Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2011 20:33

"Фокс" мани ... Потресаващи грешки !

И те твоите вместо да си правят експеримент с Бътън ... ( който си е по назад в класирането ) ... правят опити с пилота, който е по близо до Фетелчо ... :roll:

То ясно, че двамата са равнопоставени, ама все пак, малко логика да вкарат тия британци бре !

Гледай .... чак аз се нервя ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 авг 2011 20:47

Хамилтън: Вината е моя, можехме да спечели двойна победа в Унгария

"Разочарован съм от себе си"

Люис Хамилтън заяви, че в Гран при на Унгария победата на Макларън е трябвало да бъде двойна. Британецът пое вината, след като това не се случи и вече изостава от Себастиан Фетел от Ред Бул на 88 точки. Люис водеше колоната в голяма част от надпреварата, но по-късно се завъртя и се върна на пистата застрашавайки връхлитащият го Пол ди Реста от Форс Индия. Хамилтън получи наказание и спиранията му в бокса до финала станаха шест. Така той загуби шанс да се бори за място на подиума и на финала остана четвърти, а съотборникът му Дженсън Бътън спечели победата.
"Срамота е, че не спечелихме двойна победа в Унгария, но вината е моя. Извинявам се на отбора, че не успяхме да го постигнем", заяви Люис. "Разочарован съм от себе си, но сега ваканцията дойде и мисля да се позабавлявам и да си почина истински. Трябва спокойно да си помисля за грешките, които съм допуснал на пистата от началото на сезона", завърши британецът
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 авг 2011 21:50

THE G.A.M.E написа:"Фокс" мани ... Потресаващи грешки !

И те твоите вместо да си правят експеримент с Бътън ... ( който си е по назад в класирането ) ... правят опити с пилота, който е по близо до Фетелчо ... :roll:

То ясно, че двамата са равнопоставени, ама все пак, малко логика да вкарат тия британци бре !

Гледай .... чак аз се нервя ! ... :lol:

Аз не случайно казах, че Фетел най-вероятно ще стане шампион благодарение на бокса на Макларън...

Колко "грешки" станаха вече?

Монако в Q3 Хамилтън не го пускат да направи обиколка до самият край на квалификацията, накрая като го пуснаха и хоп катастрофа и вземи този червен флаг - Луйс тръгва 10-и!
Канада Бътън блъсна Луйс... (тук поне вината не е на бокса)
Силвърстоун бе върха на сладоледа: на Хамилтън не му заредиха достатъчно гориво, а на Бътън не му завиха гумата
Нюрбургринг... дефектен съединител за Бътън
Хунгароринг изпускат двойна победа, защото вкараха Луйс ненужно още 2 пъти в бокса за гуми, като вторият път бе, за да махнат гумите, които му сложиха 2 обиколки по-рано... :o :shock: :o

Еми само колко много точки пропиляха Макларън отначалото на сезона! В момента РБ вече трябваше да изостават в класирането при конструкторите, а Фетел да води с не повече от 20-тина точки на Луйс и около 40 на Бътън! А сега немеца води с 88 на Хамилтън и 100+ на Бутона...

Толкова много грешки в отбор от калибъра на Макларън никога не съм виждал в рамките на един сезон... А сезона даже не е свършил!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2011 13:51

Интрига за титлата - нулева. До тук с негативизма. Другите два отбора - Макларън и Ферари се скъсват от работа, за да спечелят и някои друга победа, което е добре за нас феновете. Шампионата беше решен още след осмия кръг :(

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 авг 2011 13:58

MuFc1878 написа:Интрига за титлата - нулева. До тук с негативизма. Другите два отбора - Макларън и Ферари се скъсват от работа, за да спечелят и някои друга победа, което е добре за нас феновете. Шампионата беше решен още след осмия кръг :(

Недей така... спомни си титлата на Райконен. ;) И тогава уж шампиона бе решен, ама в последното състезание финландеца измъкна титлата от Хамилтън. ;) 2-3 отпадания на Фетел и да забрави за титлата!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2011 14:03

Просто няма за какво да се захвана, че интригата е възможна. Тая шбава не отпада и тва си е, дори всеки път 4ти да завършва пак е сигурен. Няма кой да печели постоянно :( Иначе споменатия от теб шампионат беше уникален. Сигурна титла изпусна британеца като съдбата си върна още следващата година.

X123
Контакти:

Мнениеот X123 » 04 авг 2011 00:44

След информацията, че Фетел е имал проблем с двигателя в Унгария, Фетел имаше и пролеми със спирачките и двигателя, няколко грешки, по-слаб от конкурентите двигател с около 60 к.с. и съмнително/ненадеждно работещ КЕРС - втори. Който го може го може. :cry:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 авг 2011 00:51

X123 написа:След информацията, че Фетел е имал проблем с двигателя в Унгария, Фетел имаше и пролеми със спирачките и двигателя, няколко грешки, по-слаб от конкурентите двигател с около 60 к.с. и съмнително/ненадеждно работещ КЕРС - втори. Който го може го може. :cry:

Ох как ви обичам такива дето говорите наизуст... Двигателя на Рено е с 30 конски сили по-слаб от двигателя на Мерцедес, който е най-мощен във формулата. Та къде ги видя тези 60 коня разлика?

И какво може Фетел? Виждаме го какво може... откакто спря да стартира пръв и да има чиста писта пред себе си на стартта не може да спечели! Да се радва, че в бокса на Макларън са такива идиоти и само прецакват пилотите си!

X123
Контакти:

Мнениеот X123 » 04 авг 2011 08:49

По BBC казаха, че Хамилтън сам е поискал смяната.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2011 09:55

X123 написа:По BBC казаха, че Хамилтън сам е поискал смяната.

Ами това е официалната информация от МакЛарън ...
Обаче истината вероятно е друга !

Нали не мислиш, че ако са сгрешили тактиците от отбора, Хамилтън ще тръгне да дава изявления наляво и надясно - "Как гадовете ме прецакаха" ! ??

Най нормалното нещо е пилота да поеме вината на целия отбор, щото при обратното положение, ще се разрази невероятен скандал !
А "Стрелите" най малко в момента се нуждаят от каквито и да е скандали !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”