Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Само Видич и Рио са в листата на напусналите. Обичайните заподозрени си стоят и няма индикации да се махнат
Нови попълнения също няма, няма и мениджър. Останаха 3 седмици до Мондиала, а положението никак не е цветущо.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Според мен пък няма място за драми. Сигурен съм, че в кухнята на Юнайтед е ясно кой ще е следващият мениджър /Ван Гаал/ и има договорка поне за трима нови футболисти...
Уверен съм, че до края на седмицата ще има официални новини от клуба !
Още утре очаквам новина в сайта за Ван Гаал.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MuFc1878 написа:Само Видич и Рио са в листата на напусналите. Обичайните заподозрени си стоят и няма индикации да се махнатНови попълнения също няма, няма и мениджър. Останаха 3 седмици до Мондиала, а положението никак не е цветущо.
Важното е,че процесът започна.Фил Невил и Уудс също ще са аут от отбора,така че...търпение,ще има и още

На някой хора този път няма да им се отвори парашута,гаранция!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Има процес, първо Рио, сега и помощниците, Убеден съм, че Еди не ги прави сам тези неща....Личи си почерка на един холандец 

vasilnv написа:[wrapimg=]http://sportal.bg/uploads/tinymce/evtimov/walsh/harper/vasko/ang.jpg[/wrapimg]
Доста равностойни играчи,особено в халфовата линия...Рой Ходжсън ще има доста труден избор,но пък за сметка на това изключително разнообразен и гъвкав

[offtopic]Аз лично за първият мач с Италия,бих избрал следния състав:
[center]-------------------Харт------------------------------
-----Джонсън----Джоунс----Кейхил----Бейнс-----
-----Стърлинг----Джерард---Уилшър-----Уелбек------
----------------------------Рууни------------------------------------
--------------------Стъридж--------------------------------[/center][/offtopic]
Последна промяна от smoothc на 13 май 2014 16:30, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
А какво да кажем за Дел Боске...
Спокойно може да състави две 11-ки, които да класира минимуим на полуфинали.
MASTER_COOL написа:А какво да кажем за Дел Боске...
Да,така е.Дел Боске,Льов,Ходжсън...страхотно привилегировани треньори

Но сякаш при испанците долавям нещо като лек "застой" и инерция,докато при англичаните има един такъв прогрес и самочувствие,за разлика от предходните години,които със сигурност ще им помогнат доста!
MASTER_COOL написа:Според мен пък няма място за драми. Сигурен съм, че в кухнята на Юнайтед е ясно кой ще е следващият мениджър /Ван Гаал/ и има договорка поне за трима нови футболисти...
Ако не си прав.И нямат все още договорка с Ван Гаал или,който и да е и правят тези уволнения и преговарят за трансфери на своя глава,без да е съгласувано с бъдещия мениджър,това ще говори за един доста посредствен мениджмънт.На фона на аматьорското поведение по време на трансферния прозорец миналото лято не би ме учудило.все пак се надявам да не съм прав и да не се стига до сценарий,при който по време и след световното да няма яснота кой ще е мениджър.Това бавене обаче почва да ме притеснява.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много несериозно звучи , всичко това за клуб от ранга на Манчестър Юнайтед. Може и да сме се проваляли при трансфери, но при всички положения организационно сме на много високо ниво.
MASTER_COOL написа:Много несериозно звучи , всичко това за клуб от ранга на Манчестър Юнайтед. Може и да сме се проваляли при трансфери, но при всички положения организационно сме на много високо ниво.
И аз сега че Ван Гаал е 100% сигурен.В организационно отношение нещата бяха много добре до напускането на Фъргюсън и Гил.Мойс и Уудуърд се провалиха тотално на трансферния пазар миналото лято.С Ван Гаал си мисля,че нещата ще дойдат по местата си.