Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот DukeUnv » 28 дек 2009 00:15

УЖАС! Тия са да хванеш и да ги биеш през главата докато не се осъзнаят. Хванал семките и "К'во има на 3 март".. Долнопробни същества! Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 дек 2009 00:29

DukeUnv написа:УЖАС! Тия са да хванеш и да ги биеш през главата докато не се осъзнаят. Хванал семките и "К'во има на 3 март".. Долнопробни същества! Изображение

"Е,аз кво да направя, че е 3-ти март. Агне ли да заколим" :evil: :evil: :evil: Изображение

Заради такива охлюви, сме били 500 години под робство :evil:
Последна промяна от Madridist на 28 дек 2009 00:35, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2009 00:30

Като гледам клиповете, не се учудвам особено. Жалко е, но е истина! Няма да обяснявам отново, какво направиха комунистите с цвета на нацията, как я увредиха генетично, избивайки огромната част от интелигенцията на България. Нама да обяснявам колко способни и умни хора, вече не са в страната. Та ако се запитаме, ние самите знаем ли кое е разрушило най-много държавата ни, след като България няма загубена война?! Че най-големите ни катастрофи и разпокъсвания, са идвали от политически провали! Та това незнание (ако е незнание), е почти толкова страшно, от това да не се знаят символите на отечеството. Именно това, да имаме толкова много дребни и малки душички, което прави възможно, да има паметници като на Юзеирови, ДПС да не слиза от властта, толкова години (до сега) и социалистическата партия все още да я има и да е функционираща.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 дек 2009 00:37

slavia_forever написа:Като гледам клиповете, не се учудвам особено. Жалко е, но е истина! Няма да обяснявам отново, какво направиха комунистите с цвета на нацията, как я увредиха генетично, избивайки огромната част от интелигенцията на България. Нама да обяснявам колко способни и умни хора, вече не са в страната. Та ако се запитаме, ние самите знаем ли кое е разрушило най-много държавата ни, след като България няма загубена война?! Че най-големите ни катастрофи и разпокъсвания, са идвали от политически провали! Та това незнание (ако е незнание), е почти толкова страшно, от това да не се знаят символите на отечеството. Именно това, да имаме толкова много дребни и малки душички, което прави възможно, да има паметници като на Юзеирови, ДПС да не слиза от властта, толкова години (до сега) и социалистическата партия все още да я има и да е функционираща.

Слависте - много си прав !!! Само че - ние знаем колко неприятно нещо е комунизма - но в България е нямало комунизъм - имало е ПСЕВДОКОМУНИЗЪМ . представи си за какво става дума !!! Няма и демокрация - има ПСЕВДО-ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ !!! Тия престъпници от Тройната идиотия също допринесоха много за сегашното ни положение !!! Други псевдоподи като Сидера също са на почит - а това е жалко !!! Костов и той се намести във властта !!! Яне Войводата с неговите компромати ще залее цял Китай !!!!!
Извинявам се за острия си език - но не можах да се сдържа !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2009 00:49

Siegfried написа:Слависте - много си прав !!! Само че - ние знаем колко неприятно нещо е комунизма - но в България е нямало комунизъм - имало е ПСЕВДОКОМУНИЗЪМ . представи си за какво става дума !!! Няма и демокрация - има ПСЕВДО-ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ !!! Тия престъпници от Тройната идиотия също допринесоха много за сегашното ни положение !!! Други псевдоподи като Сидера също са на почит - а това е жалко !!! Костов и той се намести във властта !!! Яне Войводата с неговите компромати ще залее цял Китай !!!!!
Извинявам се за острия си език - но не можах да се сдържа !!!

Аз даже си мисля, че не ти е толкова остър езика. ;)

Всъщност като говоря за комунисти, става въпрос за такива, каквито се чувстват така в душата си. Това, че са наричали това, което са правили "социализъм", а самата партия се е назовавала като комунистическа, няма никакво значение. Важното е, какво са вършили. Тези, които управляват днес са техни производни и затова държавата не се оправя! Няма от кого! "Героите" на днешния ден, независимо от цвета в който са боядисани, са производни на именно тази престъпна, червена номенклатура, която преструктурира себе си, в мафиотско-олигархична структура. Жалкото е, че на избори сме принудени, да гласуваме за по-малкото зло. Аз лично гласувам за линия на управление, затваряйки си очите пред хората, които я представляват! Защото реално такива почти няма! А и няма как да е обратното!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 дек 2009 00:53

В Румъния беше забранена комунистическата партия със закон, местния тиранин беше публично екзекутиран, заедно с ненормалната му жена, а тук нашите всичките излезнаха чисти като алпийски сняг :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2009 01:08

Само ще кажа, че щом е възможно, като спреш някого на улицата и чуеш подобно невежество, А ТОВА Е ПОВСЕМЕСТНО, това е падението на един народ. Това позволява да сме на тоя хал. Успяха да смачкат знанието и желанието на обикновения човек, колко велик е Българският произход, Българската самобитност и какви Велики Българи е родила майка България! И затова сме се превърнали в един осакатен и посредстевн народ, който позволява това, което му се случва!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 дек 2009 07:39

А добро утро.Как е да си първи ден на работа след толко ядене и пиене????? :lol: :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 10:46

ЕМИЛ написа:А добро утро.Как е да си първи ден на работа след толко ядене и пиене????? :lol: :lol:

Добро утро... Аз съм в отпуск ;) и е МНОГО ГОТ :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 28 дек 2009 10:47

Добро утро. :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”