Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Мнениеот White Snake » 15 мар 2012 22:37

blue avalanche написа:

Както казах-убиец!!!

Килъри,хандбалисти,баскетболисти,дежурни по засади.....всякакви ги имаше днеска.
Тотално себераздаване на нашите даже накрая на Здравко му свършиха батериите, седеше на едно място и не мърдаше :lol: Браво машини !!! Един прекрасен ден за Пловдив
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 22:41

White Snake написа:
blue avalanche написа:

Както казах-убиец!!!

Килъри,хандбалисти,баскетболисти,дежурни по засади.....всякакви ги имаше днеска.

Но само един е в болницата,нали?А вашите са се прибрали по домовете си.Предполагам...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:47

И от мен честита победа на Локо Пловдив, според мен я заслужихте напълно ;) Радвам се и за Симитли, дано ви се падне гостуване там на полуфинала и финалът с Лудогорец или Литекс да е при нас, в Зарата :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 мар 2012 22:52

Ицак вкарвам логика при продълженията...ако кажеш, че ти хареса играта на нашите в продълженията, не знам какво повече да кажа.
За мен лично не ги изиграха правилно...чисто си се върнахме отзад и ряпкахме топката напред само и само да е по-далеч от нашата половина, вместо тоя слаб отбор да го награбиш и да го премажеш докато от него не остане една червена ягодова каша.
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 15 мар 2012 22:57, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 15 мар 2012 22:56

blue avalanche написа:
White Snake написа:
blue avalanche написа:

Както казах-убиец!!!

Но само един е в болницата,нали?А вашите са се прибрали по домовете си.Предполагам...

Не оправдавам Бенжалюн.И без това не го харесвам.Само че не вярвам да го е направил умишлено.Вратарския пост е много рисков и има много такива случаи
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 мар 2012 23:03

Ванко_Ултраса написа:Ицак вкарвам логика при продълженията...ако кажеш, че ти хареса играта на нашите в продълженията, не знам какво повече да кажа.
За мен лично не ги изиграха правилно...чисто си се върнахме отзад и ряпкахме топката напред само и само да е по-далеч от нашата половина, вместо тоя слаб отбор да го награбиш и да го премажеш докато от него не остане една червена ягодова каша.

Хареса ми, нищо не казвай. В умрялото българско първенство едвам изкарват 90 минути повечето. Наще изкараха 130 с продълженията. Трето полувреме ама не по канал 1! Наще ме ИЗУМИХА с физическата си подготовка. Ако имаше още 15 минути тоя мач отиваше на 3:1 ако не и на 4:1 !!!! Иска ти се да бием със сто гола, ама по-добре да биеш с един, от колкото после да се обясняваш защо си паднал, нали така :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 мар 2012 23:12

Някой има ли инфо нашите, как са с картоните и дали има някой от нашите, който заради натрупани картони да пропуска мача в Каварна?
Ицак тоя умрял отбор угасна физически баш на продълженията и нашите, ако имаха малко повечко самочувствие щяха да ги размажат, а не да се приберат отзад и да ряпкат топката, където им падне...това имах предвид да кажа.
Иначе въпрос на гледна точка...всеки вижда нещата от своята "камбанария"!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 мар 2012 23:15

Ванко_Ултраса написа:Някой има ли инфо нашите, как са с картоните и дали има някой от нашите, който заради натрупани картони да пропуска мача в Каварна?
Ицак тоя умрял отбор угасна физически баш на продълженията и нашите, ако имаха малко повечко самочувствие щяха да ги размажат, а не да се приберат отзад и да ряпкат топката, където им падне...това имах предвид да кажа.
Иначе въпрос на гледна точка...всеки вижда нещата от своята "камбанария"!

Карвальо със сигурност! :) За Каварна не знам ама за Лудогорец бая ни начеса тоя съдииския ... днес!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 мар 2012 23:29

Лошото е,че това с картоните ще продължи и в Каварна и както каза Здравко,ще се чудим как да съберем отбор за следващите два мача.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 15 мар 2012 23:42

Здравко и Даксон са с 5-ти жълт картон и заедно с Карвальо пропускат Каварна.

Напълно заслужена победа.Надиграхме Левски в супер мач съпътстван с напрежение,полудяване,еуфория и какво ли не-на изравнителния гол паднах през седалките и се пребих като куче дейба. :mrgreen:
Респект на синята агитка.Достойно представяне.
Съдията направи грешки и в двете посоки.Спести чист червен картон на Вальо.А при червените картони можеше да изгони и само Карвальо,но като цяло повечето неща бяха в наш ущърб.Две дузпи,поне две 100 % слизания сами с/у вратаря спрени с измислени засади.Сумати измислени фалове като във второто продължение направо се оля.
Дано всичко с Пламен Илиев е наред,но съм сигурен че това на Бенжелюн не е умишлено,за съжаление се случват и такива работи.
Последна промяна от batbozho на 15 мар 2012 23:44, променено общо 1 път.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Върни се в “Локо Пловдив”