т.н Голям смях падаше и пред китайското посолство, като гледах агит таблото. Сега ми се плаче като гледам градовете на Китай по ТВ. Пита се в задачата какво означава, ръководната роля на ККП(Китайската Комунистическа Партия)? Защо там 95% е държавна собственост? Как постигнаха това? Как от пещерен свят преди 50 години, построиха приказни градове и са вече ПЪРВИ В СВЕТА? Да те са много трудолюбиви, но без ККП, НЕ СТАВА!!!!!!!! Струва ми се, че без БКП, ръководната и роля и Социализъм, няма да стане! В коалицията към БСП има и комунисти. Дано това да е първата лястовица!!!

СТАМАТ

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 03:13

Laetitia написа:Боже, Боже, прочетох, че някой се колебаел дали да гласува за ДСБ, или за БСП.
Това е като да се чудиш дали да те пратят на екскурзия до Милано (например), или до лагер в Белене.
Изумявам се направо какви хора ще гласуват.
Боже, пази България.

За 23 години превърнаха цяла България в едно голямо Белене. По добре да не видя Милано, но да живея като човек.
И Господ не може да я спаси, след 23 години рушене!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 08 апр 2013 04:01

plamenst7 написа:
flo написа:Хем мрънкате против ББ, ама за него ще гласувате.После да не мрънкате шо така ,шо онака :!:

Така, защото с ББ зле, ама със Станишев още по-зле. За момента това са двата реални избора пред българите. Всичко останало е за пълнеж, който само ще се опитва да мъти водата на управляващите и ще се опитва да изтъргува подкрепата си срещу някакъв допир до власт.

Гласувайте по убеждения, а не си казвайте - "това са двата реални избора, другите нямат шанс, защо да си хвърлям гласа на вятъра... и т.н :!: Какво, пак ще предпочетете некадърната мутра - пожарникар, която показа че става само за чупене на стойки ли :x :x :x

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 08 апр 2013 04:03

СТАМАТ написа:
Laetitia написа:Боже, Боже, прочетох, че някой се колебаел дали да гласува за ДСБ, или за БСП.
Това е като да се чудиш дали да те пратят на екскурзия до Милано (например), или до лагер в Белене.
Изумявам се направо какви хора ще гласуват.
Боже, пази България.

За 23 години превърнаха цяла България в едно голямо Белене. По добре да не видя Милано, но да живея като човек.
И Господ не може да я спаси, след 23 години рушене!

А кой я превърна бе Стамате :?: Същите тези комунисти, децата и внуците им и приближени до тях, само че сега преоблечени като "капиталисти и бизнесмени" :evil:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 08 апр 2013 07:48

Току-що гледам по Нова телевизия един Тартор, едно Дуче, един трубадур на най- долния и наглярски изказ, на най- низките първични чувства на човека.
Гласувайте си за когото искате, то по- отвратително не може да стане...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 апр 2013 08:50

СТАМАТ написа:Само преди 30 години, когато бях млад се смеех като разглеждах щандовете в пловдивския панаир на Габон, Нигерия и т.н Голям смях падаше и пред китайското посолство, като гледах агит таблото. Сега ми се плаче като гледам градовете на Китай по ТВ. Пита се в задачата какво означава, ръководната роля на ККП(Китайската Комунистическа Партия)? Защо там 95% е държавна собственост? Как постигнаха това? Как от пещерен свят преди 50 години, построиха приказни градове и са вече ПЪРВИ В СВЕТА? Да те са много трудолюбиви, но без ККП, НЕ СТАВА!!!!!!!! Струва ми се, че без БКП, ръководната и роля и Социализъм, няма да стане! В коалицията към БСП има и комунисти. Дано това да е първата лястовица!!!

Стамате, преди да се чудиш погледни фактологията и си задай няколко въпроса:
1. Какви са ресурсите на Китай?
2. Колко се заплаща за труд и при какви условия живее т.нар. работническа класа?
3. Какво ще стане, когато юана спре да се държи обезценен?
4. Какво ще стане, когато в Китай се появи средна класа и тя поиска ориза да не е основно ястие, а гарнитура?

Не искам да навлизам в дълбочина но това, че някоя държава бележи годишен ръст на БВП от по 5-6%, а населението и живее скотски е показателно за ........ системата!
В КНДР и Куба също всичко е държаван собственост ....

ПП: Последно за Китай. Една история:
Мой приятел търгува с мрамор, гранит и други камъни използвани в строителството. Преди 4 години бе в Китай за да си избере доставчик. Първата му среща е в покрайнините на Шанхай и фирмата разполага с 18 декара производствена площ. Той безкрайно се учудва, че цялото производство, всички машини са на открито.
В непосредствена близост има постройка тип "огромна барака", чиито "стени" са от брезентови чергила. "Склад" - помислил си той. Малко по-късно се чува много силен и настоятелен звън на камбана - всички работещи на плаца като един оставят работата си, брезентовите стени на "склада" се дърпат и от двуетажните койки слиза следващата смяна! Оказва се, че всички работници от производството живеят на територията на фабриката и реално не притежават никаква собственост. За тях обаче преместването от селски район в Шанхай е голям прогрес.
Ти би ли работил и живял при подобни условия?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 апр 2013 08:56

doktora25 написа:
dunavfc написа:Аз се чудя,как обаче можеш да подкрепяш коалиция,която ни спря един от най-важните начини за повдигането на нашият стандарт,а именно еврофондовете ! Само заради това,трябваше тия да бъдат разстреляни !

Специално за злоупотребите довели до спирането на еврофондовете основната вина според мен имат общините. (Между другото местните избори през 2007 в немалко от големите градове бяха спечелени от ГЕРБ). Факт е че БСП не можа да овладее възникналия проблем с кражбите, и другата грешка е че не проведоха достатъчно сериозна информационна кампания как редовите граждани могат да се възползват от тези проекти (и ГЕРБ не са по-добре в това отношение). Но все пак не бива да се подценява и пренебрегва приносът на тройната коалиция и особено на правителството на НДСВ за самото членство в ЕС, довело до достъпа до тези фондове.

Човекът те пита защо подкрепяш тройната коалиция, ти им изброяваш грешките, прехвърляш вина и им присвояваш чужди заслуги... :roll:
Нещо положително и все пак реално няма ли?
А защо сега подкрепяш и Атака - защото ти обещават 1000лв минимална заплата и 500лв пенсия? :) Чудя се дали наистина вярваш, че това изобщо е възможно да се случи? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”