Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 31 май 2013 13:31

Е това че Валдес е казал че иска да остане до края на договора си не значи, че Барса няма да го продадат, за да не го пуснат без пари следващото лято още повече при интерес на Монако, които са готови да хвърлят големи пари. А и дори да остане, не значи, че Монако няма да се насочат към друг вратар...примерно Рейна :lol: Така че нищо не се знае още :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 31 май 2013 13:32

тренер,значи ти искаш да дадем испански национал,световен и европейски шампион за 8 млн. и да вземем босненски национал за 15 млн.??? айде по-сериозно бе,човек...знаеш,че няма да стане тая работа.ревеш за защитници,ами ето-лебеда взе застаряващия и дебел коло туре,нали ти харесва.сега като вземе и гърка от шалке,дано останеш доволен...за мене трябва да се вземе и дефанзивен халф,ама лебеда си знае.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 31 май 2013 14:08

suareshampion написа:
victor__ написа:А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.

Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.

И още един въпрос - какво става с Коатес?

Абе пичове стига с това психически нестабилен ? Абе важното е един играч какво прави на терена бе мочмета за тоя клуб ! Суарес вкарва ,подава и се раздава ..това е важното ! Психиката ще се оправи ако медии ,рефери и мангали спрат да плюят срещу него ! Всички медии в англия са мангалски и праят кефа на дъртия пес . Ако Суарес си тръгне от Ливърпул ,дъртака ще умре от кеф. Едно ,че мрази Суарес ,заради случая с неговия циганин и второ мрази да гледа силни играчи в Ливърпул ,защото го е страх да не се наеме тоя гранд ,че после може да го мине по титли.
И защо ми кажи хората дават 40-50 млн за психично нестабилен футблист ..и те ли са психично болни ? :)

караш като кон с капаци, извини ме за сравнението. какво значи психически нестабилен? така: 6 мача няма да играе, да речем ще играе следващите 6, на 7-мия някой противников играч, ше го провокира ( защото всички вече знаят, че това е лесно и носи дивидент), Суарез ше отвърне както той си знае ( или ще ме убедиш, че си е взел поука и няма да отвърне), рефера ще го изгони, ФА ще го накаже за минимум още 10 (щото нали, е рецидив), медиите ще излязат със заглавия от рода на "Канибала Суарез", нашия допълнително ше се озлоби и т.н. Т.е - съвсем реална е възможността, освен сигурните 6 които вече има, да си прибави поне една 10 още. Или си сигурен, че това няма да се случи? Доводи?
Така, задай си въпроса: какво искаш - рисков играч, за който не се знае дали ше е във форма след като изпуска началото на първенстовот, но за който съществува огромната вероятност да бъде наказан пак, т.е да изпусне поне 1/3 от мачовете. Или искаш 40-45 млн сега веднага, с които да купиш друг или други играчи. И да - естествено, ше има кой да даде тези пари - просто Суарез в друг шампионат , в друга държава, няма да има това отношение към него. Иначе - по твоята логика - никой не го иска, голям кеф ше е да си остане при нас. Нишо, че ще гледа от трибунуте. Вкл. и това, че Суарез, както и Торес не са единствените центр. нападатели в света. И Ливърпул е бил клуб и отбор и преди тях и ще бъде и след тях. Надявам се да ми отговориш

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 31 май 2013 14:18

тук разковничето е следното-никой голям нападател,няма да иска да дойде при нас...и 80 млн. да му вземем на суарес,няма кой голям играч да дойде-нито играем ШЛ,нито печелим някакъв трофей.ще стане обратното-ако замине суарес,лебеда ще ни напълни със средняци,тип яго аспас,джо алън,борини и тем подобни...ключът е смяна на собствениците със някой руски олигарх или арабски шейх,вадене на зверски пари,незабавна смяна на смешника лебед и довеждането на голямо мениджърско име+големи играчи...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 31 май 2013 14:19

john barnes написа:тренер,значи ти искаш да дадем испански национал,световен и европейски шампион за 8 млн. и да вземем босненски национал за 15 млн.??? айде по-сериозно бе,човек...знаеш,че няма да стане тая работа.ревеш за защитници,ами ето-лебеда взе застаряващия и дебел коло туре,нали ти харесва.сега като вземе и гърка от шалке,дано останеш доволен...за мене трябва да се вземе и дефанзивен халф,ама лебеда си знае.

задължително дефанзивен халф , само с Лукас няма как да е караме.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 31 май 2013 14:33

According to the Daily Express, Liverpool have joined Manchester City and Real Madrid in the race to sign Sevilla's Jesus Navas.

A report in Marca has it that Sevilla will only accept offers in the £17m region for the talented midfielder.

I is reported that Navas is looking for a move in the Premier League with Liverpool and Manchester City leading the race.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 14:52

john barnes написа:тренер,значи ти искаш да дадем испански национал,световен и европейски шампион за 8 млн. и да вземем босненски национал за 15 млн.??? айде по-сериозно бе,човек...знаеш,че няма да стане тая работа.ревеш за защитници,ами ето-лебеда взе застаряващия и дебел коло туре,нали ти харесва.сега като вземе и гърка от шалке,дано останеш доволен...за мене трябва да се вземе и дефанзивен халф,ама лебеда си знае.

абе къв световен и европейски шампион бе алоууууу ? :) ми той няма един мач бе ...повтарям ЕДИН ..ХАХА ..ми той само тубите с вода носи на касияс бе и на валдес ...ми не виждаш ли ,че никой не го брои за жив в националния отбор бе джони ?
ще ти сменя фамилията накрая барнс ..да знаеш :)
бегович ,коло туре и пападопулос и те ще ти затворят устата ,както суарес ,коутиньо и стърдиж :) бегович колко пъти ни е отказвал попитах предния път и никой не ми отговори ? ми ние гол не можем да му вкараме бе ..ебати реакцията има тоя ...сто пъти по добре от шарана ,който не може да прецени едно елементарно центриране ??? Да не говорим колко удара от халите е проспивал и да не говорим за още колко куп смехории е направил и ощетил ливърпул .Да ти имам световния шампион да ти имам :) :) :) аз ако съм на дел боске няма да му дам медал на тоя некадърник , който е един от основните фактори ,заради които ,станахме за срам от години се лутаме по средата на таблицата ,като паляци и целия свтя ни бъзика и се подиграва !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 14:57

john barnes написа:тук разковничето е следното-никой голям нападател,няма да иска да дойде при нас...и 80 млн. да му вземем на суарес,няма кой голям играч да дойде-нито играем ШЛ,нито печелим някакъв трофей.ще стане обратното-ако замине суарес,лебеда ще ни напълни със средняци,тип яго аспас,джо алън,борини и тем подобни...ключът е смяна на собствениците със някой руски олигарх или арабски шейх,вадене на зверски пари,незабавна смяна на смешника лебед и довеждането на голямо мениджърско име+големи играчи...

поредните глупости и излишен жлъч срещу брендън !
монако къде играят ми кажи ? май до ония ден бяха в лига 2 .? :) тоя фалкао как може да отива в отбор ,който не се бори за Шл бе майка му дееба :)
и 80 млн да сме му вземели ,никой голям играч нямал да дойде ? :) днес отново си култов ..признавам те
колкото и да го плюеш роджърс ..той е начело на отбора ..примири се с действителноста и изчакай новия сезон ..стига само си ревал предварително
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 15:09

victor__ написа:
suareshampion написа:
victor__ написа:А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.

Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.

И още един въпрос - какво става с Коатес?

Абе пичове стига с това психически нестабилен ? Абе важното е един играч какво прави на терена бе мочмета за тоя клуб ! Суарес вкарва ,подава и се раздава ..това е важното ! Психиката ще се оправи ако медии ,рефери и мангали спрат да плюят срещу него ! Всички медии в англия са мангалски и праят кефа на дъртия пес . Ако Суарес си тръгне от Ливърпул ,дъртака ще умре от кеф. Едно ,че мрази Суарес ,заради случая с неговия циганин и второ мрази да гледа силни играчи в Ливърпул ,защото го е страх да не се наеме тоя гранд ,че после може да го мине по титли.
И защо ми кажи хората дават 40-50 млн за психично нестабилен футблист ..и те ли са психично болни ? :)

караш като кон с капаци, извини ме за сравнението. какво значи психически нестабилен? така: 6 мача няма да играе, да речем ще играе следващите 6, на 7-мия някой противников играч, ше го провокира ( защото всички вече знаят, че това е лесно и носи дивидент), Суарез ше отвърне както той си знае ( или ще ме убедиш, че си е взел поука и няма да отвърне), рефера ще го изгони, ФА ще го накаже за минимум още 10 (щото нали, е рецидив), медиите ще излязат със заглавия от рода на "Канибала Суарез", нашия допълнително ше се озлоби и т.н. Т.е - съвсем реална е възможността, освен сигурните 6 които вече има, да си прибави поне една 10 още. Или си сигурен, че това няма да се случи? Доводи?
Така, задай си въпроса: какво искаш - рисков играч, за който не се знае дали ше е във форма след като изпуска началото на първенстовот, но за който съществува огромната вероятност да бъде наказан пак, т.е да изпусне поне 1/3 от мачовете. Или искаш 40-45 млн сега веднага, с които да купиш друг или други играчи. И да - естествено, ше има кой да даде тези пари - просто Суарез в друг шампионат , в друга държава, няма да има това отношение към него. Иначе - по твоята логика - никой не го иска, голям кеф ше е да си остане при нас. Нишо, че ще гледа от трибунуте. Вкл. и това, че Суарез, както и Торес не са единствените центр. нападатели в света. И Ливърпул е бил клуб и отбор и преди тях и ще бъде и след тях. Надявам се да ми отговориш

Няма какво да ти отговарям .За теб ще стане едно ,за мен друго .Това е . За мен ще се върне улегнал и много по спокоен и ще вкара едни 30 гола .Аз искам да гледам неговата игра в Ливърпул не някой друг .Не ме ебе за парите . Ето отговорих ти .
За мен Ливърпул ще стане голям отбор много скоро и той е част от пъзела.Ако си тръгне лошо..много много лошо..
Последна промяна от suareshampion на 31 май 2013 15:12, променено общо 1 път.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 31 май 2013 15:10

BREAKING NEWS ON SKY SPORTS: Luis Suarez confirms he wants to leave Liverpool.

Прав му път,както каза един колега LFC ще го има и след Торес,и след Луис,и след Стиви
Sky Sports News - Luis Suarez: "My reason for leaving is not the money, I don't feel comfortable here anymore."

Върни се в “Ливърпул”