ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: За една ''спечелена купа''...почти

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 14:45

Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате :lol: :lol: :lol: Доста жалко от твоя страна ;)
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност ;)

Aйде да не си кривим душата!Надали тия отбори където се борят за 4 място, ще викат за Славия :lol: То просто няма логика!Коя е тая цяла България където иска да победи Славия незнам!Аз знам само, че вие и феновете на Левски искат да биете ;)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 май 2011 14:46

Няма за какво да се гръмвам, по добре попитай Радуканов защо беше това изказване, че не винаги фаворитът печели...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 14:47

HEATSEEKER написа:Наближавайки финала за Купата на България, привърженнииците и на двата отбора сипят люти закани и очакват да приберат трофея.В спорта винаги ще има победители и победени и...неуредени финансови взаимоотношения.Именно такива са тези отношения между ''червените'' и ''белите'', проблемът идва от вече забравения в България Райс Мболи.Няма грешка ''Славия'' все още си чака парите за този вратар, а сумата никак не е малка, точно 500000евро..Ето и идеалната възможност за оправяне на този дълг.Купа срещу борч...
Разбира се това е в сферата на вероятностите, но нека не си припомним думите на Радуканов преди няколко дни той каза ''Спомнете си мача на Герена не винаги фаворитът печели''край на цитата. :!: Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч :?:

надали ЦСКА има да дава пари на Славия за Райс!Все пак ЦСКА го продаде и парите на 80% сигурно отидоха при Славия!Така че не виждам как заради него може да им дадем мача!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 14:48

HEATSEEKER написа:Няма за какво да се гръмвам, по добре попитай Радуканов защо беше това изказване, че не винаги фаворитът печели...

Ми каза го защото си има понятие от футбол!Защото 2 поредни мача не печелим и малко или много момчетата са разколебани!После мача за купата въобще не е като другите мачове!Да не би да е казал нещо което не е истина а?Казва го да се застрахова, ако случайно вземем да паднем да не го изядете с все парацалите!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 май 2011 14:51

Ако във футбола има логика, ЦСКА би трябвало да победи, но когато властват финикийските знаци играта на терена е подчинена на други правила.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 23 май 2011 14:54

HEATSEEKER написа:Няма за какво да се гръмвам, по добре попитай Радуканов защо беше това изказване, че не винаги фаворитът печели...

Абе ти наред ли си ??? От футбол и спорт отбираш ли изобщо??? Еми много ясно, че не винаги фаворита печели. Този сезон изпадналия в Англия Бирмингам победи Арсенал във финала на Купата на Лигата.. кой беше фаворит според теб?
Ебати дебилните мисли, ебати дебилната тема!
Левскар съм, ама с оглед на формата Славия ама грам не заслужава да спечели.. абсолютна трагедия сте! Така че ще е някакво чудо да биете.. но все пак е един мач и нищо не се знае..

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 23 май 2011 15:06

Щях да съм за Славия
НО в случая ще викам за ЦСКА и се надявам Черно море да играе в европа..

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 май 2011 15:06

Като фен на ЦСКА и МЮ бих казъл така Славия има повече шанс да вземе купата срещу ЦСКА отколкото МЮ ШЛ срещу Барса.
Колкото до Мболи си мисля, че ние вече дадохме мача на Овча купел есента малко след като получихме вратаря.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 23 май 2011 15:12

cska_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате : Доста жалко от твоя страна ;)
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност ;)

Ако мача се играе -жалкото ви отборче няма как да бие с тия 1123243 поредни загуби-че вие два паса не може да вържете!!Цяла Българи щяла да бъде за вас- :lol: :lol: :lol: :lol: -боли ме фара-нали знаеш че силните всички ги мразят!! :evil: :evil: Естествено,че ще сме арогантни и надменни-щото сме ЦСКА-а вие сте?
Ние сме първия български полуфиналист в турнир от Европа. Първият софийски отбор шампион на България. Първият български носител на Интертото. Достатачно ли е ?

Потребителски аватар
NIKI_RED

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот NIKI_RED » 23 май 2011 15:16

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЦСКА!ДАНО ВЗЕМЕМ КУПАТА!ПРИТЕСНЯВА МЕ МАЛКО ТОВА,СЛАВИЯ ДА НЕ ЗАБЪРКА НЯКОЙ БЕТОН И ДА СЕ НАДЯВА НА ДУЗПИ!

Върни се в “ЦСКА”