ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Супер талант на Ботев подписа за 2.5 години с Локо!
Знам със сигурност,че идва при вас без желание и много съжалява,че няма да е в Ботев,НО има и други фактори заради това му решение....
-
Суперталантът на Ботев се казва Тошко Неделев! А Илиян щом е решил да бъде твърде резерва в отбор, чийто фенове се скъсаха да го плюят две седмици,негов проблем! Мислех го за доста по-разумен, но явно рано е решил да става глезльо.
Аз съм много против фаворизирането на Йорданов и дискусиите,които бяха създадени досега за това момче!
Той просто е един футболист,който тепърва трябва да се доказва,какво може и ако успее(пожелавам му го) ок,ако ли не,той просто ще е поредния прехвален и напуснал отбора ни още през лятото! Просто не виждам,защо толкова се спекулира толкова покрай това момче????? Ми първите ми впечатления са такива,че с неговите физически данни (дребен и кльощав) Илиян трябва да е наистина "суперталант" за да пробие не само в Локомотив ами въобще във футбола на ниво А група! Ще поживеем и ще видим!
Що се отнася до днешната първа тренировка,не виждам смисъл да се коментира посещаемостта за пореден път!
Локомотив Пловдив и в частност феновете му са първите,които събраха 6000 на първа тренировка през 2001-ва,а преди 2 години отново над 3000 души препълниха централната трибуна и пистана пред нея след идването на Коко Динев! Такива цифри от 1000-1500 души на първа тренировка си е нещо напълно нормално за черно-белия клуб! Нека неградските депесари ми кажат,кога са се събирали те толкова на подобна тренировка,освен ония 1000 души миналата година,когато влязоха в престижната Б група???? Да не говорим за двата столични гранда,които са уж по-големи Бг.клубове!?
Днес за първи път от години тренировката ни беше в делничен ден и наистина бяхме около 5-600 души,но това не е нито за подигравка нито е срамно........!
Той просто е един футболист,който тепърва трябва да се доказва,какво може и ако успее(пожелавам му го) ок,ако ли не,той просто ще е поредния прехвален и напуснал отбора ни още през лятото! Просто не виждам,защо толкова се спекулира толкова покрай това момче????? Ми първите ми впечатления са такива,че с неговите физически данни (дребен и кльощав) Илиян трябва да е наистина "суперталант" за да пробие не само в Локомотив ами въобще във футбола на ниво А група! Ще поживеем и ще видим!
Що се отнася до днешната първа тренировка,не виждам смисъл да се коментира посещаемостта за пореден път!
Локомотив Пловдив и в частност феновете му са първите,които събраха 6000 на първа тренировка през 2001-ва,а преди 2 години отново над 3000 души препълниха централната трибуна и пистана пред нея след идването на Коко Динев! Такива цифри от 1000-1500 души на първа тренировка си е нещо напълно нормално за черно-белия клуб! Нека неградските депесари ми кажат,кога са се събирали те толкова на подобна тренировка,освен ония 1000 души миналата година,когато влязоха в престижната Б група???? Да не говорим за двата столични гранда,които са уж по-големи Бг.клубове!?
Днес за първи път от години тренировката ни беше в делничен ден и наистина бяхме около 5-600 души,но това не е нито за подигравка нито е срамно........!
Последна промяна от fire на 09 яну 2012 21:59, променено общо 1 път.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Аз съм сигурен, че при вас няма да получат никакъв шанс нито Маламов нито Йорданов. И двамата са много добри и технични футболисти и ако им дадете шанс ще ме изненадате.
Защо мислиш така,колега ? Ако се докаже в тренировките и контролите,ще получи шанс.Ако не...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
Модератор ЛокоПД написа:Пловдивчанинът написа:Аз съм сигурен, че при вас няма да получат никакъв шанс нито Маламов нито Йорданов. И двамата са много добри и технични футболисти и ако им дадете шанс ще ме изненадате.
Защо мислиш така,колега ? Ако се докаже в тренировките и контролите,ще получи шанс.Ако не...
Абушев малко ли се доказваше? И какъв шанс получи?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
noctambulist написа:Модератор ЛокоПД написа:Пловдивчанинът написа:Аз съм сигурен, че при вас няма да получат никакъв шанс нито Маламов нито Йорданов. И двамата са много добри и технични футболисти и ако им дадете шанс ще ме изненадате.
Абушев малко ли се доказваше? И какъв шанс получи?
Първо,треньорът е друг.Второ,сигурен съм,че Абушев съм го гледал малко повече от теб.Трето,когато отиде в отбор,в който също можеше да се докаже,какво се получи ? А лично Илиян Илиев държеше много на него.Явно,нещо е липсвало.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Той може да е суперталант за Ботев, но суперпосредствен за Локо! Разликата в нивото на двата клуба е огромна! Не съм го гледал, ама казват , че бил техничен, бърз Ще го видим - дано да се докаже и утвърди! Ако ли не - пак в Ботев или Любимец!
rstein написа:Той може да е суперталант за Ботев, но суперпосредствен за Локо! Разликата в нивото на двата клуба е огромна! Не съм го гледал, ама казват , че бил техничен, бърз Ще го видим - дано да се докаже и утвърди! Ако ли не - пак в Ботев или Любимец!
да се обиграе малко и ако показва добри игри лятото си го взимане отново
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Пловдивчанинът написа:Аз съм сигурен, че при вас няма да получат никакъв шанс нито Маламов нито Йорданов. И двамата са много добри и технични футболисти и ако им дадете шанс ще ме изненадате.
Ами така мисля, защото до момента освен Крачунов не се сещам за друго младо момче получило шанс при вас. Примерно един Цецо Йотов сега се сещам на прима виста. Според мен трябва да се дава шанс 1-2 мача да се пусне титуляр ако не става отива си и това е. Според теб по-добре ли е да има толкова много чужденци в отбора като половината с нищо не са повече от българите.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:
Ами така мисля, защото до момента освен Крачунов не се сещам за друго младо момче получило шанс при вас. Примерно един Цецо Йотов сега се сещам на прима виста. Според мен трябва да се дава шанс 1-2 мача да се пусне титуляр ако не става отива си и това е. Според теб по-добре ли е да има толкова много чужденци в отбора като половината с нищо не са повече от българите.
Няколко юноши от школата подписаха професионални договори и ги пускаха в последните мачове от есенния полусезон.И пак ще кажа,че треньорът е нов.Мисля,че Велев ще залага и на младите,докато Канатларовски не го правеше.
ПС.Аз също съм против заглавия като "Суперталант..." и така нататък.Суперталанти в БГ отдавна няма,особено пък в Ботев ПД