BRF написа:Bourgas написа:Айде, какво да те правя... А добър ден!
Благодаря за вниманието!Печелиш биричка като приключиш сезона,който дори не започна!
Няма да се дърпам, ама хич

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Благодаря за вниманието!Печелиш биричка като приключиш сезона,който дори не започна!
petkan написа:Нейчо бре, седмицата за прошки е някъде в началото на пролетта, ама ти изглежда си мнооого грешен!
Ха добър вечер и от мен
petkan написа:BRF написа:Bourgas написа:Айде, какво да те правя... А добър ден!
Тошето фана примоцията, а аз май позакъснях, а?
ntodorov написа:Добър ден и от мен момчета. Много ми е напушено тези дни. Наистина много.
Извинявам се на всички. На Вальо, че дори забравих да честитя, рождения ден на синчето му, макар и да се видяхме за малко след това мило
тържество, на Светльо, че отказах разходка до Жеравна, на Тошко, въпреки, че видях, че ме е търсил по телефона забравих по-късно да
му се обадя, абе въобще...Луда работа.![]()
Надявам се всички да сте ме разбрали правилно.
BRF написа:ntodorov написа:Добър ден и от мен момчета. Много ми е напушено тези дни. Наистина много.
Извинявам се на всички. На Вальо, че дори забравих да честитя, рождения ден на синчето му, макар и да се видяхме за малко след това мило
тържество, на Светльо, че отказах разходка до Жеравна, на Тошко, въпреки, че видях, че ме е търсил по телефона забравих по-късно да
му се обадя, абе въобще...Луда работа.![]()
Надявам се всички да сте ме разбрали правилно.
Прощавам ти Нейчо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта