ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

rivan_bg
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот rivan_bg » 01 ное 2010 09:13

fbox7 написа:Ако Дудучето обича ЦСКА,ставам трамвай веднага !!! :) Този човек ни еба майката на отбора с тези протести,бойкоти и псувни !!! Преставайте овце да се водите по тоя дебелия и да си подкрепяме отбора,че говедата ни се смеят !!! ДУПЧИ ДУПЧИ СПАСЕЕЕЕ ДОКАТО СИ МЛАДДД,че като остарееш ще ставаш за таша...шак...шак :) Спас Делев май ще се окаже нашата машина за голове и нашия Рууни !!! Напред Армейцииииии !!!

Мойто мнение е че Дучето обича ЦСКА но в момента се води от финансови интереси а ако не го прави това значи само 1 че той просто е заблуден от главата и което е по зле защото тогава ще загуби и тези фенове който го следват като кученца,майка кърмилка,защото много пъти е показвал свойта безрезервна любов към отбора.А иначе за далаверите Дуче-ЦСКА няма да говорим двата супермаркета,кафенетата и така това са неща докарани от ЦСКА,иначе как си обяснявате човек без 2 часа трудов стаж да има два супермаркета,е той ги продаде но ги имаше

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 01 ное 2010 14:24

Преди не ни се даваха 10 лв. за билет, сега не ни се хабят сили за подкрепа на отбора... Защо? Защото е по-лесно да си псуваш по всеки и по всичко и да насърчаваш комерсиални типове като Дучето, които да правят сеир... А сеира е безплатен и не изисква усилия! Идеална кауза за всеки, на който не му пука за ЦСКА! А най-идеално е за съперниците на ЦСКА! Стойте си извън стадиона и всичко ще се оправи... Може това да вреди на отбора, но нали му е добре на Дучето, пък и не се изискват пари и някакви усилия... Изисква се само да се псува и да се отрича, всичко и всеки! И дано тези от Титан се смилят и вземат да отпуснат някоя хилядарка на Дучето, че в противен случай още много има да си стоим извън стадиона... Но важното е да се псува и да казваме, че "обичаме" ЦСКА!

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 02 ное 2010 08:35

Една малка част от интервюто на Тошко Янчев оставам без думи,сами преценете дали не е време да се спре с бойкоти и протести в името на ЦСКА (само за хората който найстина обичат отбора).Дойде време което не съм вярвал че ще настъпи.Футболисти нв ЦСКА не в прав текст да молят за публика.БЕЗ ДУМИ !!!!!!!!

- На мача с Берое ЦСКА се чувстваше като гост в София. Какво мислите за конфликта между ръководството и феновете и какъв е начинът хората да се върнат на трибуните?
- Това е наистина много неприятно и трябва възможно най-бързо проблемът да бъде решен. Колкото по-бързо всички в клуба се обединим в името на ЦСКА, толкова по-добре. ЦСКА е над всеки независимо дали е ръководител, треньор, футболист или фен. Всеки трябва да се бори за идеята и доброто на клуба. Дано феновете се върнат час по-сокро на трибуните, защото подкрепата им е от огромно значение. Винаги са били зад нас и са ни вдигали в трудни моменти. Вярвам, че пак ще го направят.

НАЙСТИНА Е ВРЕМЕ ЗА БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДКРЕПА КЪМ ОТБОРА.Напълно съм зад Тошко,неговите думи подкрепят на 100% моето мнение,а то е :
ОТБОРА НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЛУПОСТИТЕ КОЙТО ВЪРШАТ РЪКОВОДСТВО И ФЕНОВЕ,ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС,ВРЕМЕ Е И НИЕ ФЕНОВЕТЕ ДА ДАДЕМ НАШЕТО ДЯЛОВО УЧАСТИЕ КЪМ ОТБОРА КОЙТО ОБИЧАМЕ А ИМЕННО ЦСКА

fbox7

Мнениеот fbox7 » 02 ное 2010 16:56

Време е за промяна така е !!! Време е да се върнем на стадиона !!! Време е да подкрепим любимия ни отбор,защото сега ЦСКА повече от всичко има нужда от нас.Нека бъдем заедно и да не позволяваме на никой и на нищо да ни раздели и да ни попречи да си подкрепяме отбора.Нека 1 път завинаги да бъдем заедно заради това общо нещо,което ни обединява ! Заради ЦСКА сме длъжни да бъдем на стадиона и да дерем гърла !!! Време ние феновете да не се бъркаме в интересите на Дучето и да не се водим от него като от диктатор,защото нашето място е там на стадиона !!! Време е да сложим КРАЙ НА ПРОТЕСТА срещу ЦСКА !!!Време е да спрем да вредим на това,което обичаме всички !!

ivo1943
Контакти:

Димитър Борисов или Дучето?

Мнениеот ivo1943 » 05 ное 2010 15:10

Аз съм фен на ЦСКА! От тези които са на всеки домакински сядат в сектор А защото иска само да подкрепя! Сектор Г вече не е същия! В него пребивават групички които вобще не са дошли да гледат мача! Които са ПОДСТРЕКАВАНИ, ЗАКРИЛЯНИ и РЪКОВОДЕНИ от Дучето да плюят всеки който не плаща! Това си е чиста проба рекет скрита зад марката ЦСКА!Затова сектор Г е празен! Аз подкрепям собственика! Който не е собственик не може да разбере колко е трудно да се даржиш над водата без да потанеш! Особено ако има паразити като Дучето който само искат да лапат! Искам да разбера колко фенове мислят като мен? Колко са изгонените от любимия сектор?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Димитър Борисов или Дучето?

Мнениеот zlatan » 05 ное 2010 15:17

как да ти отговори човек сега на този въпрос?Дучето-работата му е да подкрепя отбора,а на Гърнето да дава пари.
Ама като ви Знам феновете на ЦСКА,колко сте взискателни-май и него ще изгоните и тогава вече нема кой да дава кинтите.
Слушам сега 29-бизнесмена и Стоичков щели да издържат ЦСКА,ама коя ЦСКА незам.
LEVSKI_FOREVER

ivo1943
Контакти:

Мнениеот ivo1943 » 05 ное 2010 15:21

zlatan написа:как да ти отговори човек сега на този въпрос?Дучето-работата му е да подкрепя отбора,а на Гърнето да дава пари.
Ама като ви Знам феновете на ЦСКА,колко сте взискателни-май и него ще изгоните и тогава вече нема кой да дава кинтите.
Слушам сега 29-бизнесмена и Стоичков щели да издържат ЦСКА,ама коя ЦСКА незам.

Тебе вобще не те питам!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 ное 2010 15:26

Тебе вобще не те питам!

ivo1943

* Лично съобщение

извинявай няма да се повтори,а ти сега отивай при Дучето после при Гърнето. :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 05 ное 2010 15:27

аз като неутрален бих казал че дучето го е яд че вече не му дават парите за ораганизацията на мача и затова е всичко, не че постъпките на ръководството са адекватни но мисля че тези които са около тях им дават лоши съвети

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 05 ное 2010 15:28

Въпрос:"Димитър Борисов или Дучето?"
Отговор: ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”