Трансфери - лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Трансфери - лято 2010

Мнениеот Conan » 07 окт 2010 21:21

Parmalat написа:
Conan написа:От клипчета се вижда , че има данни . Поне колкото Фернандес , Андонов и Тошев взети заедно . Дано се впише бързо в отбора , защото Койта ще излезе мегадърво . Странно обаче , защо чак сега пристига след като подписа договора още в края на август

Защото уреждаше визата си в Париж,но имаше проблеми и затова се забави.И на мен не ми харесва Мойса много е тромав и играе все едно на забавен каданс.

Това е официалната версия ;) Ама като се замислиш , смешно е един отбор който и да е той , да остави футболист сам да се оправя с визи и други подробности . както и да е , важното е , че е тук . Отпред сме пълна трагедия - без значение каква ще е двойката нападатели . продължавам да твърдя , че трябва да се даде шанс на Мориц да започне поне 2 мача поред като титуляр . Койта ... когато преди месец писх , че най-вероятно е дърво и головете му по поляните във Франция нищо не значат , ме обявихте за хейтър ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 окт 2010 23:36

Conan незнам за Морис,но искам да вида 4,5 момчета най-малко от Черноморец Поморие при нас 95% от играчите са 23 години така че има време още да се развиват,но в А група.
Атаката ни куца от много време трябват наложителни промени там имаме може би най-слабото нападение след Калиакра и Академик София в А група,което не е нормално за отбор който се бори за Европа.Само Дембеле има повече голове от целият ни отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 окт 2010 23:43

Баси парадокса .... Имаме най-добрата защита в А група, а представяте ли си какво щеше да е, ако имахме и най-добрата атака ?
От Поморие задължително трябва да се привлекат 3-4 играча, иначе смисълът на този сателитен отбор се обезсмисля.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 окт 2010 19:46

[center]Левски и Черноморец искат да вземат Даксон[/center]
Левски иска да засили нападението си с още един чужденец, минал през Локо (Пд). След като сините вече купиха Гара Дембеле и се радват на головете му, сега те са проявили интерес и към бразилеца Даксон Да Силва. Треньорът на Левски Ясен Петров познава отлично качествата на Даксон от времето, когато водеше тима от Лаута. Възможно е бразилецът да бъде едно от новите попълнения още през зимната пауза.

Даксон напусна Локо (Пд) през лятото, въпреки че договорът му беше до 30 юни 2011 г. В момента халфът е в родината си, където има договор с Кампо Гранде. Този клуб е собственост на мениджъра му Педриньо. От Локо (Пд) пък миналия месец пуснаха иск във ФИФА, според който претендират за обезщетение в размер на 613 000 евро, които ще търсят от Даксон и бразилския му клуб.
Според близки до Даксон пред него има и друга опция за завръщане в България. Става въпрос за Черноморец на Красимир Балъков. Бразилецът беше договорен за бургаския клуб от бившата собственичка на Локо Галя Топалова през зимата, но в крайна сметка изигра миналия сезон на Лаута.
http://sport.burgas24.bg/197853.html

Тази новина ми се струва партенка,но нека изчакаме да видим какво ще стане.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2010 18:14

[center]Черноморец поиска 1 млн. евро за свой футболист[/center]

Черноморец няма да продаде Енис Хайри за по-малко от 1 милион евро. Това обяви мениджърът на "акулите" Красимир Балъков.

"Енис Хайри е един от най-стабилните защитници в България. Ако продължава да играе така, трудно ще го задържим, но ще отстояваме цената. Хайри може да играе във всеки силен европейски отбор", коментира Балъков относно информациите, че Щутгарт се интересува от централния бранител. Мениджърът уточни, че договорът на Хайри изтича след 1 година и половина.

Известно стана, че през зимата Черноморец ще се раздели с Нилтон Кардозо по най-коректния начин и за двете страни. Потвърдено беше, че Роберто Карбони е разтрогнал договора си с "акулите" по взаимно съгласие и, че Ектор Гонсалес се е върнал да играе в Кипър.

Продължава лечението на Габриел Атц в Германия. "Габриел се възстановява от сериозна контузия. Той е изключително важен футболист за нас, но ако не се оправи, ще се наложи да се разделим и с него", посочи Балъков. Той съобщи още, че до три седмици сръбският вратар Лазар Йовишич трябва да се сдобие с картотека за втородивизионния сателит Черноморец (Поморие).

http://football.sportal.bg/news.php?news=264903
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 21 окт 2010 11:53

Ли Мутис:Черноморец е като Марсилия и Монако
Клубът надхвърли очакванията ми, признава национала на Конго

Иван ТЕПАВИЧАРОВ

Нападателят на Черноморец Ли Мутис записа първия си гол срещу Локо София, с който акулите победиха с 2:1. Ето какво каза конгоанския национал пред "Тема Спорт".

- Ли, започна ли да свикваш с Черноморец?

- Да, определено. Тук ми допада, чувствам се прекрасно, доволен съм от трансфера.

- Как се почувства след първото ти попадение за клуба срещу Локо София, което впоследствие се оказа победно?

- Чувството е страхотно, но в интерес на истината не съм направил кой знае какво. Попадението дойде вследствие на отлична атака, както и на подготовката и настройката ми за този мач. Тренирам усилено, за да се боря с конкуренцията, защото в Черноморец нивото е много професионално. Няма шанс да играя, ако не отговарям на данните, заради които бях привлечен в отбора. Искам да благодаря на треньорското ръководство и съотборниците ми, които ми помогнаха да се интегрирам и приспособя за отрицателно време към обстановката в клуба.
На мен обаче ми предстои още доста труд. Във физически план има какво да се желае от мен, но в Черноморец бързо ще наваксам, тъй като програмите за подготовка са много добри.

- Кажи нещо повече за себе си?

- Национал на Конго съм. Началото на кариерата ми започна за втория отбор на Бордо, където изкарах 3 години. След това обиколих още няколко френски отбора. Преди да пристигна в Черноморец, се състезавах за един марокански тим - Видад Казабланка. Там записах 25 мача и отбелязах 10 гола за отбора. И ето ме сега в Черноморец.

- На коя позиция се чувстваш най-удобно?

- Нямам претенции. Най-сигурен съм в наказателното поле на противника, но мога да играя и в средата на терена, както и по крилата. Обичам да боравя с топката, колкото се може повече.

- Защо избра България, а не някоя друга държава?

- Имаше и други опции, но офертата на Черноморец беше най-добра, а и амбициите на клуба отговарят на изискванията ми. Посъветвах се с мениджъра и семейството ми, след което задружно стигнахме до мнението, че за кариерата ми ще е най-добре, ако подпиша с Черноморец.

- Какво мислиш за българското първенство?

- Рано е още да давам оценки и някакво категорично мнение, тъй като не съм изгледал достатъчно мачове от шампионата. До момента е интересно, защото се получават доста изненади. Всеки може да вземе точки от всеки, което значи, че борбата ще е голяма до края на сезона. Нивото ми допада, отговаря на очакванията ми. Ясно ми е, че не може да има само качествени мачове, като този, който изиграхме срещу Локомотив София, но това не е само в България. Дори и в най-добрите първенства се получават посредствени двубои. Все пак един отбор не може постоянно да е във върхова форма. Физически това е невъзможно, винаги има спадове.

- Какво искаш да постигнеш с Черноморец?

- Като за начало да продължаваме да играем по същия начин, който демонстрираме до момента. Амбициите на клуба вече са обявени - влизане в тройката и класиране за Лига Европа. Напълно реално е да мислим и да преследваме тези цели, тъй като в клуба се работи изключително професионално. Ръководството е коректно и точно, мислим само и единствено за футбол и нищо друго. Тренираме здраво, за да добиваме класа. Именно амбицията за участие в Лига Европа е една от причините, поради която се съгласих да подпиша с тима.

- Какво мислиш за организацията в клуба?

- Уникална е! Знаех, че идвам в отбор с добра база. Ако трябва да съм честен, Черноморец надхвърли очакванията ми. Вече казах, че много добро впечатление ми направи коректното отношение на ръководството. Базата разполага с всичко необходимо за развитието на един футболист. Програмите и методите на работа са на много високо ниво. Личи си, че се работи по европейски начин и логично има и резултати. Тези детайли са много важни за развитието на един отбор.

- Ако Черноморец играеше във френското първенство, кое място щеше да заема?

- Интересен въпрос. Това е относително, защото все пак не познавам достатъчно добре българското първенство. Сигурен съм обаче, че щеше да е най-малко в средата на таблицата. Не го казвам, защото в момента играя за този клуб. Състезавал съм се във френското първенство. Не знам как ще прозвучи, но като организация Черноморец спокойно може да се мери с клубовете, които се намират в челото на Франция. Говоря за Монако, Бордо и Марсилия. Черноморец разполага с добри футболисти, класни чужденци, плюс български таланти. Всеки си върши работата в клуба, без да гледа какво прави другия.

- Какво знаеш за България и Краси Балъков?

- Уважавам страната ви. В момента уча български, но ще ми трябва време. Колкото до треньора, визитката му е достатъчно дълга и е излишно да я коментираме. Гледал съм го, докато беше национал на България. Беше страхотен. Пример за подражание и професионализъм. Опитът, който е натрупал в Германия през годините го предава по най-добрия начин върху футболистите.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 окт 2010 21:33

Изключително интересно интервю на Лис личи си че е възпитан.Тепърва ще показва истенските си качества при нас.Днес на пресконференцията Балъков каза,че няма да почва следващите мачове като титуляр Лис,защото още не е в оптимална форма както и самия футболист потвърждава.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 окт 2010 12:38

А най-хубавото е, че интелекта му си личи не само в интервюто, но се видя и на терена на мача с Локото.
Дано сме направили добър удар с този трансфер!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”