THE G.A.M.E написа:"Фокс" мани ... Потресаващи грешки !
И те твоите вместо да си правят експеримент с Бътън ... ( който си е по назад в класирането ) ... правят опити с пилота, който е по близо до Фетелчо ...
То ясно, че двамата са равнопоставени, ама все пак, малко логика да вкарат тия британци бре !
Гледай .... чак аз се нервя ! ...

Аз не случайно казах, че Фетел най-вероятно ще стане шампион благодарение на бокса на Макларън...
Колко "грешки" станаха вече?
Монако в Q3 Хамилтън не го пускат да направи обиколка до самият край на квалификацията, накрая като го пуснаха и хоп катастрофа и вземи този червен флаг - Луйс тръгва 10-и!
Канада Бътън блъсна Луйс... (тук поне вината не е на бокса)
Силвърстоун бе върха на сладоледа: на Хамилтън не му заредиха достатъчно гориво, а на Бътън не му завиха гумата
Нюрбургринг... дефектен съединител за Бътън
Хунгароринг изпускат двойна победа, защото вкараха Луйс ненужно още 2 пъти в бокса за гуми, като вторият път бе, за да махнат гумите, които му сложиха 2 обиколки по-рано...
Еми само колко много точки пропиляха Макларън отначалото на сезона! В момента РБ вече трябваше да изостават в класирането при конструкторите, а Фетел да води с не повече от 20-тина точки на Луйс и около 40 на Бътън! А сега немеца води с 88 на Хамилтън и 100+ на Бутона...
Толкова много грешки в отбор от калибъра на Макларън никога не съм виждал в рамките на един сезон... А сезона даже не е свършил!