Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот plovdivchanina » 05 дек 2010 12:09

Марин е бил вчера на Спартак-Брестник и според инфото е гледал Данчо Христов, но може и някой друг да си е харесал според мен левият бек на Спартак Асен Вълчев е добро попълнение първо Тони няма алтернатива и второ в някои от мачовете този сезон игра доста слабо.
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Двама нови в БПФК

Мнениеот rump_shaker » 05 дек 2010 15:07

blue avalanche написа:И като откриете тези таланти от цялата страна какво?Ще ги докарате в Пловдив?И къде ще ги настаните?Общежитие,пансион,футболна академия?Или ще им търсите квартири из Пловдив?Кой ще се грижи за тях?Кой ще ги наблюдава?Така ставало то.Пред компютъра във форума е много лесно.

Еееее че дразниш така бе мамка му. Ти изобщо знаеш ли какво има в Пловдив. Ние да не сме село бе малоумник!!! Знаеш ли че сме дали полвината медалисти от олимпиади от спортното ни училищи с развити пансиони и прочие. Кво си мислиш че нямаме клубни квартири и прочие. Вие съвсем ни взехти за НЕАНДЕРТАЛЦИ. Ай ако обичаш ти богоизбрани гражданино живеещ в град със супер-развита инфраструктура и социална политика, ако обичаш стой си там и си коментриай вашите МЕГА ХИПЕР ТИТАНИЧНИ Отбори с школи на които и Реал Мадрид ще им завиди. Остави ни нас селяните и неандерталците да си живеем в колибите и да си гледаме нашето си става ли. На всяка манджа мерудия.... аман !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 06 дек 2010 15:13

Току що разбрах,че Гаджалов е освободен от Локомотив ПД,лично мое мнение е ,че на всяка цена трябва да си върнем това момче.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 06 дек 2010 15:55

Az sum protiv vrushtaneto na Gadjala. Predateli ne ni trebvat!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 дек 2010 16:27

емо73канар написа:Току що разбрах,че Гаджалов е освободен от Локомотив ПД,лично мое мнение е ,че на всяка цена трябва да си върнем това момче.

Подкрепям те напълно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 06 дек 2010 17:34

Гаджала и Аргиров(ако го освободят) задължително трябва да ги превлечем , просто ще се отрази страхотно на защитата!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 06 дек 2010 18:49

С две ръце ЗА привличането на Гаджалов! Да не забравяме още две момчета - Витанов и особено Чудомир, те знаят, какво е Ботев за нас, вярвам, че същото е и за тях.
Да не звучи като препоръки или ултиматум към Бакалов това ми желание, но би било фантастично да си върнем тези момчета.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 06 дек 2010 19:38

Гаджалов има място при нас, докато за Чудото имам доста колебания. Иска ми се да си върнем Илиян Йорданов от Любимец, има хляб в това момче :P

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 06 дек 2010 21:31

Определено Емил Аргиров ако го вземем ще е доста добро попадение няма значение, че е играл в Локото просто наистина е много добър пък и в Спартак беше лидер. За Гаджалов ще е по-трудно, защотото ако се върне не се знае как ще бъде посрещнат, но иначе съм ЗА завръщането му.
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 07 дек 2010 08:28

Какво значи,как ще бъде посрещнат Гаджала ???След като стана ясно ,че няма да има отбор,трябваше да спре да се развива ли ???Да не мислите ,че на него му е било лесно да отиде в Локото,а и от локомотивци знам ,че е бил най добрият отдзад,но заради скъпо платените чужденци е седял резерва и,че през пролетта е щял да играе но Тото Динев не е успял да спазари нито един от тези тъй наречени "звезди" и затова го освобождават.
п.п. г-н Бакалов иска ме си това момче,той е истински Ботевис и има място на Колежа.

Върни се в “Архив”