ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Не му се връзвайте на "оня"! Нека си леляка на воля! Преди кака Дора да обяви истинските дългове на дружеството няма да има смяна на "водещият"! Та, нека оставим ромито да си помечтае известно време!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
гражданин от село написа:То Любо се възползва от собствения си съвет след като хариза ЦСКА на Черепа.
Те,затова с Гришата си бяха на една трибунка
гражданин от село написа:Beladona написа:Бяхме , но той повтаряше групи ...
И ти ли си от Микре?
Не, аз съм от Голец , детската градина в Микре изключи Ганчев за трошене на ситно на бел тебешир ! Не остана един цял ....
Последна промяна от Beladona на 30 ное 2015 22:31, променено общо 1 път.
red_blade написа:Beladona написа:гражданин от село написа:С какво Божков е алтернатива на Ганчев?
Боби Ваклинов те търси за златен скункс за тоя въпрос !
А тебе те търсят за„златен дъжд“ от „Московска“
За златен не се хабя , чакам диамантен .
red_blade написа:Beladona написа:red_blade написа:Beladona написа:Кировец написа:Мадам Ба днес губи 1 млн евро, ама покрай играчи като Ганчев и Божков тя знае, че след това ще върти добър бизнес. Та - по-добре сега малко, щото после ще има пак и то редовно. Все пак явно тя е сериозен играч на трансферния пазар.
С Божков ще завърти една нула, гаранция !
Ти дали не списваш репортажчета и статиики в тъпспорт
Отдавна трябва да ме четат и цитират тия шушумиги
Направо са ти одрали кожата
Да преписват момчетата , да громят Припознавачите и тъпаците като Дърпатов !
Кировец написа:Повече яснота и нова конкретна позиция от страна на един от най-богатите българи се очаква да има, след като той се прибере от чужбина. Това трябва да се случи на 6 декемри.
topsport
Ок , той може би заминава утре някъде ...
CSKA 78 написа:Не му се връзвайте на "оня"! Нека си леляка на воля! Преди кака Дора да обяви истинските дългове на дружеството няма да има смяна на "водещият"! Та, нека оставим ромито да си помечтае известно време!
Фолки, Марков ходи с пълен памперс из Армията ... Хахахах !
-
Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:Бяхме , но той повтаряше групи ...
И ти ли си от Микре?
Не, аз съм от Голец , детската градина в Микре изключи Ганчев трошене на ситно на бел тебешир ! Не остана един цял ....
Подозирах аз, че я тебешир я клечка за челик е в основата омразата ти към джуджето.Това да си малтретиран още като дете от твое другарче наистина водило до тежки психически увреждания за цял живот.Кажи къде да ти изпратя едно кашонче абсолютно цили, ненастъргани и много цветове?Горкото то било жертва на детско насилие!

Преди малко Марков по TV 7 каза, че Ганчев е основен кредитор, както и собственик на ПФК ЦСКА!
Ромито пишка газ!

Ромито пишка газ!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:Бяхме , но той повтаряше групи ...
И ти ли си от Микре?
Не, аз съм от Голец , детската градина в Микре изключи Ганчев трошене на ситно на бел тебешир ! Не остана един цял ....
Подозирах аз, че я тебешир я клечка за челик е в основата омразата ти към джуджето.Това да си малтретиран още като дете от твое другарче наистина водило до тежки психически увреждания за цял живот.Кажи къде да ти изпратя едно кашонче абсолютно цили, ненастъргани и много цветове?Горкото то било жертва на детско насилие!
Прав си, от малък съм потресен как искаше да си завре цял тебешир в левата ноздра ... 3 години му трябваха да се научи да си го прави на прах , тежко е ...