Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот groti » 08 яну 2011 17:55

Ако Карвальо дойде,а Гарата остане е логично да приемем,че в доста мачове Дарко ще играе изтеглен назад (да не забравяме,че доста клубове са играли с конструктивни халфове върнати назад),а Грийн може да е защитник.Решаваме немалко проблеми така..
110 години любов!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 яну 2011 17:55

batbozho написа:Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телца :) Остава да си вземете и титлата сега.

Мерси. Като ни давате играчи като Гонзо, Гарата и Карвальо и ни пожелавате титлата няма как да не сте любимия ми отбор след нас. Дано влезнете в Европа :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 яну 2011 17:56

Дано Дембеле остане и с Карвальо ще направят убийствено нападение.Ако дойде и Бенжалюн ще стане супер отбор.Батков може добре да се замисли ако продаде Дембеле ще спечели 2 млн. ама ако поеме риска и влезнем в ШЛ ще спечели много повече отколкото трансфера на Дембеле.Не мисля че дори да остане Гарата и да вкара има нема 5 6 гола цената му ще падне с повече от 300-400 хиляди.С 1 изречение запазим ли състава вземем ли Карвальо минаваме групите на ЛЕ и тогава нема да са 2 млн. а много повече а и милиони щастливи сини сърца.САМО ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 08 яну 2011 17:56

Ще е супер да останат и двамата но според мен по-скоро ще си пречат.

Чакам централен защитник в понеделник.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 яну 2011 17:58

Да ви е честит :)
само незнам как ги смятате да играят и двамата едновременно или ще се сменя тактиката заради Де Карвальо
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 яну 2011 17:59

batbozho написа:Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телца :) Остава да си вземете и титлата сега.

Тва е приказка, айде и Вие с комбинацията Коко/Локо да излезете и да разцъкате малко из Европата ;)
С такава публика го заслужавате ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Tommi » 08 яну 2011 18:00

dxl написа:
Tommi написа:Ако Дембеле остане, Карвальо трябва да го пускат по, крилото, вместо Младенов. Ако не се справи на тази позиция, ще се наложи да "играе" на мястото на Иса - няма друга алтернатива. Когато Дарко няма възможност да играе, мястото му трябва да заеме Йовов (а негови заместници ще са Киров и Александров).

Разбирам, че всеки има мнение, но при цялото ми уважение към Ицо Йовов (защото е дал не малко за Левски) - вече няма физическия потенциал да изиграе 90мин. дори във вътрешното ни първенство. (Няма да коментирам отигравания от типа - бави топката, грешни пасове, слаби изстрели и тн., защото всеки има спадове).

За мен ще е малко... странно Карвальо да играе по крилото, въпреки, че може.
Иначе не вярвам да го гласят за поста на Иса. :) Може би в началото. докато се сработи, няма да е титуляр, но в последствие...

Все пак зависи и кво ше става с Гарата...
Ще ми е интересно да видя 4-4-2 с Гара и Карвальо. Просто защото са различни като стил. А и все пак, в момента отбора играе за Гара - всички топки са към него - високи, ниски, тъч, от вратаря... Не мисля, че с този тип игра би се получил добър тандем, но ще видим.

Да не мислим от сега схеми много-много и кой къде ще играе, щото в следващите два дни може да го пратят в ЦСКА, Славия, Бурса, Лех, Ман Ю. Генчлербирлиги и тн...
За това и бях казал, че вече трябва да видя даден играч в официален мач, за да повярвам. Щото взе да ми писва от потайността на ръководителите (не само на Левски), отделно от журналистическите "драсканици".
За това правя евала на хора като Балъков и Карвальо, които си казват кого искат, към кого има интерес (вътре-вънка) и тн.

Йовов има голяма класа и още по-голям опит, а това е напълно достатъчно за А група, срещу всеки отбор ;) Същото се отнася и за Александров.
Скоро писах, че промяната на схемата няма да е много удачно, защото ще се наложи да се лишим от Дарко. А според мен е по-добре да "жертваме" Карвальо вместо Тасевски.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 08 яну 2011 18:02

от bojiTHEmaster на 08 Яну 2011 16:47

caci написа:
Карвальо,според мен е по-добър от Гара погледнато комплексно,а ако постигне КПД-то на Гара,ще се окаже и по-скъп.

Сигурно си единствения човек на планетата, който смята че Карвальо е по-добър от Дембеле...
Не забравяйте какво каза Батков. Че задължително ще вземем набелязания нападател (Карвальо), независимо дали Гарата ще си тръгне или не. Така че шансът двамата да играят заедно в Левски не е 1:1000 а 50:50

На Гара слабостите му са в обработването на топката,дай му на него да си я пусне напред и да надбяга защитника,трудно я запазва и затова най-вече в Европа се видя това.Ако не вкарваше толкова много щеше да е един от всички,но май до сега само в Левски е успявал така да вкарва.
Карвальо не вкарва толкова/но и Гара в Локото не вкарваше така/,но има много по-добра техника и поглед върху играта,а ако има и късмета на Гара да вкарва,бързо ще забравим за Гара,ако бъде продаден.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 яну 2011 18:03

[offtopic]Дано Левски стане шампион Литекс 2ри и Локото 3ти в Европа.Ние ще играем на Васил Левски те ще играят на Герена и тей.[/offtopic]
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”