ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот Botev fur immer » 07 май 2010 19:13

plovdivram написа:Botev fur immer
Твоята словестна еквилибристика може да заблуди само феновете ви с акне на лицето!!!Статията е АБСОЛЮТЕН НЕОПРОВЕРГАН ФАКТ,а ти искаш още.Никога не съм твърдял,че цялата ви публика е цигани,а че те са по-големия процент.Да имам приятели локомотивци,а не буфери!

И в какво ще ги "ЗАБЛУДИ"?! :mrgreen: ... Ама ти май наистина вземаш много насериозно тази СТАТИЯ :mrgreen: ?! Даже и не само нея... а и СОБСТВЕНАТА СИ ПРЕЦЕНКА вземаш доста насериозно... т.е. че в БОЛШИНСТВОТО СИ СМЕ ЦИГАНИ!!! :mrgreen: И да ти напомня, че не те питах дали приятелите ти са "БУФЕРИ" /отбелязвам, че навсякъде думата съм я поставял в кавички :mrgreen: /, а колко от тях са ЦИГАНИ?!! :mrgreen: ... ти естествено обаче се направи отнов на неразбрал въпроса!!! И последно... Роден и израстнал ли си в Пловдив?!

Разбира се,че съм роден и израстнал в Пловдив и нещо повече голяма част от живота ми е свързана със спорта.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 май 2010 19:18

Botev fur immer
Разбира се,че съм роден и израстнал в Пловдив и нещо повече голяма част от живота ми е свързана със спорта.

Ще приемем думите ти на доверие :mrgreen: ... А иначе с какъв точно спорт е свързан по-голямата част от живота ти?!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 май 2010 19:32

Ще приемем думите ти на доверие :mrgreen: ... А иначе с какъв точно спорт е свързан по-голямата част от живота ти?!

Не е това темата,но можеш да ми вярваш.

ziko kanari
Контакти:

Мнениеот ziko kanari » 07 май 2010 21:14

istinata e , 4e predi 1990 mnogo ciganeta igraeha v lokoto , kerimov , sadakov , djevizov , ne gi pomnia vsi4kite , i otbora vi se haresvache na cigani , armenci i taka natatak

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 06:57

ziko kanari написа:istinata e , 4e predi 1990 mnogo ciganeta igraeha v lokoto , kerimov , sadakov , djevizov , ne gi pomnia vsi4kite , i otbora vi se haresvache na cigani , armenci i taka natatak

При тях паметта е избирателна-помнят само това което им е изгодно!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2010 10:09

Botev fur immer

Не бъди толкова убеден по отношение на "ИЗБИРАТЕЛНАТА ПАМЕТ" чий патент е... ама затова трябва да познаваш историята и на собствения си отбор!!! :mrgreen:

ziko kanari
istinata e , 4e predi 1990 mnogo ciganeta igraeha v lokoto , kerimov , sadakov , djevizov , ne gi pomnia vsi4kite , i otbora vi se haresvache na cigani , armenci i taka natatak

"Циганета" са играли и при вас... да не говорим, че и доста турчета преди да дойдат "военните" и да ви "привнасят свежа кръв" от цялата страна... това обаче не ви прави турски отбор... нали?! Така че ЗИКО... едва-ли това е ИСТИНАТА!!! Още повече..

Botev fur immer :mrgreen:,
Знаеш ли какво е ИЗБИРАТЕЛНО?! :mrgreen: ... Избирателно е да коментираш ДСО "ЕНЕРГИЯ" само в частта й свързана с ЖСК!! :mrgreen: ... Избирателно е да пускаш тема за "ПАРОДИЯТА", а да ти е "КЪСА ПАМЕТТА" за вашите лични "ПАРОДИИ" от само преди една година.... "Избирателно" е да говориш за нечия друга идентичност, а твоята да е доста съмнителна ТОЧНО по критериите, които ТИ съдиш зза другия.... Избирателно е да цитираш нещо от дадена книга, където един човек, говори за неща, на които не е бил свидетел, а просто СЪВРЕМЕНИК... и в същото време... да не искаш да коментрираш неща казани в СЪЩАТА книга, казани от друг човек само няколко страници по-нататък!!!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 13:30

Не бъди толкова убеден по отношение на "ИЗБИРАТЕЛНАТА ПАМЕТ" чий патент е... ама затова трябва да познаваш историята и на собствения си отбор!!! :mrgreen:

ziko kanari

"Циганета" са играли и при вас... да не говорим, че и доста турчета преди да дойдат "военните" и да ви "привнасят свежа кръв" от цялата страна... това обаче не ви прави турски отбор... нали?! Така че ЗИКО... едва-ли това е ИСТИНАТА!!! Още повече..

Botev fur immer :mrgreen:,
Знаеш ли какво е ИЗБИРАТЕЛНО?! :mrgreen: ... Избирателно е да коментираш ДСО "ЕНЕРГИЯ" само в частта й свързана с ЖСК!! :mrgreen: ... Избирателно е да пускаш тема за "ПАРОДИЯТА", а да ти е "КЪСА ПАМЕТТА" за вашите лични "ПАРОДИИ" от само преди една година.... "Избирателно" е да говориш за нечия друга идентичност, а твоята да е доста съмнителна ТОЧНО по критериите, които ТИ съдиш зза другия.... Избирателно е да цитираш нещо от дадена книга, където един човек, говори за неща, на които не е бил свидетел, а просто СЪВРЕМЕНИК... и в същото време... да не искаш да коментрираш неща казани в СЪЩАТА книга, казани от друг човек само няколко страници по-нататък!!!

Царя на манипулацията!!!Айде ако обичаш да коментираме моите и твои думи,става ли?А,не да ми носиш от "9 реки вода".

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 08 май 2010 14:03

Очаквано се събра цялата тумба жълтурски мангалчета, затова да се обърнем към всеки индивидуално:

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, носещ името на Национален герой, подкрепящ официално партията на малцинствата в България - "Ботев застава зад ДПС"! ?

Как се чувстваш като привърженик на клуб, чиято няй-голяма легенда за последните 40 години е изявен лидер в партията на циганите Евророма ?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който излъчи за официален говорител на феновете пред телевизията циганина Салчо?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепен от всички цигански кланове в най-голямата циганска махала - Столипиново, описано подробно, цветно в пресата?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който води за своя първа ултрас групировка - жители на квартал населен предимно с цигани (ЖК Изгрев)?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, с най-известни привърженици опериращи с пари на малцинствената партия ДПС?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепящ кмет, фен, от село, за когото гласува единствено циганската махала?

Сещаш се, че зад всяко мое твърдение поместено по-горе, стоят нагледни материали, които мога веднага да покажа. И понеже се прояви като най-незапознатият с историята на Пловдивския футбол знай, че това е само от последните години, ако се върнем още по-назад, ще ти се наложи да се запознаеш наново с "любимият" си клуб ФК Ботев, който държи всички национални рекорди по мюсюлмански или не-български елементи в състава си за всички времена и исторически периоди.

Искат мишки сиренце, ето ви сиренце! 8-)
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 14:17

Туше написа:Очаквано се събра цялата тумба жълтурски мангалчета, затова да се обърнем към всеки индивидуално:

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, носещ името на Национален герой, подкрепящ официално партията на малцинствата в България - "Ботев застава зад ДПС"! ?

Как се чувстваш като привърженик на клуб, чиято няй-голяма легенда за последните 40 години е изявен лидер в партията на циганите Евророма ?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който излъчи за официален говорител на феновете пред телевизията циганина Салчо?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепен от всички цигански кланове в най-голямата циганска махала - Столипиново, описано подробно, цветно в пресата?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който води за своя първа ултрас групировка - жители на квартал населен предимно с цигани (ЖК Изгрев)?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, с най-известни привърженици опериращи с пари на малцинствената партия ДПС?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепящ кмет, фен, от село, за когото гласува единствено циганската махала?

Сещаш се, че зад всяко мое твърдение поместено по-горе, стоят нагледни материали, които мога веднага да покажа. И понеже се прояви като най-незапознатият с историята на Пловдивския футбол знай, че това е само от последните години, ако се върнем още по-назад, ще ти се наложи да се запознаеш наново с "любимият" си клуб ФК Ботев, който държи всички национални рекорди по мюсюлмански или не-български елементи в състава си за всички времена и исторически периоди.

Искат мишки сиренце, ето ви сиренце! 8-)

Някъде бях казал,че основната черта на циганина е да нарича другите етноси със собствения си такъв!!Май доста сложно за автора на горенаписаното,имайки предвид ромското му потекло!Туше или Тусан извикай някой да ти го обясни!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2010 14:17

Botev fur immer
Царя на манипулацията!!!Айде ако обичаш да коментираме моите и твои думи,става ли?А,не да ми носиш от "9 реки вода".

Botev fur immer ... Ами чия беше темата за ПАРОДИЯТА бе майна?! :mrgreen: ... Не беше ли ти един от онези НЯКОЛКО НИКА, които използваш, който "хиляди" пъти ни е говорил за Локо Пловдив като за "Велбъжд"?! :mrgreen: ... Ами не беше ли пак сред онези, които твърдят, че сегашният Локо Пловдив няма нищо общо със Спортклуб?! :mrgreen: ... т.е. ако ме разбираш... нещата, които сме дискутирали с теб /с няколкото ти ника/ не се ограничават само до ТВЪРДЕНИЕТО ТИ :mrgreen: , че Бонев бил ТВЪРДЯЛ :mrgreen: , че "БОЛШИНСТВОТО СМЕ ЦИГАНИ" :mrgreen: !!! А... или какво викаш?! Този вестник, който е "препредал" "ДОСЛОВНО" думите на Бонев НАПЪЛНО НИ РАЗКРИВА като ЦИГАНИ?!! Така ли е?!... Колко УДОБНО?!! :mrgreen: Ами нека те питам тогава... :mrgreen: 'щото много ДЪРЖИШ на ОПРОВЕРЖЕНИЯТА :mrgreen: ... Е?!! Да те питам!!!... След като излезна ОПРОВЕРЖЕНИЕ на "Митичното зачатие" това промени ли нещо в посоката на вашите ТВЪРДЕНИЯ?!! НЕ!!! Даже още по-настървено продължихте с НЕДОСТОЙНИТЕ АНОНИМНИ И НЕОБОСНОВАНИ ОБВИНЕНИЯ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ спрямо нас, в които ни наричахте как ли не!!! Е!!! Айде кажи ми каква е ползата човек да ви опровергава БЕЗУМНИТЕ И НЕОБОСНОВАНИ ТВЪРДЕНИЯ, когато за вас не са важни ФАКТИТЕ, а това, че някой-някъде твърди УДОБНИ ЗА ВАС "ИСТИНИ", които ПОДБИРАТЕ изключително ИЗБИРАТЕЛНО!!! Даже и ти сега ако се погледнеш какви ги правиш, ще видиш как ИЗБИРАТЕЛНО искаш да се спрем САМО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО върху НАПИСАНИТЕ във ВЕСТНИК думи на Хр. Бонев!!! Нищо, че темата за "ЦИГАНИТЕ" няма нищо общо със САМАТА ТЕМА!!!После говори ми кой е "ЦАРЯТ НА МАНИПУЛАЦИЯТА"?!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”